Zimowe staranka :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania1986 wrote:kochana a ten krazek to bedziesz musiala caly czas nosic?
No tak, niby caly czas. Ale moge go wyjmowac jesli mam ochote;). Napewno eni wobrazam sobei z nim seksu ale ponoc to taki sam jak krazki antykoncepcyjne wiec teoretycznei nei powinien pryzeszkadzac.Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:Dziewczyny mam zajebistego Męża!!!!!ideał normalnie:) wróciłam do domu po pracy godzinę temu.Weszlam do salonu a tam stol ,obrus wino pełno dań które uwielbiam,świece:)zrobił kolację przy świecach:) zjedlismy,porozmawialismy,i rzuculismy sie na siebie:)serduszkowalismy długo u namiętnie:)aż tu nagle dzwoni Jego telefon nawet nie zajrzał kto to ani nie odebral:)bo był mną tak zajęty:)
Wow, a z jakiej to okazji!?Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKotkaPsotka wrote:No tak, niby caly czas. Ale moge go wyjmowac jesli mam ochote;). Napewno eni wobrazam sobei z nim seksu ale ponoc to taki sam jak krazki antykoncepcyjne wiec teoretycznei nei powinien pryzeszkadzac.
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
KotkaPsotka wrote:Wow, a z jakiej to okazji!?
-
Strażaczka! Ale świetna niespodzianka! Bardzo mi się podoba. Może mojemu mężowi też coś delikatnie zasugeruję
Udaję się na spoczynek dziewczęta. Może ogolę nogi to jakaś szansa na serduszka będzie Dobranoc i miłych snówWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 22:43
-
Strażaczka90 wrote:Dziewczyny mam zajebistego Męża!!!!!ideał normalnie:) wróciłam do domu po pracy godzinę temu.Weszlam do salonu a tam stol ,obrus wino pełno dań które uwielbiam,świece:)zrobił kolację przy świecach:) zjedlismy,porozmawialismy,i rzuculismy sie na siebie:)serduszkowalismy długo u namiętnie:)aż tu nagle dzwoni Jego telefon nawet nie zajrzał kto to ani nie odebral:)bo był mną tak zajęty:)
no no Jak ja bym chciała, żeby mój mąż coś ugotował Ale chyba się nigdy nie doczekam Zazdroszczę
-
anka8820 wrote:już sama nie wiem co ze mną jest nie tak od samego rana wkur...się na męża i nie mam zamiaru mu popuścić...taka chodzę wkurzona a dzis 15 dc i temp 36,4
A mnie jakaś niemoc wzięła, wszystko mam słabe i nic się nie chce... A tu cały dzień obowiązkami wypełniony. I zamiast coś robić to siedzę na OVU
Anka 8820 masz wolne dzisiaj ? Bo mi zawsze na nerwa pomagają ćwiczenia. Włączam sobie muzę na full i ćwiczę. Cała agresja mijaStrażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry:)
U mnie w miare "cieplo".
Juz dostalam plamien:/. Nie mocne ale zauwazalne, a to dopiero 4dpo. Kupie dzisiaj w aptece ten lekna tarczyce.
W tym miesiacu juz mi nie pomowze zafasolkowac ale moze w przyszlym?Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
U mnie najgorsze jest to ze jak sie leczylam to wiedzialam ze i tak nic nie wyjdzie i w sumie nie moglismy sie za bardzo starac, wiec nawet jakos wszystko bylo ok. a teraz jak wiem ze juz mozemy dzialac to nagle mam mysli ze i tak nic nie bedzie:( i sama sie nakrecam takim negatywnym mysleniem, koszmar. A lekarz mi powiedzial, jak bylam do kontroli po zabiegu, ze wszytsko super z jajnikami tak jakby zabiegu nie bylo. Wiec sobie mysle czym tu sie martwic, no ale ta bardziej negatywna strona bierze gore.. niestety. I chyba ta jesienno-zimowa pogoda tez wplywa na samopoczucie..aneks