Zimowe staranka :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:dziewczyny po koleji zachodza w ciaze a ja???
ja to sie chyba nie doczekam takiego pieknego poranka, kiedy zrobie testa a tam pojawia sie 2 kreski
też wyczekuję z niecierpliwością na tę chwilę
Pocieszające jest to,że nie jesteśmy osamotnione w tych oczekiwaniach i że innym dziewczynom udaje się pomimo większych lub mniejszych problemów -
W lipcu podjęliśmy decyzję o staraniach. Czyli 5 cykli. Ale tak, że dobrze obliczyłam dni płodne to 3 m-ce Ale to dopiero jeden test. Co będzie później czas pokaże Przyjęliśmy to z mężem bardzo spokojnie i z niedowierzaniem. Do teraz patrzę na ten test Ale raczej nie można mieć wątpliwości. Chyba, że jest błędny wynik..
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:dziewczyny po koleji zachodza w ciaze a ja???
ja to sie chyba nie doczekam takiego pieknego poranka, kiedy zrobie testa a tam pojawia sie 2 kreski -
nick nieaktualnyNiebieska wrote:W lipcu podjęliśmy decyzję o staraniach. Czyli 5 cykli. Ale tak, że dobrze obliczyłam dni płodne to 3 m-ce Ale to dopiero jeden test. Co będzie później czas pokaże Przyjęliśmy to z mężem bardzo spokojnie i z niedowierzaniem. Do teraz patrzę na ten test Ale raczej nie można mieć wątpliwości. Chyba, że jest błędny wynik..
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:Karola jestem z Toba, ja dzis miałam doła bo juz prawie wszystkie laski z mojej listy ovu "przyjaciolek" zaszly i niedlugo nie bede miala do kogo zagladac aby podejzesz wykresy ;/
a teraz chyba ostatni miesiac naturalnych staran nam został, bo mezu w nocy na egzaminy jedzie na szkołe podoficerska, a jak je zda to w styczniu na szkolenie połroczne wyjezdza... ja trzymam kciuki zeby zdał, bo naprawde bardzo sie starał zeby go na te egzaminy wzieli... -
nick nieaktualnykaarolaa wrote:ja juz tu jestem 9 miesiecy i tez sporo dziewczyn, z ktorymi pisałam sa w ciazy i to bardzo zaawansowanej a ja tak czekam co miesiac...
a teraz chyba ostatni miesiac naturalnych staran nam został, bo mezu w nocy na egzaminy jedzie na szkołe podoficerska, a jak je zda to w styczniu na szkolenie połroczne wyjezdza... ja trzymam kciuki zeby zdał, bo naprawde bardzo sie starał zeby go na te egzaminy wzieli... -
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:u mnie juz 6 miesiac sie zaczol od kiedy jestem na ovu , ale na poczatku to tak obserwowalam:)ni bylam pod innym nickiem aneczka2076 moze kojarzysz?
a Twoj stary nick pamietam...Niebieska lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:dziewczyny po koleji zachodza w ciaze a ja???
ja to sie chyba nie doczekam takiego pieknego poranka, kiedy zrobie testa a tam pojawia sie 2 kreskiNiebieska, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:ja juz tu jestem 9 miesiecy i tez sporo dziewczyn, z ktorymi pisałam sa w ciazy i to bardzo zaawansowanej a ja tak czekam co miesiac...
a teraz chyba ostatni miesiac naturalnych staran nam został, bo mezu w nocy na egzaminy jedzie na szkołe podoficerska, a jak je zda to w styczniu na szkolenie połroczne wyjezdza... ja trzymam kciuki zeby zdał, bo naprawde bardzo sie starał zeby go na te egzaminy wzieli...
Heh, w dość podobnej sytuacji jesteśmy.Mój mąż również w styczniu wyjeżdża na drugą część kursu podoficerskiego, tyle że 3miesięczną. W ten weekend wrócił z "pierwszej części" także 3 miesięcznej,na szczęście zaliczonej;-) więc ostatnio nasze starania były na wyrywki;) jak przyjeżdżał w odwiedziny Więc cała nadzieja w grudniu -
Dziewczyny, ja też mam wrażenie, że wszystkie wokół mnie są o ciąży, a ja nie... W piątek powinnam dostać okres, a tu coś się popieprzyło i do tej pory nic, nawet plamienia. Testy i beta negatywna. Do dzisiaj brałam leki na infekcję bakteryjną i zastanawiam się czy to może mieć jakiś wpływ na opóźnienie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 21:57