Zagubiona i zamieszana - prosze o rade!:)
-
WIADOMOŚĆ
-
rybka wrote:ja teraz bede sie bala zadac pytanie jak jakies bede miala trzeba wierzyc ze z nami zostanie
trzeba mnie luz w dupsku
na pewno znajda sieosoby ktore odpowiedza jelsi beda wiedzialy hehehrybka, amelia04072006, Asha lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:rybka spoko luz wal smialo
trzeba mnie luz w dupsku
na pewno znajda sieosoby ktore odpowiedza jelsi beda wiedzialy hehehAnia_84, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:ja teraz bede sie bala zadac pytanie jak jakies bede miala trzeba wierzyc ze z nami zostanie
Ania_84, rybka, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
rybcia kochana mnie to chyba znajdziesz na wszytskich forach
ps forach czy watkach na owuamelia04072006, rybka lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:powiem ci ze tez bede sie zastanawiac czy mozna sie odezwac. wielu rzeczy nie wiem a podobno kto pyta nie bladzi. wiec znow zostanie wujek goggle zeby nie zostac oplutym
amelia04072006, rybka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:a wujek google zawsze pokazuje najgorsze scenarucsze a my pozniej siedimy i wmawiamy sobei
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 09:36
Ania_84, rybka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:dobra pyam ha ha hi na jakich forach sie udzielacie?ja bylam na jednym potem na innym ale albo umieraja fora albo nieuzyskuje odpowiedzi
Kochana my otworzylysmy swoje forum...zeby gnoju nam nikt nie przezucal...zapraszam za Amelia sznuremWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 09:31
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:no ja juz guza muzgu mialam dzieki niemu
pewnie wpisalas bole głowyamelia04072006, rybka lubią tę wiadomość
-
Ja swojej opinii nie zmienię, mam do niej takie samo prawo, ja Wy do oceniania kogoś.
Zastanawia mnie tylko, dlaczego bierzecie stronę kogoś kto się NIE STARA o dziecko i na forum dla STARAJĄCYCH SIĘ dobija dziewczyny, które od paru lat nie mogą zajść w ciążę?
I hejtujecie przeciwko hejtowaniu.
Pytanie jest retoryczne, nie wymagam odpowiedzi.
Miłego dnia!
-
Złota wrote:Ja swojej opinii nie zmienię, mam do niej takie samo prawo, ja Wy do oceniania kogoś.
Zastanawia mnie tylko, dlaczego bierzecie stronę kogoś kto się NIE STARA o dziecko i na forum dla STARAJĄCYCH SIĘ dobija dziewczyny, które od paru lat nie mogą zajść w ciążę?
Miłego dnia!
My oceniamy???? Dobre...ja tez sie staram pare lat...ale to nie znaczy, ze mam gnoic kogos kto sie stara....zawisc cie zzera???amelia04072006, Cigaretta lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:powiem ci ze tez bede sie zastanawiac czy mozna sie odezwac. wielu rzeczy nie wiem a podobno kto pyta nie bladzi. wiec znow zostanie wujek goggle zeby nie zostac oplutym
Asha, amelia04072006, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Złota wrote:Ja swojej opinii nie zmienię, mam do niej takie samo prawo, ja Wy do oceniania kogoś.
Miłego dnia!
jestem za nie dyskryminowaniem innych i za tolerancja.
to ze ktos żyje inaczej niz ja nie oznacza ze jest gorszy.
to ze sie nie stara to nie znaczy ze nie powinno sie jej pomocWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 09:38
-
Asha wrote:My oceniamy???? Dobre...ja tez sie staram pare lat...ale to nie znaczy, ze mam gnoic kogos kto sie stara....zawisc cie zzera???
Ale ona się NIE STARA, no żeż, czytajcie ze zrozumieniem!
Zawiść? Nie, nie byłoby mnie tutaj, gdyby była zawiść. Raczej gniewmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:ja zartowalam nawet jak beda na moja osobke ataki zawsze wole zapytac ty tez pytaj wal smialo po to tu jestesmy a aniusia ma racje ze gogle to najgorsze co moze byc bo zawsze znajdziesz cos co moze sie okazac zle dla nas a nieprawdziwe to mnie teraz dziewczyny opie...bo staram sie ostatni cykl potem bede prowadzic wykres (moze) ale seksik tez bedzie moze inny moze nie do konca ale bedzie i wiem ze bedzie ryzyko ciazy ale starac sie juz przez najblizsze 4 miesiace nie bede ale dzidzia moze byc z tego ale starac sie niebede ale se nakrecilam
-
amelia04072006 wrote:miej swoje zdanie i nie narzucaj go innym. to ze masz swoje zdanie nie znaczy ze laska jest nieodpowiedzialna
jestem za dyskryminowaniem innych i za tolerancja.
to ze ktos żyje inaczej niz ja nie oznacza ze jest gorszy.
to ze sie nie stara to nie znaczy ze nie powinno sie jej pomoc
Kochanie ty moje nie pisz ze jestes za dyskryminacja prosze cie ....tam cos zjadlas chybaamelia04072006 lubi tę wiadomość