X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zostańmy mamami 2014
Odpowiedz

Zostańmy mamami 2014

Oceń ten wątek:
  • wirbażka Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    hehe ale wiesz przynajmniej jak teraz wygląda, ja z byłymi nie mam kontaktu bo niby po co, zresztą lepiej o tym zapomnieć ,mam fajnego męża i wystarcza mi to.
    a co do gór to już znam prawie każdy szlak w naszych górach ale i tak lubię tam łazić. nasze góry sa przepiękne,

Ja teraz najbliższe góry w kokolicy podbijam, 2 lata temu pieniny zdobyłam... bardzo chciałabym w tatry słowackie ale to jeszcze mam czas ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spojrzalam gdzie ona bywala w Gdansku i to byl odcinek z Tawerny Dominikanskiej z 11 Grudnia 2010 roku

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    hehe ale wiesz przynajmniej jak teraz wygląda, ja z byłymi nie mam kontaktu bo niby po co, zresztą lepiej o tym zapomnieć ,mam fajnego męża i wystarcza mi to.
    a co do gór to już znam prawie każdy szlak w naszych górach ale i tak lubię tam łazić. nasze góry sa przepiękne,
    szczerze to wolalabym nie wiedziec jak wyglada :P wogole wsty mi ze kiedykolwiek z takim kims sie spotykalam... ale coz... bledy mlodosci

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgadza się, kojarzę nazwę gdzie robiła rewolucje,

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    ej kurcze, kto pozmieniał kolejności nazw forum , zawsze było pierwsze " starając się - ogólnie" a teraz odruchowo weszłam w poronienia.
    jakies 15 minut temu cala strona byla wylaczona bo robili aktualizacje itp. i pozmieniali...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2013, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz wszystko wróciło do normy, dziwne. a już sama nie wiem.

wykres pokazuje mi że w poniedziałek mam dni płodne, i w poniedziałek wraca mój maż, hehe no cóż to będzie :):) troszke sie stresuje nawet tym, za dobrze sie to zbiega póki co.

wirbażka lubi tę wiadomość

• wirbażka Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:

wykres pokazuje mi że w poniedziałek mam dni płodne, i w poniedziałek wraca mój maż, hehe no cóż to będzie :):) troszke sie stresuje nawet tym, za dobrze sie to zbiega póki co.

oby się udało wszystko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2013, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:

no to trzymam kciukasy ;) a ile meza nie bylo?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też bym chciała, ale lekko się stresuje tym, bardzo się nakręciłam że nam wyjdzie teraz, i nie chciałabym się rozczarować. ale nie wiem czemu. mój bardziej by chciał niz ja sama, jest o pare lat starszy niż ja może dlatego :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2013, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszysta wrote:
    no to trzymam kciukasy ;) a ile meza nie bylo?
    wraca raz na 1,5- 2 msc na ok 2 tyg, taraz nakazałam mu wręcz że na dni płodne ma być i będzie :)

• wirbażka Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2013, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja też się nakręciałam,że tym razem się nam uda ;) zobaczymy, oby!

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wirbażka wrote:
    no ja też się nakręciałam,że tym razem się nam uda ;) zobaczymy, oby!
    a ty kiedy zaczynasz " akcje bobas" ???? czy czekasz na wynik już.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    wraca raz na 1,5- 2 msc na ok 2 tyg, taraz nakazałam mu wręcz że na dni płodne ma być i będzie :)

No i prawidłowo :) Niech przyjeżdża i działa i fasolka na pewno będzie :)

Aniqa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2013, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_Andzia wrote:
    No i prawidłowo :) Niech przyjeżdża i działa i fasolka na pewno będzie :)
    zgadaza się , akurat mam 8 dni wolnego to można działać do woli, hehe

wirbażka, Aga_Andzia lubią tę wiadomość

• wirbażka Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2013, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    a ty kiedy zaczynasz " akcje bobas" ???? czy czekasz na wynik już.

my właśnie pracujemy :) dziś mam 13dc a owulka pojawia mi się ok. 17dc :)

Aniqa, Aga_Andzia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2013, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to też życzę powodzenia, pracujcie pracujcie ... na pewno się uda :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2013, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akcja bobas ;) heheh no to pracujcie kochane. Juz prawie 14 (u nas jest godzine do tylu) a po 15 mam zadzwonic.... szczerze to nawet o tym nie mysle nastawiam sie na negatywa. wole sie przyjemnie zaskoczyc niz rozczarowac ;) chcialabym juz wiedziec na 100%. wtedy bym wiedziala co dalej...

Kurcze kluje mnie w piersiach i tak przy wejsciu do pochwy (sorki)... dzis mnie juz nie mdli a i zgagi malo... moze dlatego ze okupuje kanape i nie robie nic (poza nastawieniem prania ) aaa musze kuchnie ogarnac bo znowu brudno -__-

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszysta wrote:
    Akcja bobas ;) heheh no to pracujcie kochane. Juz prawie 14 (u nas jest godzine do tylu) a po 15 mam zadzwonic.... szczerze to nawet o tym nie mysle nastawiam sie na negatywa. wole sie przyjemnie zaskoczyc niz rozczarowac ;) chcialabym juz wiedziec na 100%. wtedy bym wiedziala co dalej...
    Kurcze kluje mnie w piersiach i tak przy wejsciu do pochwy (sorki)... dzis mnie juz nie mdli a i zgagi malo... moze dlatego ze okupuje kanape i nie robie nic (poza nastawieniem prania ) aaa musze kuchnie ogarnac bo znowu brudno -__-
    a ja znów niemam żadnych objawów, tylko pobolewa mnie troche w dole brzucha. piersi nie bolą, ale do poniedziałku może sie to zmienić.\
    czakamy z niecierpliwością na twoje wyniczki, bo pewnie sie z nami podzielisz

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2013, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wirbażka wrote:
    my właśnie pracujemy :) dziś mam 13dc a owulka pojawia mi się ok. 17dc :)

Kochana to owocnej pracy Wam życzę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa oczywiscie ze sie z wami podziele. ale mysle ze bedzie negatyw.. nie wiem czmu jakies takie przeczucie mam... przynajmniej mnie na USG wysle i niech zobacza co sie tam dzieje :)

‹‹ 32 33 34 35 36 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ