X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zimowe staranka :)
Odpowiedz

Zimowe staranka :)

Oceń ten wątek:
  • Niebieska Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Strażaczka, chyba sobie smacznie pospałaś ;)

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

ckaiflw1up047qr9.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i niestety... Beta negatywna :( Jest mi bardzo przykro. Siedzę w pracy i łzy mi się same cisną do oczu...

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska wrote:
    Cześć Strażaczka, chyba sobie smacznie pospałaś ;)
    Witaj Kochana tak:)wspaniale sie spali:)po takiej kolacji i takim serduszkowaniu:)hmm

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    No i niestety... Beta negatywna :( Jest mi bardzo przykro. Siedzę w pracy i łzy mi się same cisną do oczu...
    Glowa do góry Kochanie!!!!!ja miesiąc temu też to przechodzilam..też płakałam....ale glowa do góry uda sie!!!!!!!wspierał Cię i Tule mocno

Milcia lubi tę wiadomość

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Ja dzisiaj rano byłam zrobić betę. Wyniki po południu. Póki co @ jeszcze nie przyszła, ale jest już blisko.
    Milcia wrote:

Milciu, ale czy ta sama sobie nie fundujesz tego zlego nastroju? Pameitam ze pisalas ze @ ma przyjsc w piatek. Jest piatek. Nie bardzo rozumiem po co lecisz na bete skoro jeszcze nie jestes po terminie @?
    w kazdym cyklu sprawdzasz bete?

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarka mi powiedziała, że w dniu spodziewanej @ mam zrobić betę. No to poszłam.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka dziękuję za słowa otuchy.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Niebieska Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia, nie ma co płakać :) Ważne, że jest piątek i zbliża się weekend. Można odpocząć, zrelaksować się albo wyskoczyć na andrzejki. Ale nie smucić i płakać :) Nasi mężowie nigdy tak nie przeżywają jak my i trzeba z nich brać przykład :) Ja czuję nadchodzącą @, PMS w tym m-cu jest straszny. Ale nie zamierzam się przejmować. Każdego miesiąca jakoś to się dzieje i zawsze w owulkę jestem nastawiona pozytywnie :) Po pierwsze Milcia jeszcze nic straconego ! A po drugie, nawet jeśli się nie udało to musisz zaufać swojemu organizmowi. Widocznie szykuje dla Ciebie bardzo silne jajeczko i czeka na najsilniejszego męskiego gena! Głowa do góry ! :)

Strażaczka90, Milcia lubią tę wiadomość

ckaiflw1up047qr9.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Strażaczka dziękuję za słowa otuchy.
    Nst cykl bedzie Twój zobaczysz...Nie ma Rybko co sie zalamywac:***

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 14:18

Milcia lubi tę wiadomość

• aneks Debiutantka

Wysłany: 29 listopada 2013, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska zazdroszcze optymizmu:) ale moze i mi sie udzieli:):) a wogole to najwazniejsze ze mamy wsparcie naszych mezow:)

Niebieska, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

aneks
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2013, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej babeczki a co tu taka cisza?

Strażaczka90, Ewelina23 lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Kochane....idę spać źle sie czuje:(mam mdłości ogromne:(i zawroty głowy...

• Lucy91 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:

następnym razem się uda ;)

Milcia lubi tę wiadomość

Biochem - 2017 r

Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa

Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)

Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r.
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam taką nadzieję. Dzisiaj humor niestety taki sobie. Ale trzeba się ogarnąć i wierzyć, że następny cykl będzie już ostatnim.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Lucy91 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Mam taką nadzieję. Dzisiaj humor niestety taki sobie. Ale trzeba się ogarnąć i wierzyć, że następny cykl będzie już ostatnim.
    dokładnie...

Biochem - 2017 r

Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa

Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)

Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r.
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was kobitki!

ja tez sie dolaczam do zimowych staraczek. Za 2 dni skoncze 32 lata, pochodze z dolnoslaskiego, od 5,5 roku mieszkam w Niemczech. Jestem w zwiazku od 10 lat, 2 lata po slubie. Staram sie o 1. dziecko. Z rozregulowanymi cyklami i endometrioza staram sie od marca 2013 z przerwa. Choc prawdziwe staranka zaczely sie dopiero 2 cykle temu :)

pozdrawiam was

p.s. Aniu fajny watek :)

Niebieska lubi tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2013, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    witam was kobitki!

ja tez sie dolaczam do zimowych staraczek. Za 2 dni skoncze 32 lata, pochodze z dolnoslaskiego, od 5,5 roku mieszkam w Niemczech. Jestem w zwiazku od 10 lat, 2 lata po slubie. Staram sie o 1. dziecko. Z rozregulowanymi cyklami i endometrioza staram sie od marca 2013 z przerwa. Choc prawdziwe staranka zaczely sie dopiero 2 cykle temu :)

pozdrawiam was

p.s. Aniu fajny watek :)
    Dziekuje slicznie:) ale przede wszystkim Witamy Cie w naszych skromnych progach:)

Ewelina23, Katha81 lubią tę wiadomość

• Tusinka Koleżanka

Wysłany: 29 listopada 2013, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny
    Jestem tu nowa a to moj pierwszy post :) dotychczas tylko Was czytałam ale myśle ze właśnie trafiłam na odpowiedni wątek by sie przedstawic. Mówiąc krótko o sobie mam 30 lat i 2 letnia córeczkę. 9 miesięcy temu poronilam w 9tyg i nareszcie zebralam siłe na starania o drugiego dzidziusia. Obecnie jestem w trakcie drugiego cyklu starań, pierwszy był nieowocny. Nie ukrywam ze bardzo sie boje ze historia sie powtórzy z początku roku ale staram sie odganiac te myśli. Mam nadzieje ze bedzie to szczesliwa zima dla nas wszystkich :)

Katha81, Niebieska, monaaa85 lubią tę wiadomość

uwo9dqk31moonnq6.png
  • Niebieska Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Katha i Tusinka !
    Mam nadzieję, że to forum przyniesie Wam szczęście ! Wszystkie jesteśmy w podobnym wieku, koło 30 - tki :)

Tusinka lubi tę wiadomość

ckaiflw1up047qr9.png
  • Alllll Koleżanka

Wysłany: 30 listopada 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :-)
    Ja tak jak Tusinka, od jakiegos czasu tylko czytałam, teraz chce być z Wami, razem jest łatwiej :-)
    Mam na imię Alicja, lat 26 po ślubie 4,5 roku, jestem z Wrocławia, dzieci nie mam :-( ale wiem że jeszcze trochę i pod moim serduszkiem będzie biło serduszko mojego maleństwa).
    Życzę Wam wszystkim aby spełniło się nasze marzenie, abyśmy w przyszłym roku o tej porze chodziły na spacerek z wózeczkiem a w nim nasze maleństwo :-)

Niebieska, monaaa85, olka25, Tusinka lubią tę wiadomość

‹‹ 20 21 22 23 24 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ