Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Puszysta wrote:ja bym z checia pocwiczyla jesli sa to cwiczenia ktore nie wymagaja ze tak powiem stania,skakania i ogolnie uzywania nog... bo niestety to odpada. ja jestem juz rok po operacji a dalej chodze z kula... i dalej boli. wiecj balbym sie.
ale podeslij mi linka chetnie obejrze
wpisz sobie w youtube.pl ewa chodakowska i tam wyskoczą treningi, które udostępniła (w połowie masz skakanie itd. ale jest też spor leżących ćw musiałabyś sobie pooglądac na pewno jakieś się trafią dla Ciebie - wiem, że jest taki trening nazywa się skalpel 2 i jest na krześle ale tego już nie udostępniła tylko na jej autorskiej płycie jest...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno ja jestem kurcze ograniczona przez ta noge... bo nawet z plywaniem problemy... z rowerem tez... ale jakos sobie poradze
umre kochane umre... nie dosc ze jest 30 stopni i leci ze mnie to nawet po wodzie mam zgage i mdloscinika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPuszysta wrote:no ja jestem kurcze ograniczona przez ta noge... bo nawet z plywaniem problemy... z rowerem tez... ale jakos sobie poradze
umre kochane umre... nie dosc ze jest 30 stopni i leci ze mnie to nawet po wodzie mam zgage i mdlosci
Puszku, może Nika ma rację, może się strułaś czymś niedobrym...Puszysta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNika trzymam kciukasy!!!!!
ja mysle ze sie nie strulam... za duzo pomidorow zjadlam uwielbiam pomidory... moge na kilogramy jesc.. popilam woda i sie zagotowalo tam
takie smieszne uczucie mam z prawej strony... takie jakby bableki pekajace.. strasznie smieszne
macie jakies sposoby na zatwardzenie? drugi raz w zyciu mnie zlapalo tak mocno (pierwszy raz po kodeinie w szpitalu po operacji) -
nick nieaktualnyPuszysta wrote:Nika trzymam kciukasy!!!!!
ja mysle ze sie nie strulam... za duzo pomidorow zjadlam uwielbiam pomidory... moge na kilogramy jesc.. popilam woda i sie zagotowalo tam
takie smieszne uczucie mam z prawej strony... takie jakby bableki pekajace.. strasznie smieszne
macie jakies sposoby na zatwardzenie? drugi raz w zyciu mnie zlapalo tak mocno (pierwszy raz po kodeinie w szpitalu po operacji)
Ja mam to co tydzień na kilka dni...nioestety nie mam żadnego sposobu, bo nic na mnie nie działa -
nick nieaktualnynika86 wrote:Wiesz Aga, moje ostatnie doświadczenie (jeśli się mylę- wyprowadźcie mnie z błędu) poszłam do gina, żeby powiedzieć, że się staramy, że odstawiłam Ringa itp. Ten, że cudownie, że fajnie, że dobrze. Zrobił mi USG i stwierdził, że endometrium ma 2 cm, że lada moment @ będzie. Pomyślałam, super nowy cykl- nowe możliwości i co? 2 tyg później się okazało, że to owulacja była, późna, to późna, ale owulacja, a nie przerośnięte endometrium na @.
Takich mamy specjalistów, że lepiej samemu wszystko wiedzieć, bo krzywdę mogą zrobić.... Mają narzędzia- leki, preparaty, medykamenty, ale nie potrafią ich racjonalnie stosować; mają sprzęty, ale nie specjalnie chcą go wykorzystywać. Masakra!
Uważaj na siebie, notuj wszystko w ovu i cierpliwie poczekaj do soboty chociaż i zatestuj
-
nick nieaktualnyjejku wy o ćwiczeniach mówicie, a ja tak bardzo bym chciała przytyć, i nie da rady, przeszkadza mi troszkę to, nie jestem chuda jak patyk ale chciałabym przybrać z 3 kg, i uwierzcie mi że nie dam rady, wiele koleżanek mi zazdrości, dużo nie wierzy w to, ale ja naprawdę dużo jem i nic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPuszysta wrote:Nika trzymam kciukasy!!!!!
macie jakies sposoby na zatwardzenie? drugi raz w zyciu mnie zlapalo tak mocno (pierwszy raz po kodeinie w szpitalu po operacji) -
hej dziewczyny mam taki problem...może pomożecie
dzisiaj zaczelam plamic tzn. tylko przy "podcieraniu się" i to na brązowo. jezeli jest to sygnal zblizającej sie miesiączki to troszkę za szybko, gdyż ona zawsze przychodzi 28dc, a poza tym nigdy nie plamiłam na brązowo tylko jak już to był to śluz różowy. nie wiem co mam myśleć.. widząc te tyci tyci plamienie automatycznie straciłam nadzieje na bejbusia co o tym myślicie... z góry dziękuje za dobre rady -
nick nieaktualny
-
moim zdaniem to tez początki miesiączki czasmi mi się właśnie zaczyna takim brązowym plamieniem
Aniqa mam takie koleżanki, które jedzą wszystko i ciągle i patyki są mają dobra przemianę ja niestety do takich nie należę lubie jeść i niestety gotować więc sobie dogadzam nie jestem ani gruba ani chuda bo mam 38 roz., ale wylaszczyć bym się chciała trochu -
nick nieaktualnywirbażka wrote:moim zdaniem to tez początki miesiączki czasmi mi się właśnie zaczyna takim brązowym plamieniem
Aniqa mam takie koleżanki, które jedzą wszystko i ciągle i patyki są mają dobra przemianę ja niestety do takich nie należę lubie jeść i niestety gotować więc sobie dogadzam nie jestem ani gruba ani chuda bo mam 38 roz., ale wylaszczyć bym się chciała trochu