Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Puszysta wrote:ja bym z checia pocwiczyla jesli sa to cwiczenia ktore nie wymagaja ze tak powiem stania,skakania i ogolnie uzywania nog... bo niestety to odpada. ja jestem juz rok po operacji a dalej chodze z kula... i dalej boli. wiecj balbym sie.
ale podeslij mi linka chetnie obejrze
wpisz sobie w youtube.pl ewa chodakowska i tam wyskoczą treningi, które udostępniła (w połowie masz skakanie itd. ale jest też spor leżących ćw musiałabyś sobie pooglądac na pewno jakieś się trafią dla Ciebie - wiem, że jest taki trening nazywa się skalpel 2 i jest na krześle ale tego już nie udostępniła tylko na jej autorskiej płycie jest...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno ja jestem kurcze ograniczona przez ta noge... bo nawet z plywaniem problemy... z rowerem tez... ale jakos sobie poradze
umre kochane umre... nie dosc ze jest 30 stopni i leci ze mnie to nawet po wodzie mam zgage i mdloscinika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPuszysta wrote:no ja jestem kurcze ograniczona przez ta noge... bo nawet z plywaniem problemy... z rowerem tez... ale jakos sobie poradze
umre kochane umre... nie dosc ze jest 30 stopni i leci ze mnie to nawet po wodzie mam zgage i mdlosci
Puszku, może Nika ma rację, może się strułaś czymś niedobrym...Puszysta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNika trzymam kciukasy!!!!!
ja mysle ze sie nie strulam... za duzo pomidorow zjadlamuwielbiam pomidory... moge na kilogramy jesc.. popilam woda i sie zagotowalo tam
takie smieszne uczucie mam z prawej strony... takie jakby bableki pekajace.. strasznie smieszne
macie jakies sposoby na zatwardzenie? drugi raz w zyciu mnie zlapalo tak mocno (pierwszy raz po kodeinie w szpitalu po operacji) -
nick nieaktualnyPuszysta wrote:Nika trzymam kciukasy!!!!!
ja mysle ze sie nie strulam... za duzo pomidorow zjadlamuwielbiam pomidory... moge na kilogramy jesc.. popilam woda i sie zagotowalo tam
takie smieszne uczucie mam z prawej strony... takie jakby bableki pekajace.. strasznie smieszne
macie jakies sposoby na zatwardzenie? drugi raz w zyciu mnie zlapalo tak mocno (pierwszy raz po kodeinie w szpitalu po operacji)
Ja mam to co tydzień na kilka dni...nioestety nie mam żadnego sposobu, bo nic na mnie nie działa -
nick nieaktualnynika86 wrote:Wiesz Aga, moje ostatnie doświadczenie (jeśli się mylę- wyprowadźcie mnie z błędu) poszłam do gina, żeby powiedzieć, że się staramy, że odstawiłam Ringa itp. Ten, że cudownie, że fajnie, że dobrze. Zrobił mi USG i stwierdził, że endometrium ma 2 cm, że lada moment @ będzie. Pomyślałam, super nowy cykl- nowe możliwości i co? 2 tyg później się okazało, że to owulacja była, późna, to późna, ale owulacja, a nie przerośnięte endometrium na @.
Takich mamy specjalistów, że lepiej samemu wszystko wiedzieć, bo krzywdę mogą zrobić.... Mają narzędzia- leki, preparaty, medykamenty, ale nie potrafią ich racjonalnie stosować; mają sprzęty, ale nie specjalnie chcą go wykorzystywać. Masakra!
Uważaj na siebie, notuj wszystko w ovu i cierpliwie poczekaj do soboty chociaż i zatestuj
-
nick nieaktualnyjejku wy o ćwiczeniach mówicie, a ja tak bardzo bym chciała przytyć, i nie da rady, przeszkadza mi troszkę to, nie jestem chuda jak patyk ale chciałabym przybrać z 3 kg, i uwierzcie mi że nie dam rady, wiele koleżanek mi zazdrości, dużo nie wierzy w to, ale ja naprawdę dużo jem i nic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPuszysta wrote:Nika trzymam kciukasy!!!!!
macie jakies sposoby na zatwardzenie? drugi raz w zyciu mnie zlapalo tak mocno (pierwszy raz po kodeinie w szpitalu po operacji) -
hej dziewczyny mam taki problem...może pomożecie
dzisiaj zaczelam plamic tzn. tylko przy "podcieraniu się" i to na brązowo. jezeli jest to sygnal zblizającej sie miesiączki to troszkę za szybko, gdyż ona zawsze przychodzi 28dc, a poza tym nigdy nie plamiłam na brązowo tylko jak już to był to śluz różowy. nie wiem co mam myśleć.. widząc te tyci tyci plamienie automatycznie straciłam nadzieje na bejbusiaco o tym myślicie... z góry dziękuje za dobre rady
-
nick nieaktualny
-
moim zdaniem to tez początki miesiączki czasmi mi się właśnie zaczyna takim brązowym plamieniem
Aniqa mam takie koleżanki, które jedzą wszystko i ciągle i patyki sąmają dobra przemianę
ja niestety do takich nie należę lubie jeść i niestety gotować więc sobie dogadzam
nie jestem ani gruba ani chuda bo mam 38 roz., ale wylaszczyć bym się chciała trochu
-
nick nieaktualnywirbażka wrote:moim zdaniem to tez początki miesiączki czasmi mi się właśnie zaczyna takim brązowym plamieniem
Aniqa mam takie koleżanki, które jedzą wszystko i ciągle i patyki sąmają dobra przemianę
ja niestety do takich nie należę lubie jeść i niestety gotować więc sobie dogadzam
nie jestem ani gruba ani chuda bo mam 38 roz., ale wylaszczyć bym się chciała trochu