X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zostańmy mamami 2014
Odpowiedz

Zostańmy mamami 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2013, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zadzwonilam... nie ma jeszcze wynikow bede dopiero w poniedzialek :( no coz...

Andzia33 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2013, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze, najgorsza niepewność,
    kurcze potrzebuje waszej pomocy, zauważyłam że mam śluz płodny! biały, gesty i jest go dużo, dziś pierwszy raz go widze wczesniej niebyło, boje sie że nie zdążę do pon, a jak wiecie mąz dopiero w pon będzie,

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2013, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa sluz plody moze byc 2-3 dni przed owulka... ja mam naprzyklad kilka dni i dzien po owulce... trzymam kciukasy

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2013, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszysta wrote:
    Aniqa sluz plody moze byc 2-3 dni przed owulka... ja mam naprzyklad kilka dni i dzien po owulce... trzymam kciukasy
    oby tak było, szczerze to nigdy nie obserwowałam ile przed mam ten śluz bo mnie to nie interesowało, do teraz... dzięki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2013, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jezusie jakbym chciala pojechac do polski i zrobic sobie wszystkie badania bez proszenia sie... wymazy ,srazy, krew , smarki... a najbardziej do endokrynologa bym chciala... bo tutaj mnie nie wysla bo mieszcze sie w normie...(brakuje mi 0.1 zeby bylo poza norma) a wizyta prywatna kosztuja najpier 40 euro a potem jesli bedzie leczyl to 80 euro i dodatkowo za leki...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2013, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj puszku a nie masz możliwości takiego rozwiązania ??? przyjechać do rodziny czy koleżanki na parę dni i porobić sobie, tylko ze ty pewnie będziesz mieć tą karte ubezp europejskiego

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2013, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    oj puszku a nie masz możliwości takiego rozwiązania ??? przyjechać do rodziny czy koleżanki na parę dni i porobić sobie, tylko ze ty pewnie będziesz mieć tą karte ubezp europejskiego
    nie mam kolezanek w polsce. a ceny biletow powalaja. co do tej karty to mam ale ona chyba nic ne da jak sama bede chciala robic badania.... to jest tylko w naglych wypadkach chyba

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2013, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w nagłych nagłych, to rzeczywiście ci nic nie da.
    dziewczyny chciałam się z wami pożegnac do poniedziałku niestety, jutro jestem cały dzień w pracy i w nd też także nie dam rady z wami porozmawiać, ale miłego weekendu wam życzę :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    w nagłych nagłych, to rzeczywiście ci nic nie da.
    dziewczyny chciałam się z wami pożegnac do poniedziałku niestety, jutro jestem cały dzień w pracy i w nd też także nie dam rady z wami porozmawiać, ale miłego weekendu wam życzę :*
    nie wiem czy zyczyc ci przyjemneij pracy czy milego weekendu :P

• Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Bąbelki, ja po pracy :) śluz mnie zalewa.... :/ zonk... ale ogólnie czuję się super :)

Puszysta, wirbażka lubią tę wiadomość

Zawsze będziemy Cię kochać !!!
    10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
    002cf1800b.png

a7dbd8d14944931f43d9602c2b1bc61d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2013, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka nie wiem czy ci zazdroscic czy zalowac :P te wszystkie serduszka... moj nie jest taki wyrywny... tzn kiedys byl teraz juz nie... i boje sie ze gdybym np. musiala brac Clomid to on akurat w te dni nie bedzie mial ochoty -__-

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, potrzebuję Waszej porady...nigdy nie umiałam i nie umiam nadal rozpoznawać śluzu (tzn stwierdzać który co zapowiada) ponieważ różnie to u mnie bywa - bardzo różnie niestety...teraz mam 24 dzień cyklu, od kilku dni (juz około 10) mam temp około 37, bolące sutki, dół brzucha, ciągłe zmęczenie i dziś pojawił się kremowy śluz...znając Wasze dowiadczenie wiem, że z pewnością ktoś mi coś sensownego doradzi...co o tym sądzicie?

• Martusska Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    andzia ja mam tez dokładnie 24 dzien cyklu :):) tez mam temp 37 i ten cholerny brzuch mnie boli i sutki.. sluz kremowy mam troche dłuzej niz ty ale mam ..i mam nadzieje ze to fasolka :) jeden test baaardzo bladziutka 2 kreseczka ale narazie nie robiłam więcej testów :) poczekam :)

f2w33e3kmkr4l6vu.png
    ex2btgf6pw7pc9mw.png

1usa8u69sqqt0q6z.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusska wrote:
    andzia ja mam tez dokładnie 24 dzien cyklu :):) tez mam temp 37 i ten cholerny brzuch mnie boli i sutki.. sluz kremowy mam troche dłuzej niz ty ale mam ..i mam nadzieje ze to fasolka :) jeden test baaardzo bladziutka 2 kreseczka ale narazie nie robiłam więcej testów :) poczekam :)

Martusska, napawasz mnie nadzieją :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam raz kremowy raz lepki raz wogole... zalezy od dnia i godziny....

jezusie jest godzina 10.30 i juz 29 stopni..... umre dzis umre

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też chyba umrę, ale z tej niecierpliwości...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aj ja dopiero w poniedzialek bede cos wiedziec.... i jakos mi to pasuje... jakas taka spokojna jestem... niepoznaje siebie

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszysta wrote:
    aj ja dopiero w poniedzialek bede cos wiedziec.... i jakos mi to pasuje... jakas taka spokojna jestem... niepoznaje siebie

zazdroszczę, ja idę na betę w środę i już się doczekać nie mogę...chce wreszcie mieć jasna sytuację...albo wóz albo przewóz a nie takie wieczna zadręczanie samej siebie

• wirbażka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Dziołchy oby to były Fasoleczki :) Miłego dnia! cmok:*

Aga_Andzia, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Martusska Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na bete nie ide poczekam do dnia okresu jak nie dostanę to będę już wszystko wiedzieć :-) nie spieszy mi się co ma być to będzie ale jakoś jestem spokojna :-)

f2w33e3kmkr4l6vu.png
    ex2btgf6pw7pc9mw.png

1usa8u69sqqt0q6z.png

‹‹ 33 34 35 36 37 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ