Zimowe staranka :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej dziewczynki, a ja dzis humoru nie mam... normalnie prawie wszystkie forumowe"przyjaciolki" zachodza jedna po drugiej, a ja nie, niedlugo nie bede miała do kogo zagladac, bo wszedzie beda zielone kropy cieszcze sie z ich szczescia ale tez mnie to bardzo doluje;/
-
Ania1986 wrote:hej dziewczynki, a ja dzis humoru nie mam... normalnie prawie wszystkie forumowe"przyjaciolki" zachodza jedna po drugiej, a ja nie, niedlugo nie bede miała do kogo zagladac, bo wszedzie beda zielone kropy cieszcze sie z ich szczescia ale tez mnie to bardzo doluje;/
Kto zaciążył z naszego forum?
-
nick nieaktualny
-
U mnie na USG było coś tam widać w 6 tyg
Niebieska, gratulację!!! Kiedy ja zobaczyłam II kreski też byłam oszołomiona, upiłam się szczęściem, inaczej tego nazwać nie mogę
W czwartek mam wizytę u gina, muszę zrobić badania itd. Zapewne hormony znów będą w nieładzie, więc znów czekają mnie leki. Ale czego się nie robi, żeby być mamą Oby tylko mąż przyjeżdżał, kiedy trzeba.
Od jutra mierzę tempke, przyznam, że jakoś nigdy się do tego nie przykładałam, bardziej do szyjki, śluzu, wsłuchiwania się w moje "wybredne" jajniki itd.Niebieska lubi tę wiadomość