Zimowe staranka :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia wrote:No i niestety... Beta negatywna Jest mi bardzo przykro. Siedzę w pracy i łzy mi się same cisną do oczu...
Milcia lubi tę wiadomość
-
Milcia wrote:Ja dzisiaj rano byłam zrobić betę. Wyniki po południu. Póki co @ jeszcze nie przyszła, ale jest już blisko.Milcia wrote:No i niestety... Beta negatywna Jest mi bardzo przykro. Siedzę w pracy i łzy mi się same cisną do oczu...
Milciu, ale czy ta sama sobie nie fundujesz tego zlego nastroju? Pameitam ze pisalas ze @ ma przyjsc w piatek. Jest piatek. Nie bardzo rozumiem po co lecisz na bete skoro jeszcze nie jestes po terminie @?
w kazdym cyklu sprawdzasz bete?Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Milcia, nie ma co płakać Ważne, że jest piątek i zbliża się weekend. Można odpocząć, zrelaksować się albo wyskoczyć na andrzejki. Ale nie smucić i płakać Nasi mężowie nigdy tak nie przeżywają jak my i trzeba z nich brać przykład Ja czuję nadchodzącą @, PMS w tym m-cu jest straszny. Ale nie zamierzam się przejmować. Każdego miesiąca jakoś to się dzieje i zawsze w owulkę jestem nastawiona pozytywnie Po pierwsze Milcia jeszcze nic straconego ! A po drugie, nawet jeśli się nie udało to musisz zaufać swojemu organizmowi. Widocznie szykuje dla Ciebie bardzo silne jajeczko i czeka na najsilniejszego męskiego gena! Głowa do góry !
Strażaczka90, Milcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Milcia wrote:No i niestety... Beta negatywna Jest mi bardzo przykro. Siedzę w pracy i łzy mi się same cisną do oczu...
następnym razem się udaMilcia lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Milcia wrote:Mam taką nadzieję. Dzisiaj humor niestety taki sobie. Ale trzeba się ogarnąć i wierzyć, że następny cykl będzie już ostatnim.Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
witam was kobitki!
ja tez sie dolaczam do zimowych staraczek. Za 2 dni skoncze 32 lata, pochodze z dolnoslaskiego, od 5,5 roku mieszkam w Niemczech. Jestem w zwiazku od 10 lat, 2 lata po slubie. Staram sie o 1. dziecko. Z rozregulowanymi cyklami i endometrioza staram sie od marca 2013 z przerwa. Choc prawdziwe staranka zaczely sie dopiero 2 cykle temu
pozdrawiam was
p.s. Aniu fajny watek
Niebieska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatha81 wrote:witam was kobitki!
ja tez sie dolaczam do zimowych staraczek. Za 2 dni skoncze 32 lata, pochodze z dolnoslaskiego, od 5,5 roku mieszkam w Niemczech. Jestem w zwiazku od 10 lat, 2 lata po slubie. Staram sie o 1. dziecko. Z rozregulowanymi cyklami i endometrioza staram sie od marca 2013 z przerwa. Choc prawdziwe staranka zaczely sie dopiero 2 cykle temu
pozdrawiam was
p.s. Aniu fajny watekEwelina23, Katha81 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Jestem tu nowa a to moj pierwszy post dotychczas tylko Was czytałam ale myśle ze właśnie trafiłam na odpowiedni wątek by sie przedstawic. Mówiąc krótko o sobie mam 30 lat i 2 letnia córeczkę. 9 miesięcy temu poronilam w 9tyg i nareszcie zebralam siłe na starania o drugiego dzidziusia. Obecnie jestem w trakcie drugiego cyklu starań, pierwszy był nieowocny. Nie ukrywam ze bardzo sie boje ze historia sie powtórzy z początku roku ale staram sie odganiac te myśli. Mam nadzieje ze bedzie to szczesliwa zima dla nas wszystkichKatha81, Niebieska, monaaa85 lubią tę wiadomość
-
Cześć
Ja tak jak Tusinka, od jakiegos czasu tylko czytałam, teraz chce być z Wami, razem jest łatwiej
Mam na imię Alicja, lat 26 po ślubie 4,5 roku, jestem z Wrocławia, dzieci nie mam ale wiem że jeszcze trochę i pod moim serduszkiem będzie biło serduszko mojego maleństwa).
Życzę Wam wszystkim aby spełniło się nasze marzenie, abyśmy w przyszłym roku o tej porze chodziły na spacerek z wózeczkiem a w nim nasze maleństwoNiebieska, monaaa85, olka25, Tusinka lubią tę wiadomość