Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykasias wrote:hej dziewczyny mam taki problem...może pomożecie
dzisiaj zaczelam plamic tzn. tylko przy "podcieraniu się" i to na brązowo. jezeli jest to sygnal zblizającej sie miesiączki to troszkę za szybko, gdyż ona zawsze przychodzi 28dc, a poza tym nigdy nie plamiłam na brązowo tylko jak już to był to śluz różowy. nie wiem co mam myśleć.. widząc te tyci tyci plamienie automatycznie straciłam nadzieje na bejbusia co o tym myślicie... z góry dziękuje za dobre rady
ja mialam takie plamienia przez dwa dni w 12dpo i 13dpo. z tym ze moje nie byly brazowe a czerwono-rozowe... i pierwszy raz cos takiego sie pojawilo.
-
Witajcie,
nie mam dobrych wieści... Jest pęcherzyk, w macicy- tam gdzie powinien, ale nie widać tętna... Niby doktorek powiedział, że faktycznie jest wcześnie, ale nie tryskał optymizmem. We wtorek następne podejście- jeśli nie będzie tętna.... to same wiecie...
Nie płaczę i nie wyrywam włosów, ale jakoś mi tak smutno. Wszystko przez te cholerne nieregularne cykle. Zrobiłam test- wyszedł negatywnie i poszalałam z alkoholem trochę- być może to jest przyczyna.
Dopóki bolą mnie piersi będę żyć nadzieją, jak tylko przestaną lub zacznę krwawić- nie będzie nawet czego ratować.
Powodzenia Kobietki )
Tulkam Was mocno :-*
-
hey.. najpierw napiszę co mi na sercu leży a zaraz poczytam co tam fajnego piszecie:D
rano pisałam, że dostałąm plamienia... to plamienie wyglądało tak: przyszłam do domu, poszłam siku.. patrzę na majtki a tam troszkę czegoś czerwonawo/brązowego bardziej brązowego.. założyłam wkładkę.. i nic.... jakieś 2-3 h temu znów takie coś wyleciało ale tym razem brązowe... byłam tak zapracowana, że nic mnie nie bolało... a jak już wracałam do domu to miałam i dalej mam dziwne skurcze w podbrzuszu i czuję jakby ktoś mi nadepnął na całe części rozrodcze... tragedia:( co się dzieje? -
nika86 wrote:Witajcie,
nie mam dobrych wieści... Jest pęcherzyk, w macicy- tam gdzie powinien, ale nie widać tętna... Niby doktorek powiedział, że faktycznie jest wcześnie, ale nie tryskał optymizmem. We wtorek następne podejście- jeśli nie będzie tętna.... to same wiecie...
Nie płaczę i nie wyrywam włosów, ale jakoś mi tak smutno. Wszystko przez te cholerne nieregularne cykle. Zrobiłam test- wyszedł negatywnie i poszalałam z alkoholem trochę- być może to jest przyczyna.
Dopóki bolą mnie piersi będę żyć nadzieją, jak tylko przestaną lub zacznę krwawić- nie będzie nawet czego ratować.
Powodzenia Kobietki )
Jeju to faktycznie złe wieści...! miejmy nadzieję, że tętno się pojawi szybko!
Nie obwiniaj siebie i alkohol bo to najmniej powinno wpłynąć na płód! przecież jest zabezpieczony pęcherzykiem!
Dziewczyny co do ćwiczeń z Ewą.. ja także ją uwielbiam, na FB śledzę na bieżąco wszystkie jej nowinki! Ma dużo ćwiczeń na youtubie udostępnionch i na swojej stronie.. ja ćwiczę nie po to aby schudnąć ale aby mieć jędrniejsze ciało... i aby kondycja nie siadła.. czuję się rewelacyjnie po codziennym ćwiczeniu przez 30 minut! więcej nie trzeba.. ale musimy pamiętać o 5-minutowym cardio przed serią!nika86 lubi tę wiadomość
-
Nika86 nie dziekuje jeszcze, ale strasznie się ciesze. Czuje się dobrze tylko bardzo dziś zmęczona jestem 13h w pracy mnie dobiło, cały czas ziewałam i gdzieś tam pobolewa podbrzusze od czasu do czasu, a no i te nieszczęsne cycki
Do lekarza jestem zapiasna na 30.07, a w pon ide na bete co by wyniki mieć w łapce na wizycie.
W sobote zrobie jeszcze jeden sikany, a tak dla pewności hahahhahanika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNika mize ciaza jest mlodsza niz przypuszczasz? Czy pecherzyk odpowiada tygodniowi ciazy? Ja bym dala jeszcze tydzien. Wszystko sie moze zdazyc. Zreszta na tak wczesnym etapie chyba zafne zabiegi nie sa potrzebne?
Alxa tule. Coreczka wroci niedlugo szkoda ze @ przyszla.
U mnie nic brzuch pobolewa jakby sie tam cos rozpychalo...no coz... jutro kolo 16 powinny byc wyniki ale moga byc i w poniedzialek.
Dobranoc kochane :* -
Witam Was kochane, wczoraj siedzialam w aptece 13 godzin (!!!!), plecy mnie od tego rozbolały na śmierć, pomógł wieczorny masaż- i to silny dopiero, Brzuch tak rwał, ze pomogła no-spa max, ale tylko na kilka godzin..senność ogromna, nadal mam uderzenia gorąca, mdlisty posmak w ustach..
Śluz od wczoraj w większej ilości, temp w górze lecz test sikany z allegro dziś pokazał I kreskę, cóż, za wcześnie mogło być.
Lub...zbliża się @ poprostu... bo piersi nie bolą, są owszem pełniejsze, ale zero bólu jak miałam w pierwszej ciąży... Sutki tylko są inne..Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualnynika86 wrote:Witajcie,
Powodzenia Kobietki )
Nika trzymam za Ciebie kciuki -
nick nieaktualnyalxa wrote:hey.. najpierw napiszę co mi na sercu leży a zaraz poczytam co tam fajnego piszecie:D
rano pisałam, że dostałąm plamienia... to plamienie wyglądało tak: przyszłam do domu, poszłam siku.. patrzę na majtki a tam troszkę czegoś czerwonawo/brązowego bardziej brązowego.. założyłam wkładkę.. i nic.... jakieś 2-3 h temu znów takie coś wyleciało ale tym razem brązowe... byłam tak zapracowana, że nic mnie nie bolało... a jak już wracałam do domu to miałam i dalej mam dziwne skurcze w podbrzuszu i czuję jakby ktoś mi nadepnął na całe części rozrodcze... tragedia:( co się dzieje?
Ja miałam takie ciemne brązowe upławy zaraz po okresie...okazało się, że nie ma to żadnego związku z zakończonym krwawieniem miesiączkowym...upławy były wodniste ale bardzo ciemne i było ich dużo...poszłam do gina i podejrzewał polipy bo miałam też jakieś zmiany w macicy...3dni później na wizycie kontrolnej, nie było juz żadnych plamień, zadnych zmian w macicy i żadnych bóli brzucha...do dziś nie wiem co to było, mój gin też nie ponieważ przy kolejnej wizycie już nie mógł nic zobaczyc na usg żeby móc postawić diagnozę...grunt, że to się skończyło -
nick nieaktualnywirbażka wrote:tam jest, ze masz 1 miesiąc za free, a potem abonament w zależności na ile wybierzesz
Ja jak się logowałam, to miałam info że pierwszy miesiąc za free, natomiast w kolejnych trzeba wykupić abonament jeżeli chce się mieć full opcje, a jeżeli nie wykupisz abonamentu to masz dostęp jedynie do podstawowych...
no chyba, że coś źle doczytałam to mnie oświećcie