Zimowe staranka :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha!
http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/drunk-smiley.gif
Wiecie co, ja sobie chyba zrobię drinka. Tak na dobre sny, póki owulki jeszcze nie było, a co tam. Za owulkę i zanas wszystkiestardust87, kaarolaa, Saramago, Anulkaa lubią tę wiadomość
-
stardust87 wrote:Wbrew temu na co wszystkie tu czekamy, są plusy nadejscią @ - można się nawalić z rozpaczy
A ja mam taką ochotę na różowe winko dziś. Wścieknę się jak za dwa dni przyjdzie @, bo to by znaczyło, że mogłam się dziś napić na poprawę humoru. A wypiłabym co najmniej butelkę jak bym się dorwała do niej..
Ja też bym się napiła a tu co najmniej o piątku muszę czekać -
Niebieska wrote:Ja też bym się napiła a tu co najmniej o piątku muszę czekać
Topola, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Milcia wrote:Czasami pozory mylą... Mi też z trudem przechodzi przez gardło "mamo". Powiedziałam dosłownie kilka razy. Do teścia dwa razy powiedziałam tato, a po ślubie jesteśmy 1,5 roku. Za to mój mąż się chyba oswoił i do moich rodziców normalnie na mamo - tato mówi...
-
nick nieaktualnyNiebieska wrote:Ja też bym się napiła a tu co najmniej o piątku muszę czekać
-
stardust87 wrote:Wbrew temu na co wszystkie tu czekamy, są plusy nadejscią @ - można się nawalić z rozpaczy
A ja mam taką ochotę na różowe winko dziś. Wścieknę się jak za dwa dni przyjdzie @, bo to by znaczyło, że mogłam się dziś napić na poprawę humoru. A wypiłabym co najmniej butelkę jak bym się dorwała do niej..Ciapulinka, KotkaPsotka, Topola lubią tę wiadomość
-
Milcia wrote:To oby się udało. A betę kiedy chcesz robić? Dziś czy jutro? Ja jutro idę, ale tylko potwierdzić, że jednak się nie udało.
A Ty czemu, żeby potwierdzić, że się nie udało? tzn czemu tak myślisz? -
Dziewczyny prosze spójrzcie na mój wykres...czemu ta tempka tak skacze po wyznaczonej owulacji?
We wtorek idę do gina i jeśli macie jakieś przypuszczenia to go wypytam...
Jutro z rana zamierzam zrobić badanie krwi na TSH i prolaktynę, tak, żeby pójść do niego od razu z wynikami. Powinnam zbadać jeszcze jakieś inne hormony dodatkowo, żeby mieć pełniejszy obraz?
Miłego dnia! -
@ nadeszła, może to i dobrze, dwa cykle miałam całkiem rozwalone przez leki, więc trochę sobie odpuściłam, psychikę podregenerowałam, bo wielkich nadziei nie miałam, ale w tym cyklu musi być dobrze. Może pod choinkę zamiast od Dziadka Mroza dostanę prezent od bociana?? Znów się nakręcam, ale przynajmniej pozytywnie, w końcu musi się udać. Podobno w Święta BN cuda się zdarzają, więc będę się modlić o cud:)
A z teściami to trudna sprawa, do mamy mówię mamo, aczkolwiek bez wewnętrznego przekonania, a teściu mnie tak zraził do siebie na początku naszej znajomości, że sobie obiecałam że tato ode mnie nie usłyszy. Mam swojego ojca wystarczy mi. Aczkolwiek narzekać nie mogę, bo z nimi nie mieszkam, więc utrzymujemy poprawne stosunki, dzieci mają dużo, synowych 4, więc staram się zgubić w tłumie:D -
Niebieska wrote:Super Stardust, gratulacje Czuję, że będzie mały bejbik z tego. Mi pozostaje czekać i nie pić