Zimowe staranka :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki Martii, jesteś kochana
Trzymam za Ciebie kciuki.
Mi też już czasem nie chce się obserwować, bo tylko się stresuję, czy np w wolny dzień obudzę się o dobrej godzinie i zmierzę w odpowiednim czasie temperaturę, a potem z tego stresu budzę się co 2 godziny.Martii, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Milcia ja za Ciebie też mocno trzymam kciuki!
Wiadomo, dopadają nas czasami wątpliwości i nadzieja opuszcza, ale to tylko na chwilę przecież nie poddamy się tak łatwo. No przecież musi kiedyś się udać!!! Będę walczyć dopóki nie dopadnie mnie menopauza
Koniecznie daj znać co i jak. I zaklinam Twoja @ żeby nie przyszła!Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja sie teraz boje dziewczyny.. Jestem 2 dni po terminie @ i właśnie zrobiłam test w południe wyszły wyraźne 2 kreski.. Od 3 dni mam mdłości ale na szczęście sie zbiera i przechodzi.
Rok temu dokladnie tez sie cieszylam a w lutym poronilam i boje sie teraz ze to wszystko sie powtórzy..Waniulka lubi tę wiadomość
-
Tusinka wrote:A ja sie teraz boje dziewczyny.. Jestem 2 dni po terminie @ i właśnie zrobiłam test w południe wyszły wyraźne 2 kreski.. Od 3 dni mam mdłości ale na szczęście sie zbiera i przechodzi.
Rok temu dokladnie tez sie cieszylam a w lutym poronilam i boje sie teraz ze to wszystko sie powtórzy..
Przede wszystkim gratulacje! To moment na który rok czekałaś. Wiem, ze masz uzasadnione obawy, ale nie skupiaj sie na tym co dziecku moze sie stac, ale na tym co juz sie stało, jestes w ciąży. Trzeba wierzyc ze wszystko będzie dobrzeTusinka, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny.. mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.. Jutro umowie sie do lekarza jak powie ze wszystko jest ok to z pewnoscia sie uspokoje. Jeszcze mnie czeka kilka dni niepewności bo pewnie w poniedziałek albo we wtorek mnie dopiero przyjmie. Trzymajcie kciuki
-
Tusinka wrote:A ja sie teraz boje dziewczyny.. Jestem 2 dni po terminie @ i właśnie zrobiłam test w południe wyszły wyraźne 2 kreski.. Od 3 dni mam mdłości ale na szczęście sie zbiera i przechodzi.
Rok temu dokladnie tez sie cieszylam a w lutym poronilam i boje sie teraz ze to wszystko sie powtórzy..Tusinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusinka wrote:A ja sie teraz boje dziewczyny.. Jestem 2 dni po terminie @ i właśnie zrobiłam test w południe wyszły wyraźne 2 kreski.. Od 3 dni mam mdłości ale na szczęście sie zbiera i przechodzi.
Rok temu dokladnie tez sie cieszylam a w lutym poronilam i boje sie teraz ze to wszystko sie powtórzy..Fidelissa, Tusinka lubią tę wiadomość
-
Raczej nie...
Takie plamienie mam w kazdym cyklu i jest zapowiedzia @,no chyba ze coś sie zmienilo, fajnie by bylo
Ale mysle, ze jakby sie udalo, to tego plamienia tez chyba nie powinno byc, mimo to zawsze mam nadzieje do konca
Ale masz racje Milcia, rok musi byc nasz, wiec skoro nie teraz to mam jeszcze 11 miesiecy -
Ja też radzę wyluzować, w moim przypadku plamienia występują przed @ ok 5 dni wcześniej, w poprzednim miesiącu jak myślałam, że już mnam się udało - tak sie nastawilam, ze jestem w ciąży.... że plamienia nie wystąpiły,ale niestety pojawiła się @ ... ja dalej się łudziłam, że może coś z tego będzie, słyszałam że nawet w ciąży może występować @ tyle, że mniejsza ...poszlam na bete ... no i nic nietety i jakie było moje rozczarowanie ...
Także, żeby uniknąć przykrości ... lepiej sie nie nakręcać
pozdrawiam!Fidelissa lubi tę wiadomość