Zagubiona i zamieszana - prosze o rade!:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Złota moze dlatego ze dziewczyna potrzebowala pomocy odpowiedzi na jedno pytanie..
my tez staramy sie kilka lat .. to ze sie obserwuje i raz jej sie zdarzylo zadala pytanie nie jest powodem do tego zeby ja od razu zgnoic..
no sory .. ale wystarczylo napisac wg mnie nie jests w ciayz albo nie odpowiadac jesli ciebie to drazni..
dziewczyna napisala ze w przyszlosci chce meic dzieci...wiec wg mnie dobrze ze stosuje naturalna antykoncepcje.. bo nie zaburza swojej gosporadki hormonalnej.. a wy jej odrazu ze nie powinna wspolzyc..
realia sa teraz troche inne .. tolerancja tez powinna byc a moze ona nie jest wierzaca i nie che czekac do slubu ,... bo moze go wogole nie chce wziasc..to co ma zyc w celibacie caly czas ??
jelsi wy ze swoim bedac 3 lata nie wspolzyliscie .. no to gratulacje.. ja ufajac swojemu partnerowi podjelam decyzje o wspolzyciu nie zabezpieczalismy sie z prostej przyczyny .. moje leki antykoncepcje niweluja i tak naparwde tabsy nic by mni nie daly ..
a wyzciu marynaza wtedy nie sprawdzalam tempki , nie obserowwalam sluzu i wogole..
to ze teraz nie che miec dziecka tonaturalne w jej wieku .. niekazda chce miec dziecko w wieku 18 czy 19 lat ..
No widzisz, a dla mnie sprawa prosta: nie chcesz dzieci-nie współżyj. A jeśli współżyjesz, to bierz odpowiedzialność, a nie płacz, że to był błąd.
Może to czarno-białe, ale mam prawo do takiej oceny, tak jak Wy do innej i nie rozumiem, czemu mi tego prawa odmawiacie, a sobie nie.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny,
serio kochacie się tylko po ciemku????amelia04072006, Ania_84 lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Złota wrote:No widzisz, a dla mnie sprawa prosta: nie chcesz dzieci-nie współżyj. A jeśli współżyjesz, to bierz odpowiedzialność, a nie płacz, że to był błąd.
Może to czarno-białe, ale mam prawo do takiej oceny, tak jak Wy do innej i nie rozumiem, czemu mi tego prawa odmawiacie, a sobie nie.Asha, gosiunia, mik82 lubią tę wiadomość
-
Złota wrote:No widzisz, a dla mnie sprawa prosta: nie chcesz dzieci-nie współżyj. A jeśli współżyjesz, to bierz odpowiedzialność, a nie płacz, że to był błąd.
Może to czarno-białe, ale mam prawo do takiej oceny, tak jak Wy do innej i nie rozumiem, czemu mi tego prawa odmawiacie, a sobie nie.
skor 3 lata stosuja antykoncepcje naturalna..kalendarzyka,, stosuja prezerwatywy to chyba nie znaczy ze sa nie odpowiedziali.
no coz .. nie raz sie zdarzy sex bez zabezpieczenia .. a wy odrazu ze nieodpowiedzialna. i tylko zauwazylysce slowo alkohol i ze boi sie ze jest w ciazy ..
w jej wieku tez bym sie bala ..
strach ze moze byc w ciayz czesto towarzyszy i nie jest to objaw nieodpowiedzialnosci ..a raczej wg mnie normlnay ..
jestem po porstu tolerancyjna.. i rozumiem ze nie raz mozna popelnic blad.. jesli nigdy takiego nie popelnilas w zyciu to pelen szacun.. ja popelnilam ich wiele ale dzieki temu potrafie patrzec na innych z tolerancja i zrozumieniem ze ktos moze popelnic blad..
skad wiedsz czy jelsi bylaby w ciazy to nie bylaby najcudowniejsza matka ??
wiadomo wpadki sie zdarzaja i nie raz mowia ludzie ze nie cha tej ciazy ze to byl blad a pzoneij to wlasnie te osoby sa cudownymi rodzicamirybka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Lena83 wrote:Dziewczyny,
serio kochacie się tylko po ciemku????Asha, Lena83, amelia04072006, rybka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ja mam klopto z ciemnoscia w dzien albo na polanie kuzwa no ni cholery nie wiem jak wtedy sciemnic
Ania, założyć sobie i mężusiowi opaskę na oczetaamelia04072006, rybka lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Asha wrote:Jezeli ktos mowi ze w zyciu bledow nie popelnil to jest hipokryta...bledy sa po to zeby sie na nich uczyc...i jak ich nie popelnia to tylko znaczy tyle, ze gowno wie o zyciu!!!!
" kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem "Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 11:00
rybka lubi tę wiadomość