Zając kica🐇, bocian leci🪺, w grudniu będą z tego dzieci🫄
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, a czy któraś z Was miała problem z receptywnością endometrium? Czytałam na męskim wątku, że u jednej dziewczyny endometrium odrzucało komórkę i dlatego się nie udawało, a wlew z osocza załatwił problem. Wiecie coś więcej na ten temat?✨ Starania od 09/24 (12 cs)
#rodzęw2026 🌷
👩 31
✔ USG, cytologia, MUCHa
✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
✔ LH, FSH, PRL, progesteron, estradiol
❓ owulacja
⬆️ testosteron 0,54 ng/ml + hirsutyzm
⬆️ homocysteina 10,89 umol/L
👨 36
⬆️ TSH, PRL, progesteron, estradiol
✔ USG
✔ koncentracja 45 mln/1 ml
⬇️ A i B = 30 %, morfologia 2 %
SIERPIEŃ BĘDZIE NASZ 👶🏼🍼
🏩 2 cykl: Letrozol + Zivafert
08.25 - sono-HSG -
Dziewczyny właśnie przechodzę załamanie …. Jestem po wizycie u innego ginekologa, poszłam z wynikami badań myślałam że ustalimy jakiś plan działania a on mi mówi, że te badania (trombofilia w którym wyszła jedna mutacja i zespół antyfosfolipidowy - mam negatywny) to nic nie wnoszą, że na etapie biochemów trombofilia nie jest przyczyną żadną. Niski progesteron nie zrobił na nim wrażenia, na sprawdzenie endometrium też nie i podsumował to problemem genetycznym i wysyła nas do kliniki genetycznej …
nie tak to sobie wyobrażałam poprzedni gin widzi problem w krwi i wspominał o acardzie bądź heparynie a ten karze od razu robić Kot i kariotypy i już o invitro mówił 😞 czuje się jakbym zderzyła się ze ścianą.
Owszem miałam z tyłu głowy też takie badania, jednak poprzedni wysyła mnie najpierw do hematologa i nastawiłam się na inne działanie, sama nie wiem czego oczekiwałam po innym lekarzu może potwierdzenia że dobrą droga idę i żeby próbować a nie usłyszeć że albo ja albo mąż mamy wadliwe genetycznie nieumożliwiające utrzymanie ciąży 😭 dopiero zaczęliśmy starania na poważnie a tu tak od razu z grubej rury …
Sorry, że tak wparowałam, ale musiałam się wyżalić 😢S_va_88 lubi tę wiadomość
👩🏼 35 🧔🏻♂️ 37
cp 💔
2x cb 💔
💊 wit. B12, B6, C, wit. D3, kwas foliowy, P5P, magnez
W trakcie diagnostyki
✅ MUCHa, zespół antyfosfolipidowy, białko C i S, ANA1, ANA2 < 1:100; ASA, test CBA, immunofenotyp, homocysteina 7 📉
❌ Kir AA, mutacja MTHFR A1298C, antytrombina III;
Fragmentacja DNA 6% ✔️
HyFoSy ~ 3 razy odwołane (infekcja) ⏳ sierpień ?
Czy to słońce jest za rogiem? 🍀 -
Piret wrote:Dziewczyny właśnie przechodzę załamanie …. Jestem po wizycie u innego ginekologa, poszłam z wynikami badań myślałam że ustalimy jakiś plan działania a on mi mówi, że te badania (trombofilia w którym wyszła jedna mutacja i zespół antyfosfolipidowy - mam negatywny) to nic nie wnoszą, że na etapie biochemów trombofilia nie jest przyczyną żadną. Niski progesteron nie zrobił na nim wrażenia, na sprawdzenie endometrium też nie i podsumował to problemem genetycznym i wysyła nas do kliniki genetycznej …
nie tak to sobie wyobrażałam poprzedni gin widzi problem w krwi i wspominał o acardzie bądź heparynie a ten karze od razu robić Kot i kariotypy i już o invitro mówił 😞 czuje się jakbym zderzyła się ze ścianą.
Owszem miałam z tyłu głowy też takie badania, jednak poprzedni wysyła mnie najpierw do hematologa i nastawiłam się na inne działanie, sama nie wiem czego oczekiwałam po innym lekarzu może potwierdzenia że dobrą droga idę i żeby próbować a nie usłyszeć że albo ja albo mąż mamy wadliwe genetycznie nieumożliwiające utrzymanie ciąży 😭 dopiero zaczęliśmy starania na poważnie a tu tak od razu z grubej rury …
Sorry, że tak wparowałam, ale musiałam się wyżalić 😢ater, Piret, S_va_88, Zosia667, AnMiPe lubią tę wiadomość
✨ Starania od 09/24 (12 cs)
#rodzęw2026 🌷
👩 31
✔ USG, cytologia, MUCHa
✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
❓ owulacja
👨 36
✔ USG
SIERPIEŃ BĘDZIE NASZ 👶🏼🍼
08.25 - sono-HSG -
karczoch321 wrote:Witam Was w poniedziałek!
Odcięłam sie od neta i nieźle się zresetowałam. Wpadł mi babski weekend na rowerze w górach (konkretnie się sponiewierałam) i dużo prac ogródkowych.
Dziś zdałam sprzęt w pracy, poczułam miłą ulgę, że ten rozdział już trochę za mną. W tym tygodniu biorę się za odświeżenie CV.
Dostałam też wyniki wymazow i jeśli chodzi o chlamydię i mycoplasme to czysto, ale oczywiście wykryto ureaplasme. Więc łączę się Pacynko w bólu 😭
Także wygląda na to, że nasze starania oficjalnie wstrzymane, a owulka za dwa dni. Nie dość, że zakażona to jeszcze bezrobotna 🥳 masakra…
Napisałam już na czacie do lekarza co dalej, chce jak najszybciej zacząć leczenie żeby z ewentualnym kontrolnym wymazem zdążyć jeszcze póki mam pakiet luxmed do końca maja.
Mam nadzieję, że mąż też od razu dostanie antybiotyk, nie wiem jakie luxmed/lekarz mają do tego podejście.
Jestem lekko podłamana. Źle to zabrzmi, ale już mam dość tej ciąży co jej ciągle nie ma 😛 Jedyne co mnie podtrzymuje na duchu w tej sytuacji to chyba to, że idzie ładna pogoda. Mamy z dziewczynami w planach kolejne wypady w góry i będę mogła sportowo poszaleć bez martwienia się o potencjalną ciążę… 😫
Łapcie fotę z weekendu. Jeśli nie byłyście to bardzo polecam Góry Złote po czeskiej stronie 😍
Czyli wjeżdża projekt żyćko 🫶🏻 widoczki w górach piękne! Ja co prawda na rowerze nie jeżdżę (w sensie sportowo, bo reakracyjnie się czasem zdarza), ale uwielbiam górskie wycieczki i stęskniłam się za górami.
Mam nadzieję, że leczenie przebiegnie sprawnie. Daj znać co powie lekarz. Czy moje wyniki wymazów jeszcze nie przyszły a już planuje leczenie? Oczywiście, że tak 🤣
Marzycielka94 wrote:Piret, na spokojnie, na ten moment masz dwie sprzeczne opinie lekarzy, więc moim pomysłem jest wizyta u trzeciego, żeby powiedział Wam co myśli, jak on to widzi. Klinika nie zając, nie ucieknie, nie musicie od razu się tam udawać. Na spokojnie, zdarzają się błędy i odchylenia, nie nastawiajcie się od razu, ze musi być tak, jak powiedział dzisiaj ten drugi lekarz. Trzymam mocno za was kciuki, otrzyj łzy i szukaj drogi do maleństwa dla Was ❤️
Popieram, Marzycielka dobrze gada 🤍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia, 19:56
Marzycielka94, S_va_88, karasol lubią tę wiadomość
32🧝♀️33🧔🏻♂️
starania od II.24
pamiętaj jak wiele masz w sobie siły!✨
•nac, inozytol, magnez,D3, omega3, bcomplex, ubiquinol,olej z wiesiołka, vitex, pluskwica groniasta, cynk
•aktualnie wakacyjna przerwa🍆•
ale i tak team #rodzew2026✨🍓🍓 -
Marzycielka94 wrote:Piret, na spokojnie, na ten moment masz dwie sprzeczne opinie lekarzy, więc moim pomysłem jest wizyta u trzeciego, żeby powiedział Wam co myśli, jak on to widzi. Klinika nie zając, nie ucieknie, nie musicie od razu się tam udawać. Na spokojnie, zdarzają się błędy i odchylenia, nie nastawiajcie się od razu, ze musi być tak, jak powiedział dzisiaj ten drugi lekarz. Trzymam mocno za was kciuki, otrzyj łzy i szukaj drogi do maleństwa dla Was ❤️
Dziękuję Ci za wsparcie, czytam to i łzy lecą 🥹 wiem, że każda z Was przechodzi co jakiś czas takie gorsze chwile, trzeba się wziąć w garść i działać tak jak mówisz ochłonę i poszukam jeszcze innego lekarza chociaż słyszałam, że właśnie ciężko we Wrocławiu o ginekologa, który nie jest tylko od prowadzenia zdrowych prawidłowych ciąż …Marzycielka94, emciak lubią tę wiadomość
👩🏼 35 🧔🏻♂️ 37
cp 💔
2x cb 💔
W trakcie diagnostyki
✅ MUCHa, zespół antyfosfolipidowy, białko C i S, ANA1, ANA2 < 1:100; ASA, test CBA, immunofenotyp, homocysteina 7 📉
Fragmentacja DNA 6% ✔️
Marty.Na wrote:O, ja mam tak jak Ty. Jestem na etapie, że żałuję, że nie zdecydowałam się wcześniej. Nigdy jakoś specjalnie nie przepadałam za dziećmi. W sumie niedawno dojrzałam do tej decyzji. My też piżmo wzięliśmy ślub i to też był gdzieś tam problem. I zawsze bałam się "nastoletniej ciąży" 😅 Teraz żałuję, że jest tak późno. Martwię się, że się nie uda i myślałam też, co dalej? Czasem się boję, że na przestrzeni czasu nas to bardzo skłóci, że nasze małżeństwo się rozpadnie. Mój mąż mówi,że sobie wmawiam pierdoły, ale ja już tak mam. Rozmawiałam o adopcji,ale on nie chce. Ja w sumie też nie wiem czy bym chciała. Chyba aż tak nie kocham dzieci..Cykle: 25-28 dni
1cs
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 👼🖤
Suplementacja:
🔹Pregna Start,
🔹FoliActiv 400 Metylowany Kwas Foliowy,
🔹Acard 75.
...masz moje słowo, wypełnię Twoje ramiona... -
Piret wrote:Dziękuję Ci za wsparcie, czytam to i łzy lecą 🥹 wiem, że każda z Was przechodzi co jakiś czas takie gorsze chwile, trzeba się wziąć w garść i działać tak jak mówisz ochłonę i poszukam jeszcze innego lekarza chociaż słyszałam, że właśnie ciężko we Wrocławiu o ginekologa, który nie jest tylko od prowadzenia zdrowych prawidłowych ciąż …
trzymaj się dzielnie!
Piret lubi tę wiadomość
#rodzęw2026 🌷
👩 31
✔ USG, cytologia, MUCHa
✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
❓ owulacja
👨 36
✔ USG
SIERPIEŃ BĘDZIE NASZ 👶🏼🍼
08.25 - sono-HSG -
Pacynka wrote:Nie, dwa różne antybiotyki dostałam (najpierw Unidox, potem Cipronex). W zasadzie oprócz probiotyków, zrezygnowaniu ze słodkiego, banu na serduszkowanie w okresie leczenia i zmianie ręczników po każdym myciu, to nic więcej nie robiliśmy. Czekam właśnie dodatkowo na czacie u innego lekarza, zobaczymy co on powie.
Pacynka lubi tę wiadomość
Cykle: 25-28 dni
1cs
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 👼🖤
Suplementacja:
🔹Pregna Start,
🔹Acard 75.
White1 trzymam kciuki za dwa pęcherzyki! 🤞🏼
Nayeli super progesteron i masz rację- nawet jeżeli nic z tego nie będzie to świetnie, że wyszła taka piękna owulacja ☺️
Nefretam nie tak dawno miałam cykl 37 dni przy mojej normie 30-31 więc też taka anomalia. I ten cykl był wtedy najprawdopodobniej bezowulacyjny. W każdym razie miałam torbiel po pęcherzyku.
Zosia667 będziesz brała dupka bez potwierdzenia owulacji? Czy wybierasz się jeszcze?
NinaB może wystrzeli pik wieczorem?
Piret, zgadzam się z Marzycielką. Możesz te dwie opinie skonsultować jeszcze z innym lekarzem. Możesz też pójść najpierw do hematologa i zobaczysz co ci powie. Natomiast ja od siebie dodam, że też mam tę mutacje. Jadę na acardzie cały cykl ale nic poza tym.
——-
Dziewczyny, rozmowa w pracy poszła bardzo dobrze. Byłam szczera i powiedziałam o staraniach ale również o naszych problemach. Natomiast pomimo tego dostałam propozycję UOP już na czas nieokreślony od nowego roku szkolnego na cały etat. Także wychodzi na to, że w końcu gdzieś zagrzeje miejsce na stałe.Marzycielka94, Idawoll, karczoch321, ater, Chochlik12, White1, S_va_88, NinaB, Daisy1, Darrika, Loraa, Nayeli, CrazyDaisy, Justa28, DreamBee, Nefretam, AnMiPe, Olisska, Pacynka, Meggi_**, Zosia667, emciak lubią tę wiadomość
14 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼
4cs: 08.24 cb 4tc💔
6cs: 10.24 cb 6tc💔
Ona 👩🏼 (31lat):
cykle regularne: 30-34dni 🗓️
2023 2x histeroskopia- wycięcie polipa
HSG (czerwiec) dwa jajowody drożne ✅
Hormony, biochemia (lipiec) ✅
🧬mutacja MTHFR a1298c hetero
On 👨🏽(31lat):
badanie nasienia 🪱(czerwiec): Ilość: 60,6 mln ✅ żywe: 69% ✅ koncentracja: 10,1 mln/ml🔻A+B: 43,5% ✅; morfo 1,8%🔻pH: 8,3🔻
🔜 1.08 urolog/androlog -
Nefretam wrote:Dawno się nie odzywałam, ale jakiś taki zajęty weekend.
Frytka trzymam kciuki za super bezproblemową ciążę.
Za resztę trzymam kciuki w następnym cyklu.
Nie wiem czy możecie mi coś poradzić.
Dzisiaj jestem już w 35 dniu cyklu (normlanie max 28dni). Testy negatywne (chociaż raz zwymiotowałam wieczorem i moj chłop już nałapał nadziei)
Nigdy nie miałam takiego opóźnienia, albo moze nie pamiętam, bo nie zawsze śledzilam cykl jakoś bardzo szczegółowo.
Coś mogę zrobić czy powinnam czekać?
Nie wiem czy to od podróży czy coś? Ale w listopadzie też byłam na innym kontynencie i okres był mniej więcej w porę ...
Trzymam kciuki, żeby to wszystko było z dobrym skutkiem 👍❤️Nefretam lubi tę wiadomość
1cs
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 👼🖤
Suplementacja:
🔹Pregna Start,
🔹Acard 75.
Belia wrote:White1 trzymam kciuki za dwa pęcherzyki! 🤞🏼
Nayeli super progesteron i masz rację- nawet jeżeli nic z tego nie będzie to świetnie, że wyszła taka piękna owulacja ☺️
Nefretam nie tak dawno miałam cykl 37 dni przy mojej normie 30-31 więc też taka anomalia. I ten cykl był wtedy najprawdopodobniej bezowulacyjny. W każdym razie miałam torbiel po pęcherzyku.
Zosia667 będziesz brała dupka bez potwierdzenia owulacji? Czy wybierasz się jeszcze?
Piret, zgadzam się z Marzycielką. Możesz te dwie opinie skonsultować jeszcze z innym lekarzem. Możesz też pójść najpierw do hematologa i zobaczysz co ci powie. Natomiast ja od siebie dodam, że też mam tę mutacje. Jadę na acardzie cały cykl ale nic poza tym.
——-
Dziewczyny, rozmowa w pracy poszła bardzo dobrze. Byłam szczera i powiedziałam o staraniach ale również o naszych problemach. Natomiast pomimo tego dostałam propozycję UOP już na czas nieokreślony od nowego roku szkolnego na cały etat. Także wychodzi na to, że w końcu gdzieś zagrzeje miejsce na stałe.Belia lubi tę wiadomość
#rodzęw2026 🌷
👩 31
✔ USG, cytologia, MUCHa
✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
❓ owulacja
👨 36
✔ USG
SIERPIEŃ BĘDZIE NASZ 👶🏼🍼
08.25 - sono-HSG -
W pozdrowieniami dla wszystkich dziewczyn z bielami i małpami, chyba będę pierwsza i podrzucę hasło na nowy miesiąc. Chyba widać, że bardzo się nie mogę doczekać kolejnej szansy 😆
W maju bez 🪻, więc bez łez 💧, w moim brzuchu ktoś już jest 👶!
Piret, sandrac_94, ater, S_va_88, NinaB, Runnerka, Darrika, Bergamotka94, Kokosik, Loraa, Nayeli, DreamBee, Lani27, Olisska, Pacynka, Meggi_**, emciak lubią tę wiadomość
#rodzęw2026 🌷
👩 31
✔ USG, cytologia, MUCHa
✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
❓ owulacja
👨 36
✔ USG
SIERPIEŃ BĘDZIE NASZ 👶🏼🍼
08.25 - sono-HSG -
S_va_88 wrote:Marta ale ty masz dopiero 30 lat. Dziewczyno spokojnie jeszcze się uda. My tu z parom dziewczynami się boimy się nastoletnich dzieci na 50 urodziny.
S_va_88, Bergamotka94 lubią tę wiadomość
31🙆🏻♀️ 33🧔🏼
Starania od 10.24'
♂️:
Łuszczyca (Daivobet)
💊
Omega3, Witamina D, Magnez, Ten Fertil ON, Witaminy ADEK, Ubiquinol 200, Witamina B12
🔬
Rozszerzone badanie nasienia + fragmentacja DNA plemników + test HBA ⏳
♀️
Przewlekłe nieaktywne zapalenie żołądka, subkliniczna niedoczynność tarczycy (Euthyrox 50), PCOS (w trakcie diagnozy)
💊
Witamina D, Omega 3, Magnez, Witamina B6 i B12, Aktywny kwas foliowy Neofolic, NAC 600, Ubiquinol 200, Prena Caps Ovi, Zioła Ojca Grzegorza
🔬
Trombofilia wrodzona (m. cz. V Leiden, m. MTHFR, m. PAI-1), KIR ⏳
Beta HCG:
08.03.25- 68.60
10.03.25- 104.60
12.03.25- 147.50
14.03.25- 216.60
19.03.25- 1036.60
20.03.25- 1313.30
02.04.25 - zabieg abrazji, 8tc 💔 -
Belia wrote:
——-
Dziewczyny, rozmowa w pracy poszła bardzo dobrze. Byłam szczera i powiedziałam o staraniach ale również o naszych problemach. Natomiast pomimo tego dostałam propozycję UOP już na czas nieokreślony od nowego roku szkolnego na cały etat. Także wychodzi na to, że w końcu gdzieś zagrzeje miejsce na stałe.
Belia super wiadomość, kciuki za tą pracę 🤞
Natomiast co do hematologa to właśnie mam zamiar się umówić, bo ten pierwszy ginekolog mi tak poradził, tylko zastanawiam się czy to w celu aby dopasować dawkę acardu i heparyny dla mnie? Ty byłaś u hematologa ? Jak wyglądała Twoja wizyta?S_va_88, Belia lubią tę wiadomość
👩🏼 35 🧔🏻♂️ 37
cp 💔
2x cb 💔
W trakcie diagnostyki
Fragmentacja DNA 6% ✔️
Marty.Na wrote:31 już w tym roku. Mimo wszystko,dla mnie to już jest dość luźno czas na dzieci, zegar tyka, po 30tce trudniej zajść w ciążę
Dokładnie tak samo czułam wcześniej w sensie bałam się „nastoletniej ciąży” 🙈 aż do 30 roku życia … teraz uważam, że trzeba było starać się wcześniej przynajmniej byśmy szybciej wiedzieli, że coś jest nie tak, badania byłyby wcześniej robione no ale nie ma co rozpamiętywać, liczę że prędzej czy później każdej z Nas się uda 🩷Marzycielka94, S_va_88, Marty.Na, Bergamotka94 lubią tę wiadomość
👩🏼 35 🧔🏻♂️ 37
cp 💔
2x cb 💔
W trakcie diagnostyki
Fragmentacja DNA 6% ✔️
Karczoszku super, że masz takie fajne plany.
Pomyśl o pozytywach, idzie wiosna, będziesz mieć czas dla siebie. A pracę na pewno uda się szybko znaleźć 🍀
Co to Ureoplasmy, to może to jest ten brakujący element. Wielu parom po przeliczeniu udało się od razu
Belia, super informacja!👱♀️❤️👨29&38
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
👱♀️
❌Endometrioza 1 stopnia z adenomiozą, podejrzenie polipa i stanu zapalnego
❌Hashimoto
✅MUCHa
✅ANA,ANA1,AMA,ASMA
✅Kariotyp
❌BX, jeden KIR implantacyjny
❌FSH 01.2025 (8,72) 03.2025 (15,70)
TSH (0,80)
Anty TPO (134) ❗
AMH (0,26)-->(0,14) ❌❌❌❌❌
👨
Koncentracja (114,4 mln)
Ruch szybki postępowy a (13,49 %)
Morfologia (2 %) ❌
🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
I procedura ❌
📆07.05.2025 - kwalifikacja do programu
📆09.05.2025 - start stymulacji I IVF
📆21.05.2025 - punkcja - pobrano 4 🥚komórki, 2 MII + biopsja endometrium, 0 ❄️
II procedura
‼️ Helikobakter pylori
Czy w tym roku spotka mnie chociaż jedna dobra rzecz? -
Piret wrote:Dziewczyny właśnie przechodzę załamanie …. Jestem po wizycie u innego ginekologa, poszłam z wynikami badań myślałam że ustalimy jakiś plan działania a on mi mówi, że te badania (trombofilia w którym wyszła jedna mutacja i zespół antyfosfolipidowy - mam negatywny) to nic nie wnoszą, że na etapie biochemów trombofilia nie jest przyczyną żadną. Niski progesteron nie zrobił na nim wrażenia, na sprawdzenie endometrium też nie i podsumował to problemem genetycznym i wysyła nas do kliniki genetycznej …
Sorry, że tak wparowałam, ale musiałam się wyżalić 😢Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia, 21:09
1cs
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 👼🖤
Suplementacja:
🔹Pregna Start,
🔹Acard 75.
Belia wrote:Dziewczyny, rozmowa w pracy poszła bardzo dobrze. Byłam szczera i powiedziałam o staraniach ale również o naszych problemach. Natomiast pomimo tego dostałam propozycję UOP już na czas nieokreślony od nowego roku szkolnego na cały etat. Także wychodzi na to, że w końcu gdzieś zagrzeje miejsce na stałe.
Super! Fajnie też, że mogłaś tak otwarcie powiedzieć o staraniach i spotkałaś się ze zrozumieniem 😊w takim miejscu aż miło pozostać dłużej! No, ale do września to już będziesz w ciąży na bank ✨
Marzycielka94 wrote:W pozdrowieniami dla wszystkich dziewczyn z bielami i małpami, chyba będę pierwsza i podrzucę hasło na nowy miesiąc. Chyba widać, że bardzo się nie mogę doczekać kolejnej szansy 😆
W maju bez 🪻, więc bez łez 💧, w moim brzuchu ktoś już jest 👶!
Tytuł suuupeer! Co nam pozostało jak nie nadzieja na kolejny cykl 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia, 21:04
S_va_88, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
32🧝♀️33🧔🏻♂️
starania od II.24
pamiętaj jak wiele masz w sobie siły!✨
•nac, inozytol, magnez,D3, omega3, bcomplex, ubiquinol,olej z wiesiołka, vitex, pluskwica groniasta, cynk
•aktualnie wakacyjna przerwa🍆•
ale i tak team #rodzew2026✨🍓🍓 -
Belia wrote:White1 trzymam kciuki za dwa pęcherzyki! 🤞🏼
——-
Dziewczyny, rozmowa w pracy poszła bardzo dobrze. Byłam szczera i powiedziałam o staraniach ale również o naszych problemach. Natomiast pomimo tego dostałam propozycję UOP już na czas nieokreślony od nowego roku szkolnego na cały etat. Także wychodzi na to, że w końcu gdzieś zagrzeje miejsce na stałe.Cykle: 25-28 dni
1cs
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 👼🖤
Suplementacja:
🔹Pregna Start,
🔹Acard 75.
Marty.Na wrote:31 już w tym roku. Mimo wszystko,dla mnie to już jest dość luźno czas na dzieci, zegar tyka, po 30tce trudniej zajść w ciążę
Marty.Na, S_va_88, Zosia667 lubią tę wiadomość
👧25.5 🧑26.5 🐈🐈 ⏳️05.24 💉01.25
👧 PCOS | AMH 6.16 | IO | hiperandrogenizm
MUCHa ✅️ drożność ✅️ USG tarczycy ✅️
🧑 HBA 78% | MAR 1% | DFI 19% | nasienie ✅️
❌️01.25-06.25 6 cykli Lametta + Zivafert
Gdzie jesteś małpo?
🔜 7 cykl stymulowany?