Zagubiona i zamieszana - prosze o rade!:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Złota wrote:Nic takiego nie powiedzialam i niw bede sie denerwiwac bo sie uparlyscie ze nie mam racji. Maz ma potrzeby i ja tez. Wspolzyjemy jak mamy ochote i nie rozumiem czemu mnie atakujesz.
No jak nie...trzy wpisy wyzejamelia04072006, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZłota wrote:Moze zagladac. Tylko niech patrzy gdzue i o co pyta. Dla kobiet cierpiacych na problemy z plidniscia takie infantylne pytania sa jak plachta na byka.
Ma takie samo prawo jak Ty pisać gdzie chce i jakie pytania chce.amelia04072006, Asha, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Złota wrote:U mnie w nazwie jest dla starajacych sie. Ovuufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne
Starajac sie.
Jesli bralas cywilny, to sorry. Suknia mnie zmylila.Asha, amelia04072006, Sylwia87, 25staraczka25, rybka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJako że przeczytalam wszystkie posty i zgadzam się w 100% z dziewczynami powyżej muszę wtrącić swoje trzy grosze . . . Następnym razem Przemyślcie nie 10 a sto razy za nim wystawicie się na ośmieszenie pobożne tolerancyjne rasistki . Uważacie się za biedne pokrzywdzone przez los bo nie udaje wam się zajść w ciążę ale wasz charakter i zdolność oceny innych osób na podstawie jednego postu jest na poziomie , nie on nie jest na żadnym poziomie . Chciałam tylko dodać że współczuję waszym córka wsparcia w dorastaniu , bo mam rozumieć że to samo powiedziałybyście właśnie do nich . I nie piszcie teraz że moja córka taka nie będzie bo tego nie wiesz! Dziewczyna ma stałego partnera już długi czas to że współżyją jest chyba naturalne wśród par a że zdarzyła im się jedna chwila zapomnienia nie czyni z dziewczyny puszczalskiej gówniary . Z tego co wnioskuję ja też jestem puszczalska bo za nim postanowiliśmy się pobrać żyliśmy 7 lat bez ślubu często się zapominając a następnie starając o dziecko i też zadawałam pytania na różnych forach i chyba nigdy nikt nie ocenił mnie tak jak wy ją . Ręce opadają tak szczerze . Gadasz tutaj o wyrażaniu swojego zdania a gardzisz zdaniem innych . A nazywanie kogoś małpiszonami bo staje w obronie atakowanej dziewczyny zostaw sobie dla siebie . Obecność obrączki na waszym palcu nie czyni z was doświadczonych i dojrzałych osób . Bo żeby być rodzicem , dobry rodzicem trzeba mieć w sobie jeszcze coś więcej .
Asha, rybka, Sylwia87, Iza75, mik82, amelia04072006, Eowena lubią tę wiadomość
-
Widze ze temat nie umiera szkoda tylko ze ktos ocenia dziewczyne nieznajac jej...staram sie bardzo dlugo o rodzenstwo dla swojego synka (wpadka z moim chlopakiem)i co jestem puszczalska bo sie z nim kochalam przed slubem??? kurde nie kumam jak mozna kogos tak ocenic bo ma chlopaka i sie z nim kocha??jak pisalam staram sie juz baaarrdddzzzo dlugo o drugie i to ze kolezanka napisala,poprosila o rade w tym a nie innym forum wogole mnie nie dotknelo..kazdy ma prawo do wlasnego zdania ale prosze nie oceniajcie(nie oceniaj) skoro kogos nie znasz super ze jest tez duzo dziewczyn ktore jednak jej nie oceniaja
Asha, Sylwia87, Iza75, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Podpisuje sie czterema łapami pod tym co dziewczyny napisały...naprawde nikt nie ma prawa do wypowiadania tak pochopnych opinii na temat drugiej osoby, jeśli jej dobrze nie zna...
Jedna z drugą - nawet nie macie pojęcia ile krzywdy może wyrządzic takie ocenianie...dziewczyna sobie poszła..nie wstyd Wam? bo mi jest wstyd za Was cholera jasna....i używam w tej chwili delikatnego określenia....
Nikt Wam nie narzuca jak macie życ...mogę tylko współczuc takiego podejścia ale w sumie mam to gdzies..róbta co chceta...żyj i pozwól życ innym...
I pliiis nastepnym razem po prostu olejcie bez komentarza jeśli ma byc to zmieszanie kogoś z gównem...nartarybka, mik82, Asha, Sylwia87, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Złota wrote:Moja polonistka wpadła na tabletkach, bo była chora i nie zadziałały.
Generalnie, jak ktoś współżyje musi być gotowy na przyjęcie dziecka i tyle.
jak nie jest, to niech nie współżyje, proste. nie ma żadnej 100% metody poza wstrzemięźliwością.
Piszę ostatni raz żebyś może jakimś cudem zakumała, o ile zrozumiesz sens mojej wypowiedzi.
Emma nie napisała że nie jest gotowa na dziecko. Gdzie Ty to do cholery wyczytałaś co? Ona napisała że to jest dla niej NIEODPOWIEDNI CZAS. Rozumiesz różnice? Jak nie to wróć do szkoły może, zamiast....ok nie napiszę tego...żal mi Cię dziewczynoAsha, Sylwia87, rybka, amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość