X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zostańmy mamami 2014
Odpowiedz

Zostańmy mamami 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana bedzie dobrze.... musi byc... tule <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale cisza... jak wam wieczor mija?

• wirbażka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja po przytulanku odpoczuwam nad woda bo mezus wedkarz wiec nie mam wyjscia :)

Puszysta, nika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja siedze i sie poce... i czekam az sie woda nagrzeje na kapiel :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chlop ma jutro wizyte u lekarza wiec spytam sie w recepcji czy zrobia bete... powiem ze spoznia mi sie juz dwa tygodnie, i ze mam takie a takie bole moze zrobia... albo na usg mnie wysle... myslicie ze juz cos bedzie widac?

• Martusska Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszysta wrote:
    chlop ma jutro wizyte u lekarza wiec spytam sie w recepcji czy zrobia bete... powiem ze spoznia mi sie juz dwa tygodnie, i ze mam takie a takie bole moze zrobia... albo na usg mnie wysle... myslicie ze juz cos bedzie widac?

spytaj sie moze ci zrobią bete :) mi w pierwszej ciąży jedna lekarka nie wykryła ciąży w 5 tygodniu a poszłam do innej i miała lepszy sprzęt i już było widać ;)

Puszysta lubi tę wiadomość

f2w33e3kmkr4l6vu.png
    ex2btgf6pw7pc9mw.png

1usa8u69sqqt0q6z.png

• wirbażka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na usg chyba jeszcze za wczesnie, tak mi sie bynajmniej wydaje...ale bete mozesz zrobic:) trzymam kciuki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to trzymajcie kciuki zeby mi zrobili ta bete... najwyzej bede siedziec i plakac az mi zrobia :P

od tego pocenia sie, wypryszczylo mnie na twarzy... same potowki na czole...ehhhh

• Martusska Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w laboratorium możesz sobie też zrobić sobie betę prywatnie bynajmniej u nas tak jest ..kosztuje 20zł w ostateczności możesz sobie zrobić :)

f2w33e3kmkr4l6vu.png
    ex2btgf6pw7pc9mw.png

1usa8u69sqqt0q6z.png

• Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszku mój- mnie bardzo jajniki bolały w ciąży, teraz też mnie zaczyna boleć, byłam z Lubym na lodach hahahahahaha :D rozpusta, a powinnam się pilnować, bo gin podejrzewa u mnie cukrzycę pociążową :) wyniki mam na granicy i idę zrobić w poniedziałek badanie glukozy, jak ja to przełknę....? :)

Zawsze będziemy Cię kochać !!!
    10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
    002cf1800b.png

a7dbd8d14944931f43d9602c2b1bc61d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusska wrote:
    a w laboratorium możesz sobie też zrobić sobie betę prywatnie bynajmniej u nas tak jest ..kosztuje 20zł w ostateczności możesz sobie zrobić :)
    ja nie mieszkam w polsce, mieszkam w irlandii i tutaj prywatnie bety nie zrobisz... tutaj zadko bete robia...

Emilka ale mnie kluje... i sie poce strasznie.. i slabo mi... i sie boje ze cos jest nie tak :( ja dzis pozarlam 4 lody... az wstyd sie przyznac...

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mykam do wanny kochane :)

• Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszysta wrote:
    ja nie mieszkam w polsce, mieszkam w irlandii i tutaj prywatnie bety nie zrobisz... tutaj zadko bete robia...

Emilka ale mnie kluje... i sie poce strasznie.. i slabo mi... i sie boje ze cos jest nie tak :( ja dzis pozarlam 4 lody... az wstyd sie przyznac...

No to kłucie to akurat miałam aż do 10 tyg :) pocę się też co jakiś czas i prawie mnie dziś od kawy wymiotami odrzuciło, chciałam wypić bo już od ciąży nie piłam (od kwietnia) a tu nici....smród jak nie wiem ma dlo mnie moja ulubiona coffee :(

002cf1800b.png

• Martusska Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha to ja nie jestem na bieżąco :( ja mam taki apetyt ze szok dzisiaj mnie wzięło na mc donalda zjadłam 3 kanapki .. i frytki i coś bym jeszcze zjadła..ale już stopuje bo się roztyje i mnie w dole brzucha też cały czas boli..i jajnik mnie boli masakra..

f2w33e3kmkr4l6vu.png
    ex2btgf6pw7pc9mw.png

1usa8u69sqqt0q6z.png

• Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusska wrote:
    aha to ja nie jestem na bieżąco :( ja mam taki apetyt ze szok dzisiaj mnie wzięło na mc donalda zjadłam 3 kanapki .. i frytki i coś bym jeszcze zjadła..ale już stopuje bo się roztyje i mnie w dole brzucha też cały czas boli..i jajnik mnie boli masakra..
    Same dobre oznaki :)

002cf1800b.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam ochotę na piwo :) i pewnie zaraz się napiję :)

wirbażka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    a ja mam ochotę na piwo :) i pewnie zaraz się napiję :)
    ja tez bym sie napila piwka;) ale w obecnej sytuacji... moge tylko pomarzyc, a taki zimniutki radler jabkowy w lodowce stoi:)

• alxa Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w niedzielę miałam chwilę słabości i napiłam się drinka z koleżanką :D

Ja dziś mniej zmiennych nastrojów mam... ale za to smaki na maxa :/ jak można zjeść dwie pizze w ciągu dnia?! rano przynajmniej była mała mrożona.. a po pracy nad mieszkaniem poszliśmy do pizzerii :P
    a teraz mam ochotę na kawę mrożoną... chyba zaraz mężusia poproszę o nią:D

e3db312905.png
    920555c751.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alxa wrote:
    ja w niedzielę miałam chwilę słabości i napiłam się drinka z koleżanką :D

Ja dziś mniej zmiennych nastrojów mam... ale za to smaki na maxa :/ jak można zjeść dwie pizze w ciągu dnia?! rano przynajmniej była mała mrożona.. a po pracy nad mieszkaniem poszliśmy do pizzerii :P
    a teraz mam ochotę na kawę mrożoną... chyba zaraz mężusia poproszę o nią:D

hey ja miałam zalamke w sobotę po wizycie u gina i jakoś mnie trzyma do dziś

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja a co sie stało??

Mowicie ze sama nie jestem z tym kluciem? hymmm to dobrze :) co do samka to ja tez siedze dzis i tylko ciagle cos jem... tak zwana dieta obrotowa bo co sie obruce to cos jem -__- a ja naprawde nie moge sie juz bardziej zotyc bo i tak waze za duzo...

kurcze nie wiedzialam ze kiedys to powiem ale uwielbiam chlodne kapiele... wylezalam sie w chlodnej wodzie i odrazu mi lepiej... po jakims czasie przestalam sie pocic( jak mozna sie pocic w wodzie?!) i brzuch przestal bolec.... zrelaksowalam sie tez troszeczke :)

‹‹ 23 24 25 26 27 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ