Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
okresu nadal u mnie nie widać objawy wciąż te same. Martwi mnie to, że dwuch kresek na teście nie zobacze i w tym cyklu tylko czeka mnie "powtórka z rozrywki" czyli przesunięcie @
Zastanawiam się czy 17dpo to może być za wcześnie na test sikany (wynik pozytywny) przy dłuższych cyklach?
W piątek może zrobie bete dziś nie dałam rady czasowo
A jak tam u Was? Może jakieś zmiany?
-
nick nieaktualnypatrianna wrote:okresu nadal u mnie nie widać objawy wciąż te same. Martwi mnie to, że dwuch kresek na teście nie zobacze i w tym cyklu tylko czeka mnie "powtórka z rozrywki" czyli przesunięcie @
Zastanawiam się czy 17dpo to może być za wcześnie na test sikany (wynik pozytywny) przy dłuższych cyklach?
W piątek może zrobie bete dziś nie dałam rady czasowo
A jak tam u Was? Może jakieś zmiany?
a nie wiem kochana bo ja jestem 16 dpo i ledo co te kreski wychodza.... a test jaka ma czulosc?
sa dziewczyny ktorym test pokazal slaba kreske tydzien po spodziwanej @ a mocna dopiero dwa tygodnie po.... sama widzialam zdjecia testow gdzie w 25dpo kreski byly ledwo widoczne wiec wszystko przed toba... podobno przy chlopcach hcg tak wolno rosnie -
Puszysta wrote:a nie wiem kochana bo ja jestem 16 dpo i ledo co te kreski wychodza.... a test jaka ma czulosc?
sa dziewczyny ktorym test pokazal slaba kreske tydzien po spodziwanej @ a mocna dopiero dwa tygodnie po.... sama widzialam zdjecia testow gdzie w 25dpo kreski byly ledwo widoczne wiec wszystko przed toba... podobno przy chlopcach hcg tak wolno rosnie
niby napisane, że HCG już przy stężeniu 10mlU/ml ale nie wiem... kurcze ta głupia nadzieja nie pozwala racjonalnie myśleć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypatrianna wrote:niby napisane, że HCG już przy stężeniu 10mlU/ml ale nie wiem... kurcze ta głupia nadzieja nie pozwala racjonalnie myśleć
mi takie testy wychodza wlasie z ledwo widoczna kreska..... wejdz w watek- najgorsza niepewsnosc- kolezanka dodala zdjecie a ona jest juz 22dpo i tez ledwo ledwo na czulosci 10
-
Puszysta wrote:mi takie testy wychodza wlasie z ledwo widoczna kreska..... wejdz w watek- najgorsza niepewsnosc- kolezanka dodala zdjecie a ona jest juz 22dpo i tez ledwo ledwo na czulosci 10
pocieszasz, pocieszasz;)
co do sutków i w ogole do piersi to mnie piersi bolą w tym cyklu po raz pierwsze od nie pamiętam kiedy wcześniej mnie nie bolały na okres, a co do sutków to różowawo-czerwonawe mam i często sterczą nawet przy delikatnym otarciu albo tak same z siebie
-
nick nieaktualnypatrianna wrote:pocieszasz, pocieszasz;)
co do sutków i w ogole do piersi to mnie piersi bolą w tym cyklu po raz pierwsze od nie pamiętam kiedy wcześniej mnie nie bolały na okres, a co do sutków to różowawo-czerwonawe mam i często sterczą nawet przy delikatnym otarciu albo tak same z siebie -
Puszysta wrote:mnie piersi nigdy nie bolaly... nawet w pierwszej ciazy... bolaly mnie za to w cyklu z biochemiczna... i w tym przez 4 dni... teraz tylko sutki twarde i swedza...i chyba mi cycuchy urosly
moje też nabrzmiałe są, bo nie wiem czy moge już powiedzieć, że podskoczyły rozmiarowo hahaha, nie no mnie to teraz bolą zwłaszcza po bokach, sutki też tkliwe, bóle podbrzusza takie rozpychanie, ciagnięcie w dól itp no i ziewam częściej ale ogólnie to ja śpiochem jestem więc tym się akurat tak nie podniecam myśląc, że może jednak... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane a ja dostałam ten wredny @. Musze się z Wami pożegnać na jakiś czas, bo muszę trochę wyluzować, przestać mierzyć tempke, odpuścić. Nie mam już sił! Muszę wrócić do równowagi psychicznej bo z miesiąca na miesiąc coraz gorzej ze mną.
Trzymma za Wam mocno kciuki!Życzę Wam wszystkim II kreseczek - oby jak najszybciej!Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Jest! Jest Druga Kreska Troche Bledsza Niż C Ale Jest! za dwa dni powtórze test i zobaczymy i na bet w pon pobiegne sprawdzić jak rośnie
Kochane trzymam kciuki za Was,a za Ciebie Nusia dwa razy bardziej, bo przecież musi być kiedyś dobrze
Milego dniaNusia, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNusia wrote:Kochane a ja dostałam ten wredny @. Musze się z Wami pożegnać na jakiś czas, bo muszę trochę wyluzować, przestać mierzyć tempke, odpuścić. Nie mam już sił! Muszę wrócić do równowagi psychicznej bo z miesiąca na miesiąc coraz gorzej ze mną.
Trzymma za Wam mocno kciuki!Życzę Wam wszystkim II kreseczek - oby jak najszybciej!Nusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny, nawet nie piszcie o zimnym piwku, mniam!!! napiłabym się takiego małego radlerka jabłkowego z biedronki, ale teraz jestem po pracy, zaraz idę odsypiać wiec może potem sobie sprawie jednego, oczywiście na brak apetytu i poprawę pracy nerek hehe
-
witam z rana
Dziewczynki czy istnieje jakiś sposób na wydłużeni fazy lutealnej? Tu prowadzę dopiero 1 raz obserwacje ale zajrzałam do poprzednich ( prowadziłam od stycznia do kwietnia) i ta faza jest krótka
Niusia regeneruj siły i wracajNusia lubi tę wiadomość
-
Wirbazka jak krótka jest ta faza? Z tego ci wiem jeśli trwa co najmniej 10 dni to jest ok. Moja ostatnia trwała 11 wdg ovufriend ale ja uważam, ze owulacja była dzień pózniej niż obu zaznaczyła więc faza trwała 10 dni.
U mnie owulacja będzie za jakieś 10 dni więc mezusia od dziś maltretuje -
Dziewczyny nie martwcie sie... kazda z was jeszcze bedzie miala dzidziusia.... ja staralam sie ponad rok... i w koncu zaszlam w ciaze...teraz jestemn w 12 tyg musicie tylko wyluzowac i cieszyc sie z zycia
wirbażka, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kasia -
nick nieaktualnyNusia wrote:Kochane a ja dostałam ten wredny @. Musze się z Wami pożegnać na jakiś czas, bo muszę trochę wyluzować, przestać mierzyć tempke, odpuścić. Nie mam już sił! Muszę wrócić do równowagi psychicznej bo z miesiąca na miesiąc coraz gorzej ze mną.
Trzymma za Wam mocno kciuki!Życzę Wam wszystkim II kreseczek - oby jak najszybciej!
wirbażka wrote:witam z rana
Dziewczynki czy istnieje jakiś sposób na wydłużeni fazy lutealnej? Tu prowadzę dopiero 1 raz obserwacje ale zajrzałam do poprzednich ( prowadziłam od stycznia do kwietnia) i ta faza jest krótka
Niusia regeneruj siły i wracaj
Zadaje sobie to samo pytanie.... i zastanawiam sie tez czy tempka nie plata mi figla i czy przypadkiem ovu nie mialam w 23dc....
ten bok mnie caly czas cisnie.... zrobilam diz stest czulosci 20 i nic... nic a nic.... ja juz chce ta @ i odpuszcze i bede miala wszystko gdzies... bo juz nie wyrabiam...
trzymam kciukasy za was wszystkie
Aniqa dobranocNusia lubi tę wiadomość