Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
MILA wrote:zobaczecie jakie cudo !!
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/p480x480/1375928_548786031860274_170262360_n.jpgMILA lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry zaraz kompa odpale to zobaczę te linki
Ania_84 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Hej dziewczyny
Ale mam dobry humor .. rozpoczęła sie @ Pierwszy raz z niej sie cieszę
Jesczze tylko 6 dni i ....
Od 6:30 robiłam porzadki z M w ogórdku - teraz czas troche popracować
Pije herbatke, a póżneij meliska.. zalecenie lekarza ...stwierdził że za bardzo się stresuje więc powinnam coś lekkiego sobie pić
Dziś pije winko..
Buziołkiizabelka04, MILA, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
izabelka04 wrote:HELOŁ
no ja niestety nie mam takiego dobrego dnia strasznie mnie boli brzuch bez nospy się nie obejdzie uuuu
Buuu... no to nie fajnie .
Ja póki co tylko lekko odczuwam brzusio ale pewnie po południu se ruszy .. ;/ -
Ania_84 wrote:Buuu... no to nie fajnie .
Ja póki co tylko lekko odczuwam brzusio ale pewnie po południu se ruszy .. ;/Ania_84 lubi tę wiadomość
-
izabelka04 wrote:Aniu tylko problem w tym że to nie @, ja mam chyba takie bóle przed owulką,w ostatnim tak nie miałam i się nie udało w poprzednich cyklach zawsze tak było al e wtedy jeszcze sie nie staraliśmy oby to wróżyło coś dobrego strasznie mnie boli całe podbrzusze na dole w plecach i do tego zawsze mam zaparcia co uniemożliwia mi to normalne korzystanie z toalety to jest masakra jakaś bez nospy to i serduszkowanie byłoby wykluczone nie wiem czy to normalne????????????
Właśni widzę.. słuchaj a robiłaś tak jak mówiły dziewczyny test ..bo faktycznie miałaś słabiutką ta @ jak nie przejdzie to może lepiej idz w pon do gin ?? -
poszłabym najlepiej już teraz, ale u nas są takie terminy,że prędzej można zdechnąć niż się dostać gdziekolwiek umówiłam sie na wizytę do gina na 20 listopada to był najwcześniejszy termin,może do tego czasu uda mi sie zajść to mi chociaż usg zrobi
ps a umawiałam się we wrześniuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2013, 09:40
MILA lubi tę wiadomość
-
izabelka04 wrote:poszłabym najlepiej już teraz, ale u nas są takie terminy,że prędzej można zdechnąć niż się dostać gdziekolwiek umówiłam sie na wizytę do gina na 20 listopada to był najwcześniejszy termin,może do tego czasu uda mi sie zajść to mi chociaż usg zrobi
ps a umawiałam się we wrześniu
OO matko 2 miechy <wow>
Przesadzili ....
To życzę żeby ból ustał i żebyś do tego 20 listopada zafasolkowała
A ja zmykam do pracy -
Ania_84 wrote:OO matko 2 miechy <wow>
Przesadzili ....
To życzę żeby ból ustał i żebyś do tego 20 listopada zafasolkowała
A ja zmykam do pracy
U mnie też przylazła @ i ja sie nie ciesze raczej zła jestem. Ale cóż zaczynamy nowy cykl powodzenia Aniu. Oby był ostatniAnia_84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
izabelko mnie tak w tym cyklu męczyło przy owulce jajnik na którym miałam pecherzyk tak mnie napierdzielał, że przez jedną noc to w ogóle nie spałam.
Nie brałam nic przeciwbólowego bo nie chciałam ale męczyłam się strasznie.
Co do zaparć to miałam z tym ogromny problem kiedy zaszłam w ciążę, bo nie ukrywam Że
od rana piłam kawkę a i zpaliłam papierosa i leciałam do kibelka codziennie bez problemu.A kiedy zaszłam w ciąze wiadomo, trzeba było zmienić nawyki rzucić palenie
i to była masakra. To też wszystko wpłynęło na to że tyłam w oczach.
Co do wizyt u gina to ja chodze tylko prywatnie bo niestety z kasy u nas jest to samo, wszędzie szybciej umrzesz niż dostaniesz się do specjalistyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2013, 09:57
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Jus1985 wrote:
To będzie nasz ostatni cykl -
izabelka04 wrote:poszłabym najlepiej już teraz, ale u nas są takie terminy,że prędzej można zdechnąć niż się dostać gdziekolwiek umówiłam sie na wizytę do gina na 20 listopada to był najwcześniejszy termin,może do tego czasu uda mi sie zajść to mi chociaż usg zrobi
ps a umawiałam się we wrześniu
Izabelko jak masz problem z wizytą u gina to może idź na betę !!Ania_84 lubi tę wiadomość