Zimowe staranka :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moim największym celem zeszłego roku było zdanie prawo jazdy. (oczywiście nie porównuję tego pod względem ważności). Zdawałam 6 razy. Szósty raz był przed świętami. To był dla mnie wspaniały prezent. Może teraz za 6-tym razem też się uda. Teraz jestem w 5-tym cyklu. @ się spóźnia ale czuję, że jutro przylezie Dlatego liczę na 6-ty, świąteczny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 10:38
Alllll, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlllll wrote:Cześć
Ja tak jak Tusinka, od jakiegos czasu tylko czytałam, teraz chce być z Wami, razem jest łatwiej
Mam na imię Alicja, lat 26 po ślubie 4,5 roku, jestem z Wrocławia, dzieci nie mam ale wiem że jeszcze trochę i pod moim serduszkiem będzie biło serduszko mojego maleństwa).
Życzę Wam wszystkim aby spełniło się nasze marzenie, abyśmy w przyszłym roku o tej porze chodziły na spacerek z wózeczkiem a w nim nasze maleństwoStrażaczka90, Alllll lubią tę wiadomość
-
Niebieska wrote:Kurcze, dzisiaj na andrzejki się wybieram. A przez tą głupią spóźniającą się @ nie mogę pić alkoholu ! Abstynenckie andrzejki Wszyscy będą pytać, dlaczego nie piję..
-
Niebieska wrote:Testuję po weekendzie Bo czasem potrafi się spóźnić ze 2 dni
Niebieska lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny
-
Ja o mojego synka starałam się 20 cykli, i dopiero 21 był szczęśliwy Teraz wszystko zaczynamy od nowa, na razie jest fajnie, ale pewnie po 6 cyklu znów będą łzy rozczarowania.
Ja zaczęłam pić dziurawca w sierpniu a w październiku zaszłam, zielarka mi poradziła, że niby pomaga. A mężowi kazała jeść dużo pomidorów, później długo nie mógł na nie patrzeć
Trzymam kciuki za wszystkie testujące! -
nick nieaktualnyPapi77 wrote:Ja o mojego synka starałam się 20 cykli, i dopiero 21 był szczęśliwy Teraz wszystko zaczynamy od nowa, na razie jest fajnie, ale pewnie po 6 cyklu znów będą łzy rozczarowania.
Ja zaczęłam pić dziurawca w sierpniu a w październiku zaszłam, zielarka mi poradziła, że niby pomaga. A mężowi kazała jeść dużo pomidorów, później długo nie mógł na nie patrzeć
Trzymam kciuki za wszystkie testujące!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 14:59
-
Dziurawiec zakupiłam w aptece, i piłam codziennie wieczorem. Najlepszy oczywiście jest taki suszony, ale ja piłam też w torebkach. No i najlepiej unikać słodzenia, jak to przy ziołach. Ważne, żeby nie pił go mężczyzna, bo źle działa Zielarka nie dała mi żadnych wytycznych co do stosowania, ot, miałam pić codziennie najlepiej wieczorem bez względu na dni cyklu. No i zaszłam. Poleciłam koleżance, i jej też się udało po jakiś 3 cyklach. Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy coś w tym jest, ale moja gin twierdzi, że dziurawiec działa uspokajająco, a wiemy ile stresu przy długich starankach, który szkodzi, no i działa dobrze na płodność u kobiet.
Dzisiaj też jadę do apteki go zakupić. W sumie to przy stosowaniu tabletek antykoncepcyjnych nie wolno pić dziurawca, bo osłabia ich skuteczność, więc coś musi być na rzeczy
Fajnie, że jest takie forum Może uda nam się wieczorkiem spotkać przy filiżance "magicznej" herbatki. Ja zaczynam ją od dzisiajAlllll, Niebieska lubią tę wiadomość