X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zostańmy mamami 2014
Odpowiedz

Zostańmy mamami 2014

Oceń ten wątek:
  • wirbażka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszysta wrote:
    ja bym z checia pocwiczyla jesli sa to cwiczenia ktore nie wymagaja ze tak powiem stania,skakania i ogolnie uzywania nog... bo niestety to odpada. ja jestem juz rok po operacji a dalej chodze z kula... i dalej boli. wiecj balbym sie.

ale podeslij mi linka chetnie obejrze :)

wpisz sobie w youtube.pl ewa chodakowska i tam wyskoczą treningi, które udostępniła (w połowie masz skakanie itd. ale jest też spor leżących ćw musiałabyś sobie pooglądac na pewno jakieś się trafią dla Ciebie - wiem, że jest taki trening nazywa się skalpel 2 i jest na krześle ale tego już nie udostępniła tylko na jej autorskiej płycie jest...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki poszukam. jesli badania wyjda ujemnie to zaczne od poczatku sierpnia ciwczyc. :)

• wirbażka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszysta wrote:
    dzieki poszukam. jesli badania wyjda ujemnie to zaczne od poczatku sierpnia ciwczyc. :)

jak u mnie będzie negatyw możemy poćwiczyć razem zawsze to trochu więcej motywacji ;)

• wirbażka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak to się mówi ,,w kupie siła " :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dołączam do Was...z tym, że jak planuje powrót do długich tras rowerowych. Poczekam do 24 na betę, jak będzie negatywna to wsiadam na rower...

• nika86 Przyjaciółka

Wysłany: 18 lipca 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alxa, a kiedy wynik?

cc5ceaf8a68d06df174fd3eb685ece83.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja jestem kurcze ograniczona przez ta noge... bo nawet z plywaniem problemy... z rowerem tez... ale jakos sobie poradze ;)

umre kochane umre... nie dosc ze jest 30 stopni i leci ze mnie to nawet po wodzie mam zgage i mdlosci

nika86 lubi tę wiadomość

• nika86 Przyjaciółka

Wysłany: 18 lipca 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszku, co Ci jest? Nie zjadłaś przypadkiem jakiego syfu pospolitego?? O zgadze po wodzie jeszcze nie słyszałam, powaga.

Ja pierdzielę za 2 godziny wchodzę do gabinetu...

Puszysta lubi tę wiadomość

cc5ceaf8a68d06df174fd3eb685ece83.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszysta wrote:
    no ja jestem kurcze ograniczona przez ta noge... bo nawet z plywaniem problemy... z rowerem tez... ale jakos sobie poradze ;)

umre kochane umre... nie dosc ze jest 30 stopni i leci ze mnie to nawet po wodzie mam zgage i mdlosci

Puszku, może Nika ma rację, może się strułaś czymś niedobrym...

Puszysta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nika86 wrote:

Ja pierdzielę za 2 godziny wchodzę do gabinetu...

Nie stresuj się :) Koniecznie daj znać co się nowego dowiedziałaś

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika trzymam kciukasy!!!!!

ja mysle ze sie nie strulam... za duzo pomidorow zjadlam :P uwielbiam pomidory... moge na kilogramy jesc.. popilam woda i sie zagotowalo tam :P

takie smieszne uczucie mam z prawej strony... takie jakby bableki pekajace.. strasznie smieszne

macie jakies sposoby na zatwardzenie? drugi raz w zyciu mnie zlapalo tak mocno (pierwszy raz po kodeinie w szpitalu po operacji)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszysta wrote:

ja mysle ze sie nie strulam... za duzo pomidorow zjadlam :P uwielbiam pomidory... moge na kilogramy jesc.. popilam woda i sie zagotowalo tam :P

takie smieszne uczucie mam z prawej strony... takie jakby bableki pekajace.. strasznie smieszne

macie jakies sposoby na zatwardzenie? drugi raz w zyciu mnie zlapalo tak mocno (pierwszy raz po kodeinie w szpitalu po operacji)

Ja mam to co tydzień na kilka dni...nioestety nie mam żadnego sposobu, bo nic na mnie nie działa :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nika86 wrote:
    Wiesz Aga, moje ostatnie doświadczenie (jeśli się mylę- wyprowadźcie mnie z błędu) poszłam do gina, żeby powiedzieć, że się staramy, że odstawiłam Ringa itp. Ten, że cudownie, że fajnie, że dobrze. Zrobił mi USG i stwierdził, że endometrium ma 2 cm, że lada moment @ będzie. Pomyślałam, super nowy cykl- nowe możliwości i co? 2 tyg później się okazało, że to owulacja była, późna, to późna, ale owulacja, a nie przerośnięte endometrium na @.
    Takich mamy specjalistów, że lepiej samemu wszystko wiedzieć, bo krzywdę mogą zrobić.... Mają narzędzia- leki, preparaty, medykamenty, ale nie potrafią ich racjonalnie stosować; mają sprzęty, ale nie specjalnie chcą go wykorzystywać. Masakra!
    Uważaj na siebie, notuj wszystko w ovu i cierpliwie poczekaj do soboty chociaż i zatestuj :)
    nie przejmuj się, tak już jest ze część jest w ogóle nie kompetentna, i nie powinna leczyć, albo dopiero sie uczy, albo jeszcze lepirj robi wszystko na odwal się. ja bym mogła opowiadać o tym długo, teraz mam dobrego ginekologa, troche niemiły ale teoretycznie bdb

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejku wy o ćwiczeniach mówicie, a ja tak bardzo bym chciała przytyć, i nie da rady, przeszkadza mi troszkę to, nie jestem chuda jak patyk ale chciałabym przybrać z 3 kg, i uwierzcie mi że nie dam rady, wiele koleżanek mi zazdrości, dużo nie wierzy w to, ale ja naprawdę dużo jem i nic :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe tak naprawde to ciągle jem, teraz np zajadam pierogi z bananami a jutro zaplanowałam ciast " brzoskwiniowa delicja" mniam

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszysta wrote:

ja znam tylko te farmakologiczne, albo jedz te jogurt/ herbatki na lepsze trawienie. one pomagają ale efektu nie będziesz mieć od razu

• kasias Koleżanka

Wysłany: 18 lipca 2013, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny mam taki problem...może pomożecie :)
    dzisiaj zaczelam plamic tzn. tylko przy "podcieraniu się" i to na brązowo. jezeli jest to sygnal zblizającej sie miesiączki to troszkę za szybko, gdyż ona zawsze przychodzi 28dc, a poza tym nigdy nie plamiłam na brązowo tylko jak już to był to śluz różowy. nie wiem co mam myśleć.. widząc te tyci tyci plamienie automatycznie straciłam nadzieje na bejbusia :( co o tym myślicie... z góry dziękuje za dobre rady :)

svchrjjgts5qn5ev.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moim zdaniem po prostu wcześniej pojawi ci się miesiączka, musisz jeszcze poobserwować jutro, czy będzie się to nasilać, chociaż z drugiej strony mi np. pojawiały się takie plamienia w środku cyklu przy dniach płodnych.

• wirbażka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2013, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moim zdaniem to tez początki miesiączki czasmi mi się właśnie zaczyna takim brązowym plamieniem

Aniqa mam takie koleżanki, które jedzą wszystko i ciągle i patyki są ;) mają dobra przemianę :) ja niestety do takich nie należę lubie jeść i niestety gotować więc sobie dogadzam :D nie jestem ani gruba ani chuda bo mam 38 roz., ale wylaszczyć bym się chciała trochu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2013, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wirbażka wrote:
    moim zdaniem to tez początki miesiączki czasmi mi się właśnie zaczyna takim brązowym plamieniem

Aniqa mam takie koleżanki, które jedzą wszystko i ciągle i patyki są ;) mają dobra przemianę :) ja niestety do takich nie należę lubie jeść i niestety gotować więc sobie dogadzam :D nie jestem ani gruba ani chuda bo mam 38 roz., ale wylaszczyć bym się chciała trochu :)
    najgorsze jest te wysłuchiwanie przez rodziców że chuda jesteś, a zjedz coś itd... masakra

‹‹ 27 28 29 30 31 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ