Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAha ok. Noo nic musze na przyszlosc pamietac
A podejrzewam ze za ten jeden dzien to bym miala jakies grosze ;p
Kurde kupilismy sobie bielty na sierpien do Ostrody bo dzis byla promocja walendynkowa ale zjebalismy bo nie wpisalismy osobu towarzyszacej o teraz nie wiadomo jak to zalatwia.
Jedziemy tam z Liwia. Jak sie niebaem urodzi bedzie miala prawie pol roku na tym festiwalu
Little bedziesz miala jutro wyniki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 20:55
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie. Normalna. Ale ze wzgledu na zapisy ktg tez lepiej by bylo zebym urodzila wczesniej.
W ogole bedac na tym usg w sobote rozmawialam z ta pania doktor odnosnie terminu porodu. Bo z om wychodzi mi wiecej z pierwszego usg mniej a na karcie mam jeszcze inna date wpisana po srodku i powiedziala ze ta z karty ciazy bedzie brana pod uwage i po zmierzeniu jej stwierdzila ze idealnie w ten termin sie wbija czyli 29 lutego ;p wiec musiala zwolnic z przybieraniem na wadze.
A tak w ogole witam w kolejnym tygodniu ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 09:27
-
nick nieaktualnyA tak w ogole stwierdzilam ze bede rodzic w tym szpitalu co lezalam. I wcozraj czytajac u nich na stronie to tam sie wychodzi po 24-48godzinach od porodu jesli nic sie nie dzieje.
Musze jeszcze usiasc i zobaczy gdzie mam pediatre w swojej okolicy. -
nick nieaktualny
-
To może odpuść pierogi i jednak się zdrzemnij? W nocy nie śpisz, to może w dzień trochę pokimasz.
A propos tygodni. Wczoraj tłumaczyłam mężowi jak się liczy byliśmy w kawiarni i ni stad ni zowąd zapytał: "a który to jest tydzień?"Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 10:19
-
nick nieaktualnyHaha moj nie mogl zrozumiec ze dopiero test zrobilam a z om wychodzil mi 5tc ;p (bez brania poprawki na pozna owulacje)
Wez wczoraj tez chcialam spac bo nie dosc ze wszystko mnie bolalo to i humor kiepawy ale jakos nie idzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 10:24