Zagubiona i zamieszana - prosze o rade!:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Złota moze dlatego ze dziewczyna potrzebowala pomocy odpowiedzi na jedno pytanie..
my tez staramy sie kilka lat .. to ze sie obserwuje i raz jej sie zdarzylo zadala pytanie nie jest powodem do tego zeby ja od razu zgnoic..
no sory .. ale wystarczylo napisac wg mnie nie jests w ciayz albo nie odpowiadac jesli ciebie to drazni..
dziewczyna napisala ze w przyszlosci chce meic dzieci...wiec wg mnie dobrze ze stosuje naturalna antykoncepcje.. bo nie zaburza swojej gosporadki hormonalnej.. a wy jej odrazu ze nie powinna wspolzyc..
realia sa teraz troche inne .. tolerancja tez powinna byc a moze ona nie jest wierzaca i nie che czekac do slubu ,... bo moze go wogole nie chce wziasc..to co ma zyc w celibacie caly czas ??
jelsi wy ze swoim bedac 3 lata nie wspolzyliscie .. no to gratulacje.. ja ufajac swojemu partnerowi podjelam decyzje o wspolzyciu nie zabezpieczalismy sie z prostej przyczyny .. moje leki antykoncepcje niweluja i tak naparwde tabsy nic by mni nie daly ..
a wyzciu marynaza wtedy nie sprawdzalam tempki , nie obserowwalam sluzu i wogole..
to ze teraz nie che miec dziecka tonaturalne w jej wieku .. niekazda chce miec dziecko w wieku 18 czy 19 lat ..
amelia04072006, Asha, rybka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Złota wrote:Ale ona się NIE STARA, no żeż, czytajcie ze zrozumieniem!
Zawiść? Nie, nie byłoby mnie tutaj, gdyby była zawiść. Raczej gniewAsha, amelia04072006, rybka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Złota moze dlatego ze dziewczyna potrzebowala pomocy odpowiedzi na jedno pytanie..
my tez staramy sie kilka lat .. to ze sie obserwuje i raz jej sie zdarzylo zadala pytanie nie jest powodem do tego zeby ja od razu zgnoic..
no sory .. ale wystarczylo napisac wg mnie nie jests w ciayz albo nie odpowiadac jesli ciebie to drazni..
dziewczyna napisala ze w przyszlosci chce meic dzieci...wiec wg mnie dobrze ze stosuje naturalna antykoncepcje.. bo nie zaburza swojej gosporadki hormonalnej.. a wy jej odrazu ze nie powinna wspolzyc..
realia sa teraz troche inne .. tolerancja tez powinna byc a moze ona nie jest wierzaca i nie che czekac do slubu ,... bo moze go wogole nie chce wziasc..to co ma zyc w celibacie caly czas ??
jelsi wy ze swoim bedac 3 lata nie wspolzyliscie .. no to gratulacje.. ja ufajac swojemu partnerowi podjelam decyzje o wspolzyciu nie zabezpieczalismy sie z prostej przyczyny .. moje leki antykoncepcje niweluja i tak naparwde tabsy nic by mni nie daly ..
a wyzciu marynaza wtedy nie sprawdzalam tempki , nie obserowwalam sluzu i wogole..
to ze teraz nie che miec dziecka tonaturalne w jej wieku .. niekazda chce miec dziecko w wieku 18 czy 19 lat .. -
To tak jakby powiedziec osobie jedzacej mieso...nie mozesz wczodzic na strone z przepisami dla wegetarianow
Albo osobom ktore nie cwicza na strony z jakimis cwiczeniami miesniowymi czy cos
No bez sensu wogoleAnia_84, amelia04072006, rybka, gosiunia, mik82 lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:O i ja tez tak chcialam napisac ale ania madra glowa juz napisala
Asha, amelia04072006, rybka lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:mowisz ze sciemniasz ?
sciemniam swiatlo tylko wtedy kiedy robie atmosfere przed sexioremrybka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:sciemniasz swiatlo?/ ja gasze calkowicie
rybka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:upss wyszlo na jaw
sciemniam swiatlo tylko wtedy kiedy robie atmosfere przed sexioremAnia_84 lubi tę wiadomość