Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykurcze, najgorsza niepewność,
kurcze potrzebuje waszej pomocy, zauważyłam że mam śluz płodny! biały, gesty i jest go dużo, dziś pierwszy raz go widze wczesniej niebyło, boje sie że nie zdążę do pon, a jak wiecie mąz dopiero w pon będzie,Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPuszysta wrote:Aniqa sluz plody moze byc 2-3 dni przed owulka... ja mam naprzyklad kilka dni i dzien po owulce... trzymam kciukasy
-
nick nieaktualnyjezusie jakbym chciala pojechac do polski i zrobic sobie wszystkie badania bez proszenia sie... wymazy ,srazy, krew , smarki... a najbardziej do endokrynologa bym chciala... bo tutaj mnie nie wysla bo mieszcze sie w normie...(brakuje mi 0.1 zeby bylo poza norma) a wizyta prywatna kosztuja najpier 40 euro a potem jesli bedzie leczyl to 80 euro i dodatkowo za leki...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniqa wrote:oj puszku a nie masz możliwości takiego rozwiązania ??? przyjechać do rodziny czy koleżanki na parę dni i porobić sobie, tylko ze ty pewnie będziesz mieć tą karte ubezp europejskiego
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniqa wrote:w nagłych nagłych, to rzeczywiście ci nic nie da.
dziewczyny chciałam się z wami pożegnac do poniedziałku niestety, jutro jestem cały dzień w pracy i w nd też także nie dam rady z wami porozmawiać, ale miłego weekendu wam życzę :* -
Hej Bąbelki, ja po pracy śluz mnie zalewa.... zonk... ale ogólnie czuję się super
Puszysta, wirbażka lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, potrzebuję Waszej porady...nigdy nie umiałam i nie umiam nadal rozpoznawać śluzu (tzn stwierdzać który co zapowiada) ponieważ różnie to u mnie bywa - bardzo różnie niestety...teraz mam 24 dzień cyklu, od kilku dni (juz około 10) mam temp około 37, bolące sutki, dół brzucha, ciągłe zmęczenie i dziś pojawił się kremowy śluz...znając Wasze dowiadczenie wiem, że z pewnością ktoś mi coś sensownego doradzi...co o tym sądzicie?
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
andzia ja mam tez dokładnie 24 dzien cyklu tez mam temp 37 i ten cholerny brzuch mnie boli i sutki.. sluz kremowy mam troche dłuzej niz ty ale mam ..i mam nadzieje ze to fasolka jeden test baaardzo bladziutka 2 kreseczka ale narazie nie robiłam więcej testów poczekam
-
nick nieaktualnyMartusska wrote:andzia ja mam tez dokładnie 24 dzien cyklu tez mam temp 37 i ten cholerny brzuch mnie boli i sutki.. sluz kremowy mam troche dłuzej niz ty ale mam ..i mam nadzieje ze to fasolka jeden test baaardzo bladziutka 2 kreseczka ale narazie nie robiłam więcej testów poczekam
Martusska, napawasz mnie nadzieją -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPuszysta wrote:aj ja dopiero w poniedzialek bede cos wiedziec.... i jakos mi to pasuje... jakas taka spokojna jestem... niepoznaje siebie
zazdroszczę, ja idę na betę w środę i już się doczekać nie mogę...chce wreszcie mieć jasna sytuację...albo wóz albo przewóz a nie takie wieczna zadręczanie samej siebie