Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zimowe staranka :)
Odpowiedz

Zimowe staranka :)

Oceń ten wątek:
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    kochana a ten krazek to bedziesz musiala caly czas nosic?;)

No tak, niby caly czas. Ale moge go wyjmowac jesli mam ochote;). Napewno eni wobrazam sobei z nim seksu ale ponoc to taki sam jak krazki antykoncepcyjne wiec teoretycznei nei powinien pryzeszkadzac.

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    Dziewczyny mam zajebistego Męża!!!!!ideał normalnie:) wróciłam do domu po pracy godzinę temu.Weszlam do salonu a tam stol ,obrus wino pełno dań które uwielbiam,świece:)zrobił kolację przy świecach:) zjedlismy,porozmawialismy,i rzuculismy sie na siebie:)serduszkowalismy długo u namiętnie:)aż tu nagle dzwoni Jego telefon nawet nie zajrzał kto to ani nie odebral:)bo był mną tak zajęty:)

Wow, a z jakiej to okazji!?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotkaPsotka wrote:
    No tak, niby caly czas. Ale moge go wyjmowac jesli mam ochote;). Napewno eni wobrazam sobei z nim seksu ale ponoc to taki sam jak krazki antykoncepcyjne wiec teoretycznei nei powinien pryzeszkadzac.
    to ja tez chce taki;)

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotkaPsotka wrote:
    Wow, a z jakiej to okazji!?
    Bez okazji:)nie było żadnej okazji ....jak weszlam to myślałam że to ja zapomnialam o czymś:)przestraszylam sie:)ale okazało sie że nie ma żadnej okazji:)pozytywnie mnie zaskoczy:)bo On nie lubi w ogóle gotować:)zawsze ja to robię

• Topola Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka! Ale świetna niespodzianka! Bardzo mi się podoba. Może mojemu mężowi też coś delikatnie zasugeruję :P

Udaję się na spoczynek dziewczęta. Może ogolę nogi to jakaś szansa na serduszka będzie :P Dobranoc i miłych snów :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 22:43

• Niebieska Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    Dziewczyny mam zajebistego Męża!!!!!ideał normalnie:) wróciłam do domu po pracy godzinę temu.Weszlam do salonu a tam stol ,obrus wino pełno dań które uwielbiam,świece:)zrobił kolację przy świecach:) zjedlismy,porozmawialismy,i rzuculismy sie na siebie:)serduszkowalismy długo u namiętnie:)aż tu nagle dzwoni Jego telefon nawet nie zajrzał kto to ani nie odebral:)bo był mną tak zajęty:)

no no :D Jak ja bym chciała, żeby mój mąż coś ugotował :P Ale chyba się nigdy nie doczekam :P Zazdroszczę :)

ckaiflw1up047qr9.png
  • Niebieska Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Topola wrote:
    Może ogolę nogi to jakaś szansa na serduszka będzie :P Dobranoc i miłych snów :)

haha :) Mam nadzieję, że coś tej nocy działaliście :)

ckaiflw1up047qr9.png
  • Niebieska Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie by było, gdyby któraś z Zimowych Staraczek zaciążyła :) To takie motywujące :D Działajcie dziewczyny !! ja czuję niestety, że @ się zbliża :P

anka8820, Ciapulinka lubią tę wiadomość

ckaiflw1up047qr9.png
  • anka8820 Ekspertka

Wysłany: 29 listopada 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już sama nie wiem co ze mną jest nie tak od samego rana wkur...się na męża i nie mam zamiaru mu popuścić...taka chodzę wkurzona a dzis 15 dc i temp 36,4

ojxerl68zpp0dnjs.png uwo9dqk35cdxwpkq.pngqtch47g9q574lwns.png
  • anka8820 Ekspertka

Wysłany: 29 listopada 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska wrote:
    Fajnie by było, gdyby któraś z Zimowych Staraczek zaciążyła :) To takie motywujące :D Działajcie dziewczyny !! ja czuję niestety, że @ się zbliża :P
    może się któreś uda?

• Niebieska Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka8820 wrote:
    już sama nie wiem co ze mną jest nie tak od samego rana wkur...się na męża i nie mam zamiaru mu popuścić...taka chodzę wkurzona a dzis 15 dc i temp 36,4

A mnie jakaś niemoc wzięła, wszystko mam słabe i nic się nie chce... A tu cały dzień obowiązkami wypełniony. I zamiast coś robić to siedzę na OVU :P

Anka 8820 masz wolne dzisiaj ? Bo mi zawsze na nerwa pomagają ćwiczenia. Włączam sobie muzę na full i ćwiczę. Cała agresja mija :D

ckaiflw1up047qr9.png
  • Niebieska Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Poprawcie nam humor dobrymi wieściami ! Jakieś kreseczki na horyzoncie ?? :D

ckaiflw1up047qr9.png
  • anka8820 Ekspertka

Wysłany: 29 listopada 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę do pracy na 15h niestety no i mnie dzisiaj wszystko denerwuje

• anka8820 Ekspertka

Wysłany: 29 listopada 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w taki dzień jak dzisiaj mam dosyć swojego życia

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:)
    U mnie w miare "cieplo".
    Juz dostalam plamien:/. Nie mocne ale zauwazalne, a to dopiero 4dpo. Kupie dzisiaj w aptece ten lekna tarczyce.
    W tym miesiacu juz mi nie pomowze zafasolkowac ale moze w przyszlym?

• Milcia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj rano byłam zrobić betę. Wyniki po południu. Póki co @ jeszcze nie przyszła, ale jest już blisko.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Niebieska Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dołujmy się dziewczyny. Ja mam nadzieję, ze moja @ nie przyjdzie ! Obyś Milcia poprawiła nam dziś humor dobrymi wynikami :)

ckaiflw1up047qr9.png
  • aneks Debiutantka

Wysłany: 29 listopada 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie najgorsze jest to ze jak sie leczylam to wiedzialam ze i tak nic nie wyjdzie i w sumie nie moglismy sie za bardzo starac, wiec nawet jakos wszystko bylo ok. a teraz jak wiem ze juz mozemy dzialac to nagle mam mysli ze i tak nic nie bedzie:( i sama sie nakrecam takim negatywnym mysleniem, koszmar. A lekarz mi powiedzial, jak bylam do kontroli po zabiegu, ze wszytsko super z jajnikami tak jakby zabiegu nie bylo. Wiec sobie mysle czym tu sie martwic, no ale ta bardziej negatywna strona bierze gore.. niestety. I chyba ta jesienno-zimowa pogoda tez wplywa na samopoczucie..

aneks
  • Niebieska Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu aneks się tak nastawiasz. Masz zielone światło i do przodu! :D Prędzej czy później się uda, zobaczysz :)

Saramago, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

ckaiflw1up047qr9.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane:) ja dziś mam wolne odpoczywam po wczorajszej kolacji z winem i świecami robiana przez Męża mam humorek wspaniały:)miłego dnia

Niebieska, Ciapulinka lubią tę wiadomość

‹‹ 19 20 21 22 23 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ