Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Puszysta wrote:chlop ma jutro wizyte u lekarza wiec spytam sie w recepcji czy zrobia bete... powiem ze spoznia mi sie juz dwa tygodnie, i ze mam takie a takie bole moze zrobia... albo na usg mnie wysle... myslicie ze juz cos bedzie widac?
spytaj sie moze ci zrobią bete mi w pierwszej ciąży jedna lekarka nie wykryła ciąży w 5 tygodniu a poszłam do innej i miała lepszy sprzęt i już było widaćPuszysta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Puszku mój- mnie bardzo jajniki bolały w ciąży, teraz też mnie zaczyna boleć, byłam z Lubym na lodach hahahahahaha rozpusta, a powinnam się pilnować, bo gin podejrzewa u mnie cukrzycę pociążową wyniki mam na granicy i idę zrobić w poniedziałek badanie glukozy, jak ja to przełknę....?
Puszysta lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualnyMartusska wrote:a w laboratorium możesz sobie też zrobić sobie betę prywatnie bynajmniej u nas tak jest ..kosztuje 20zł w ostateczności możesz sobie zrobić
Emilka ale mnie kluje... i sie poce strasznie.. i slabo mi... i sie boje ze cos jest nie tak ja dzis pozarlam 4 lody... az wstyd sie przyznac... -
nick nieaktualny
-
Puszysta wrote:ja nie mieszkam w polsce, mieszkam w irlandii i tutaj prywatnie bety nie zrobisz... tutaj zadko bete robia...
Emilka ale mnie kluje... i sie poce strasznie.. i slabo mi... i sie boje ze cos jest nie tak ja dzis pozarlam 4 lody... az wstyd sie przyznac...
No to kłucie to akurat miałam aż do 10 tyg pocę się też co jakiś czas i prawie mnie dziś od kawy wymiotami odrzuciło, chciałam wypić bo już od ciąży nie piłam (od kwietnia) a tu nici....smród jak nie wiem ma dlo mnie moja ulubiona coffeeZawsze będziemy Cię kochać !!!
aha to ja nie jestem na bieżąco ja mam taki apetyt ze szok dzisiaj mnie wzięło na mc donalda zjadłam 3 kanapki .. i frytki i coś bym jeszcze zjadła..ale już stopuje bo się roztyje i mnie w dole brzucha też cały czas boli..i jajnik mnie boli masakra..
Puszysta lubi tę wiadomość
-
Martusska wrote:aha to ja nie jestem na bieżąco ja mam taki apetyt ze szok dzisiaj mnie wzięło na mc donalda zjadłam 3 kanapki .. i frytki i coś bym jeszcze zjadła..ale już stopuje bo się roztyje i mnie w dole brzucha też cały czas boli..i jajnik mnie boli masakra..Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja w niedzielę miałam chwilę słabości i napiłam się drinka z koleżanką
Ja dziś mniej zmiennych nastrojów mam... ale za to smaki na maxa jak można zjeść dwie pizze w ciągu dnia?! rano przynajmniej była mała mrożona.. a po pracy nad mieszkaniem poszliśmy do pizzerii
a teraz mam ochotę na kawę mrożoną... chyba zaraz mężusia poproszę o nią -
alxa wrote:ja w niedzielę miałam chwilę słabości i napiłam się drinka z koleżanką
Ja dziś mniej zmiennych nastrojów mam... ale za to smaki na maxa jak można zjeść dwie pizze w ciągu dnia?! rano przynajmniej była mała mrożona.. a po pracy nad mieszkaniem poszliśmy do pizzerii
a teraz mam ochotę na kawę mrożoną... chyba zaraz mężusia poproszę o nią
hey ja miałam zalamke w sobotę po wizycie u gina i jakoś mnie trzyma do dziś
-
nick nieaktualnyKaja a co sie stało??
Mowicie ze sama nie jestem z tym kluciem? hymmm to dobrze co do samka to ja tez siedze dzis i tylko ciagle cos jem... tak zwana dieta obrotowa bo co sie obruce to cos jem -__- a ja naprawde nie moge sie juz bardziej zotyc bo i tak waze za duzo...
kurcze nie wiedzialam ze kiedys to powiem ale uwielbiam chlodne kapiele... wylezalam sie w chlodnej wodzie i odrazu mi lepiej... po jakims czasie przestalam sie pocic( jak mozna sie pocic w wodzie?!) i brzuch przestal bolec.... zrelaksowalam sie tez troszeczke