Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniqa wrote:hehe ale wiesz przynajmniej jak teraz wygląda, ja z byłymi nie mam kontaktu bo niby po co, zresztą lepiej o tym zapomnieć ,mam fajnego męża i wystarcza mi to.
a co do gór to już znam prawie każdy szlak w naszych górach ale i tak lubię tam łazić. nasze góry sa przepiękne,
Ja teraz najbliższe góry w kokolicy podbijam, 2 lata temu pieniny zdobyłam... bardzo chciałabym w tatry słowackie ale to jeszcze mam czas -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniqa wrote:hehe ale wiesz przynajmniej jak teraz wygląda, ja z byłymi nie mam kontaktu bo niby po co, zresztą lepiej o tym zapomnieć ,mam fajnego męża i wystarcza mi to.
a co do gór to już znam prawie każdy szlak w naszych górach ale i tak lubię tam łazić. nasze góry sa przepiękne, -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyteraz wszystko wróciło do normy, dziwne. a już sama nie wiem.
wykres pokazuje mi że w poniedziałek mam dni płodne, i w poniedziałek wraca mój maż, hehe no cóż to będzie troszke sie stresuje nawet tym, za dobrze sie to zbiega póki co.wirbażka lubi tę wiadomość
-
Aniqa wrote:teraz wszystko wróciło do normy, dziwne. a już sama nie wiem.
wykres pokazuje mi że w poniedziałek mam dni płodne, i w poniedziałek wraca mój maż, hehe no cóż to będzie troszke sie stresuje nawet tym, za dobrze sie to zbiega póki co.
oby się udało wszystko -
nick nieaktualnyAniqa wrote:teraz wszystko wróciło do normy, dziwne. a już sama nie wiem.
wykres pokazuje mi że w poniedziałek mam dni płodne, i w poniedziałek wraca mój maż, hehe no cóż to będzie troszke sie stresuje nawet tym, za dobrze sie to zbiega póki co. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAkcja bobas heheh no to pracujcie kochane. Juz prawie 14 (u nas jest godzine do tylu) a po 15 mam zadzwonic.... szczerze to nawet o tym nie mysle nastawiam sie na negatywa. wole sie przyjemnie zaskoczyc niz rozczarowac chcialabym juz wiedziec na 100%. wtedy bym wiedziala co dalej...
Kurcze kluje mnie w piersiach i tak przy wejsciu do pochwy (sorki)... dzis mnie juz nie mdli a i zgagi malo... moze dlatego ze okupuje kanape i nie robie nic (poza nastawieniem prania ) aaa musze kuchnie ogarnac bo znowu brudno -__- -
nick nieaktualnyPuszysta wrote:Akcja bobas heheh no to pracujcie kochane. Juz prawie 14 (u nas jest godzine do tylu) a po 15 mam zadzwonic.... szczerze to nawet o tym nie mysle nastawiam sie na negatywa. wole sie przyjemnie zaskoczyc niz rozczarowac chcialabym juz wiedziec na 100%. wtedy bym wiedziala co dalej...
Kurcze kluje mnie w piersiach i tak przy wejsciu do pochwy (sorki)... dzis mnie juz nie mdli a i zgagi malo... moze dlatego ze okupuje kanape i nie robie nic (poza nastawieniem prania ) aaa musze kuchnie ogarnac bo znowu brudno -__-
czakamy z niecierpliwością na twoje wyniczki, bo pewnie sie z nami podzielisz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny