X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zostańmy mamami 2014
Odpowiedz

Zostańmy mamami 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusska wrote:
    Ja na bete nie ide poczekam do dnia okresu jak nie dostanę to będę już wszystko wiedzieć :-) nie spieszy mi się co ma być to będzie ale jakoś jestem spokojna :-)

Dziewczyny, jak Wy to robicie że nie świrujecie tak jak ja...,mnie już szlak jasny trafia i chciałabym przyśpieszyć czas żeby już była środa i żebym mogła zrobić betę...mój mąż mówi, że niestety ale takie rzeczy tylko w Harrym Potterze...

Andzia33 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nawet w Harrym Poterze nie przyspieszali czasu :p tylko sie cofali w czasie :P (jestem wielka fanka ksiazek :p )

Eh ja nie swiruje bo wiem ze @ bedzie za kilka dni... pewnie w 36dniu cyklu tak jak z pierwsza biochemiczna... a moze owu mialam w 23dc? kto wie...

ja juz poprsotu przestalam liczyc na cokolwiek... bedzie co bedzie.....

no bo gdyby owu byla w 14dniu cyklu to juz byloby cos widac porzadnie na testach? a nie jakies znikajace cienie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też jestem fanką książek i wiem, że w Harrym Potterze nie ma czegoś takiego (czytałam wszystkie części), ale mój mąż o tym nie wiem i miał jedynie na myśli ogólnie magie... :)
    a myślisz, że w 24dc przy bardzo nieregularnych cyklach (okres zawsze jest dla mnie spóźnioną niespodzianką) mogę zrobić sikańca? albo betę wcześniej niż w środę (w środę książkowo powinnam dostac okres, ale mmnie zawsze się spóźnia i to sporo...potrafi kilka miesięcy)...wykaże juz któryś coś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,kochane mam pytanko, wczoraj po <3 przy podcieraniu sie pojawil sie u mnie różowy sluz, ale tylko przez chwile,pobolewał mnie brzuch, jajniki i plecy ale te 3 ostatnie wymienione to utrzymują sie od 2 tyg, od 2-3 dni bolą mnie piersi,pachwiny,dzis tez biegam do lazienki czesciej niz zwykle..tempka od paru dni utrzymuje sie na tym samym poziomie...OCZYWIŚCIE OKRESU DALEJ NIE MA;)
    Czy któraś z was miała tak z tym rózowym sluzem?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka słyszałam, że taki lekko różowawy śluz pojawia sie przy zagnieżdżaniu

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak, tylko ze ten sluz był tylko po <3 i w 45 dc to raczej nie zagniezdzanie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no z pewnością nie...chodziło mi o to, że tylko o takich przypadkach słyszałam...choc przed chwila wyczytałam na jakimś forum ginekologicznym, że w pierwszych tyg ciąży może się to zdarzać

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka ja mialam takie plamienia dwa dni w 12pdo i 13dpo.... i nie wiem co to znaczy :P

Aga chcesz to sikaj :P tylko upenwij sie ze od zastrzyku minelo 14 dni...jesli dobrze pamietam to zastrzyk mialas w 10.07? to troszke za szybko kochana... no bo moga sie dwie kreski pijawic jeszcze przez zastrzyk a potem znowu smutno bedzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszku, a boli ci brzuch, jajniki i krzyz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszysta wrote:
    Aneczka ja mialam takie plamienia dwa dni w 12pdo i 13dpo.... i nie wiem co to znaczy :P

Aga chcesz to sikaj :P tylko upenwij sie ze od zastrzyku minelo 14 dni...jesli dobrze pamietam to zastrzyk mialas w 10.07? to troszke za szybko kochana... no bo moga sie dwie kreski pijawic jeszcze przez zastrzyk a potem znowu smutno bedzie

Kurcze no własnie nie wiem...a już się doczekać nie mogę...
    Sprowadziłaś mnie na ziemię bo ja już zupełnie o tym zapomniałam...heh

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_Andzia wrote:
    Kurcze no własnie nie wiem...a już się doczekać nie mogę...
    Sprowadziłaś mnie na ziemię bo ja już zupełnie o tym zapomniałam...heh
    ja poporstu nie chce zsby znowu bylo ci smutno...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszysta wrote:

Puszku, a boli ci brzuch, jajniki i krzyz? i jak powtarzalas moze testy od tamtego czasu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszku Kochana :* :* Dziękuję :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszku pisałam właśnie do Aneczki w innym wątku (Aneczko przeniesmy się tutaj), że ...cytuję...

aneczka2076 napisała:
    ja bym poczekała nawet do 25.07 , przez ten zastrzyk, który miałas;) zobaczysz bedzie dobrze i u Ciebie zakonczy sie to dzidzią:)
    A pytałas moze lekarza dlaczego Ci z krwi wyszla ciąża , a po 2 dniach negatywny?

Aga_Andzia|:
    Powiedział, że w poniedziałek jeszcze miałam w krwi HCG z zastrzyku, a że zaczeła spadać to w środę test juz wyszedł negatywny...daltego tak sobie myślę, że skoro wtedy zaczęła spadać to może już mogłabym zrović kolejny test i zobaczyć czy co teraz mi wyjdzie...bo spadła beta wtedy z 8.15 na 3,10 i jak to mój gon powiedział że skoro się nie "wyzerowała" to mam powtórzyć test za tydz bo może jednak jestem w ciązy...
    a ja chcę już wiedzieć...pewnie mnie rozumiesz

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to kochana pędzikiem do łazienki i prosze wrócic z 2 kreskami:)
    ale pamiętaj! nie nastawiamy sie:)lepiej sie miło zaskoczyc :)nawet za pare dni w powtorce:)
    Lec:);*

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka2076 wrote:
    no to kochana pędzikiem do łazienki i prosze wrócic z 2 kreskami:)
    ale pamiętaj! nie nastawiamy sie:)lepiej sie miło zaskoczyc :)nawet za pare dni w powtorce:)
    Lec:);*

Uważasz, że już moge zrobić...że nie wyjdzie błędnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli wyjdą 2 krechy to cieszymy sie, ale mamy w podświadomości to ze za 5 dni powtarzamy i wtedy mamy pewność;)
    poza tym jak pare dni temu mialas taki spadek, to moze juz nie ma zastrzyku w organizmie

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może faktycznie masz rację...zadzwoniłam do męża żeby kupił mi dwa testy i dziś wieczorem jeden zrobię :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_Andzia wrote:
    Może faktycznie masz rację...zadzwoniłam do męża żeby kupił mi dwa testy i dziś wieczorem jeden zrobię :)
    :) daj znac:) ja uciekam w koncu sprzatac, a tak mi sie nie chce:( Trzymam kciuki za II kreski!;*

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka2076 wrote:
    :) daj znac:) ja uciekam w koncu sprzatac, a tak mi sie nie chce:( Trzymam kciuki za II kreski!;*

Napiszę, napiszę...mam nadzieję, że coś się zadzieje :)

‹‹ 34 35 36 37 38 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ