Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartusska wrote:Ja na bete nie ide poczekam do dnia okresu jak nie dostanę to będę już wszystko wiedzieć nie spieszy mi się co ma być to będzie ale jakoś jestem spokojna
Dziewczyny, jak Wy to robicie że nie świrujecie tak jak ja...,mnie już szlak jasny trafia i chciałabym przyśpieszyć czas żeby już była środa i żebym mogła zrobić betę...mój mąż mówi, że niestety ale takie rzeczy tylko w Harrym Potterze...Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno nawet w Harrym Poterze nie przyspieszali czasu :p tylko sie cofali w czasie (jestem wielka fanka ksiazek :p )
Eh ja nie swiruje bo wiem ze @ bedzie za kilka dni... pewnie w 36dniu cyklu tak jak z pierwsza biochemiczna... a moze owu mialam w 23dc? kto wie...
ja juz poprsotu przestalam liczyc na cokolwiek... bedzie co bedzie.....
no bo gdyby owu byla w 14dniu cyklu to juz byloby cos widac porzadnie na testach? a nie jakies znikajace cienie...Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeż jestem fanką książek i wiem, że w Harrym Potterze nie ma czegoś takiego (czytałam wszystkie części), ale mój mąż o tym nie wiem i miał jedynie na myśli ogólnie magie...
a myślisz, że w 24dc przy bardzo nieregularnych cyklach (okres zawsze jest dla mnie spóźnioną niespodzianką) mogę zrobić sikańca? albo betę wcześniej niż w środę (w środę książkowo powinnam dostac okres, ale mmnie zawsze się spóźnia i to sporo...potrafi kilka miesięcy)...wykaże juz któryś coś?Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej,kochane mam pytanko, wczoraj po przy podcieraniu sie pojawil sie u mnie różowy sluz, ale tylko przez chwile,pobolewał mnie brzuch, jajniki i plecy ale te 3 ostatnie wymienione to utrzymują sie od 2 tyg, od 2-3 dni bolą mnie piersi,pachwiny,dzis tez biegam do lazienki czesciej niz zwykle..tempka od paru dni utrzymuje sie na tym samym poziomie...OCZYWIŚCIE OKRESU DALEJ NIE MA;)
Czy któraś z was miała tak z tym rózowym sluzem?Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAneczka ja mialam takie plamienia dwa dni w 12pdo i 13dpo.... i nie wiem co to znaczy
Aga chcesz to sikaj tylko upenwij sie ze od zastrzyku minelo 14 dni...jesli dobrze pamietam to zastrzyk mialas w 10.07? to troszke za szybko kochana... no bo moga sie dwie kreski pijawic jeszcze przez zastrzyk a potem znowu smutno bedzieAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPuszysta wrote:Aneczka ja mialam takie plamienia dwa dni w 12pdo i 13dpo.... i nie wiem co to znaczy
Aga chcesz to sikaj tylko upenwij sie ze od zastrzyku minelo 14 dni...jesli dobrze pamietam to zastrzyk mialas w 10.07? to troszke za szybko kochana... no bo moga sie dwie kreski pijawic jeszcze przez zastrzyk a potem znowu smutno bedzie
Kurcze no własnie nie wiem...a już się doczekać nie mogę...
Sprowadziłaś mnie na ziemię bo ja już zupełnie o tym zapomniałam...hehAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPuszku pisałam właśnie do Aneczki w innym wątku (Aneczko przeniesmy się tutaj), że ...cytuję...
aneczka2076 napisała:
ja bym poczekała nawet do 25.07 , przez ten zastrzyk, który miałas;) zobaczysz bedzie dobrze i u Ciebie zakonczy sie to dzidzią
A pytałas moze lekarza dlaczego Ci z krwi wyszla ciąża , a po 2 dniach negatywny?
Aga_Andzia|:
Powiedział, że w poniedziałek jeszcze miałam w krwi HCG z zastrzyku, a że zaczeła spadać to w środę test juz wyszedł negatywny...daltego tak sobie myślę, że skoro wtedy zaczęła spadać to może już mogłabym zrović kolejny test i zobaczyć czy co teraz mi wyjdzie...bo spadła beta wtedy z 8.15 na 3,10 i jak to mój gon powiedział że skoro się nie "wyzerowała" to mam powtórzyć test za tydz bo może jednak jestem w ciązy...
a ja chcę już wiedzieć...pewnie mnie rozumiesz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny