Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEvi sliczny pucek )
magdziulla ja swojego czasem zostawiam jak placze, przeciez trzeba jakos funkcjonowac, ale jak juz tak mocno zaczyna to go przytulam:)
W szpitalu mowili, ze tez musi poplakac i ze wtedy najlepiej rozwijaja sie plucka )
Tez juz jestem o krok od zamowienia chusty, ale wczoraj sie mu poprawilo, wiec odczekam jeszcze z tydzien zobacze co i jak
I ja swojego od 3dnia w domu przykrywam tylko pieluszka flanelowa, bo cieplo mamy zreszta jak sprawdzam to zawsze jest cieplutki wiec nie widzialam potrzeby przykrywac czyms wiecej, zreszta i tak sie rozkopie
Rozek tylko przez 3 dni mialam ale taki byl bidus w tym spocony i zle mi sie gobkarmilo:/ ale racja z tym ze jak jedt goly na rekach to po odlozeniu sie rozbudza, ale dosc szybko zas zasypia wiec tak juz zostaloWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 09:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBasiunia jaki elegancki przystojniak! Chyba będzie miał takie silne, męskie rysy. Serca będzie łamał
Ewi ma ślicznego blondaska, Basiunia czarnuszka:)
A to Moja Królewna:)
Zdjęcie z dziś wersja total pink;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 18:06
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO Boziu Boziu jaka slicznotka ))
Magdziulla nie wiem jak to z tmi meskimi rysami bo gdzie bysmy nie poszli to eszyscy mowia jak do dziewczynki, u lekarza, prosze ja rozebrac, w szpitalu : co jej sie dzialo? Pielegniarki o jaka sliczna a ja takie kurwiki w oczach to on
Ej ale zaczynam sie nie pokoic, bo Fifcio orzestal sie podbosic na raczkach jak Twoja mala, glowke probuje trzymac alr jak go mam w pozycji pionowej przodem do mnie to przybija gwizdzia, tak mu leci do przodu...jak byl mnieszy to lepiej trzymal...chyba go wezme do rehabilitanta:( -
SLICZNE MACIE BOBASKI
mój tez sie mniej podnosi na rekach ale to przez to że ma mega cięzką głowe.
Nie przejmuj sie. nie można porównywac dzieci.
Mój dziś waży 6450g
Dopadło mnie przeziębienieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 10:38
-
nick nieaktualnyEvi racja tym bardziej z emoj to wczesniak hakby nie bylo....
Ej przespal dzis od 23 do 7 rano, do teraz z mezem nie wierzymy ale za to od 7 oka nie zmrozyl
Evi ja na antybiotyku jrstrm, zapalenie zatok mialam:( drugi raz w cuagu miesiaca:/ moze juz teraz wylecze dziadostwo
-
nick nieaktualnyBasiunia to ja nie wiem, mi on w ogóle dziewczynki nie przypomina:)
Ewi masz rację porównywanie dzieci nie ma sensu, chyba, że są duże rozbieżności. Jedno dziecko jednej rzeczy nauczy się wcześniej,a innej później, a inne odwrotnie.
Wow za przespaną noc. Moja najdłużej śpi po wieczornym karmieniu do pierwszego karmienia tak max 21-2.30 później co 2-3h albo częściej.
Ewi kawał chłopa już, a nie wygląda na zdjęciach. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOo kólkowa?? No ja ciagle mysle...a gdzie zamawialas ? Za ile ? Doradzalas sie kogos ?
P.s. przespal noc ale w dzien tylko 40min podczas spaceru do 13 byl srednio humorny ale po spacerku calkiem spoko gosc siedzi w nosidelku i gada do zabawaki a zaraz kompu kompu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratuluję? a tam ja w przeciągu 2 tygodni miałam dwa okresy.
Basiunia tak radziłam się. Bardzo miałam opory do zwykłej chusty wolałam nosidełko, ale odradzają dopóki nie siedzi. I ta kolkowa może się sprawdzić, bo łatwo i szybko się ją zakłada. A o to mi właśnie chodzi. Niestety, ale muszę coś zrobić, bo nie da się funkcjonować z moim Potworzakiem. Mama krzyczy - nauczysz ją noszenia - no ale ona od początku była nauczona. I tak się ją nosi, a tak przynajmniej będę miała ręce wolne.
Moja Fruzia wywinęła nam numer. Obudziła się 4.30 i koniec spania, do tej pory próbuję ją uśpić, teraz wrzuciłam do łóżeczka i włączyłam karuzelę. A ona co? Zamiast zasypiać cieszy się do zabawek na karuzeli:)
Oj mam nadzieję, że to jednorazowy wybryk.
...no nie chyba mega kuptal poszedł.
Edit. Kupiłam taką, póki co II gatunek jak się sprawdzi będę dalej kombinować
http://littlefrog.pl/product-pol-4768-LITTLE-FROG-ZAKARDOWA-CHUSTA-KOLKOWA-PERLOWY-CUBE-S-1-7-m-IIgatunek.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 06:34
-
nick nieaktualnyNo ja zobacze czy bedIe regularny:))
Dzis Fiful znowu miszcz spal od 21 do 5 na stary czas a potem do 8 zobaczymy co bedzie dzis
Kurcze no mi doradzaja zwykla do motania ale zqpytam jeszcze o kolkowa...ja szukalam na carrylove.pl
I noislas juz?
-
nick nieaktualnyBasiunia, bo zwykła jest na pewno lepsza, ale ja mam opory w ogóle przed chustami, więc zacznę od latwiejszej. A poza tym chcę taką którą szybko założę po domu. Jak się sprawdzi to pewnie zainwestuje w normalną, a jeśli nie poczekam, aż zacznie siadać i kupię nosidełko.
Moje dziecko ma problem ze snem:/ w dzień co zaśnie to się wybudza po 5-10minutach,nieważne gdzie. -
mój też tak ma wciągu dnia
w nocy przespał od 20 do 24. i od 24 do 5:30.
Nakarmiłąm go zwymiotował wszystko, z nosa wyciągnełam mega gluty charczy okropnie i kicha czyli zarził sie ode mnie i bedzie chory. cały czas praktycznie ryczał dopiero teraz przysnął
-
nick nieaktualnyMagdziulla daj znac jak sie sorawdzi:) tez mi zalezy na szybkim przypieciu tylko po domu:)
Chiciaz nie wiem jak to bedzie bo mlody chce byc nosozny przodem do ludzi, no wraz z nim rosna wymagania
Evi wspolczuje, 3 tygodniebwalczylam, wtakim razie psikaj wida moroska i odciagaj odkurzaczem, my nawet w nocy wstawalismy jak charczal i sciagalismy:)
W szpitalu polecali taki spoelek ze sowja buzia odciagasz, kupilsimy ale to noe daje takie efektu przy obfitym katarze...a no i pomocbe sa inhalacje, takze moze wybierz sie z nim do lekarza zeby na plucka nie siadlo:) -
nick nieaktualny