Zimowe staranka :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam tak samo. We wrześniu lekarka zapisała mi tabletki anty na zblokowanie organizmu na dwa miesiące. Brałam dwa opakowania bez przerwy, żeby potem się organizm naturalnie odblokował i żeby były większe szanse na ciążę. Muszę przyznać, że przez czas tej kuracji miałam luz psychiczny i tak sobie wmówiłam, że jak dostanę okres, to też tak będzie... ale życie weryfikuje ludzkie reakcje i teraz się też niestety nakręcam.. A to też na pewno źle wpływa na starania.
-
Ja to pewnie dopiero po świętach, ale w czwartek idę do gina. Zobaczymy co powie, czy w ogóle jest szansa, czy nic mi się tam nie pozmieniało
Ach, czyli jeszcze 2 tyg potrzymasz nas w niepewności, no trudno, jakoś wytrzymamyMartii lubi tę wiadomość
-
Martii wrote:Zniese każdy bol;)oby tylko zwiastował cos dobrego:D
Liath,taki ból utrzymujacy sie od owulacji tez dobrze może swiadczyc:)Moze fasolinka szykuje sobie legowisko;)
niech się tam mości i kokosi nie mam nic przeciwweronika86 lubi tę wiadomość
-
A mnie bolał cały czas, zaczął jakieś 2-3dpo i bolał aż do głupiej @, która niestety przyszła.. a już myślałam, że to TO
Ale przy pierwszej ciąży też mnie bolał jak na @ przez cały czas i wtedy to było TO Nie ma reguły -
W poprzednich miesiacach tez czasami czułam ból jak na@ i po nich 2 razy było tak,ze tescik w dniu @ wyszedł pozytywny z bardzo blada druga kreseczka,ale czarownica przyszła 4 dni później:(Do dzis nie wiem,czy trafilam na feralny test,czy źle go odczytałam,czy fasolinka chciała sie zadomowic.Ale prawdopodobnie przez niski progesteron nie udało sie to.Na jakis tydzien przed@zawsze mam brazowe plamienia,az do samej małpy.
-
Martii wrote:W poprzednich miesiacach tez czasami czułam ból jak na@ i po nich 2 razy było tak,ze tescik w dniu @ wyszedł pozytywny z bardzo blada druga kreseczka,ale czarownica przyszła 4 dni później:(Do dzis nie wiem,czy trafilam na feralny test,czy źle go odczytałam,czy fasolinka chciała sie zadomowic.Ale prawdopodobnie przez niski progesteron nie udało sie to.Na jakis tydzien przed@zawsze mam brazowe plamienia,az do samej małpy.
No niestety ja bym stawiala na to, ze to mogla byc ciaza ktora sie nei utrzymala. Nie raz juz czytalam o testach ktore "klamaly". To znaczy tak okreslaly je dziewczyny ktore robily test zbyt wczesnie. Wychodzila wtedy druga kreska, one sie cieszyly ze sa w ciazy a tu nagle przychodzil @ wiec wedlug nich test klamal. A test nie klamal tylko poprostu ciaza sie nie utrzymala co jest stosunkowo czeste. Dlatego robienie testow za wczesnie niesie ze soba wiele rozczarowan, w szczegolnosci wlasnie w wypadku gdy wychodza 2 kreski a potem przchodzi okres.