Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAneczka bolaly mnie jajniki, i troche brzuch. plecy nie
Aga no wsumie mozesz zrobic... jesli ta beta spadla do 3 no to jesli jest ciaza to powinna znowu zaczac rosnac.
mnie cos kluje w pochwie... nie wiem o co biega....
i dzisiejszy test wyszedl mi negatywny... nawet ciena nie ma... wiec chyba jednak biochemiczna i za kilka dni bedzie @Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPuszku to może idź szybko do jakiegoś lekarza...Ja niestety nic Ci w tej kwesti nie doradzę, ponieważ szczerze mówiąc nie wiem nic na temat ciąży pozamacicznej...ale Kochana, żeby Ci się nic niedobrego nie stało, to może skonsultuj to z jakims dobrym lekarzem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Puszysta wrote:kurcze boje sie ze to jest pozamacziczna... bo te poty i dreszcze... raz pozytywny raz negatywny... bol brzucha i klucia... brakuje mi tylko podwyzszonego tetna...
Ja w zeszłym cyklu miałam podejrzenie o pozamaciczną, @ spóźniała się 16dni ciałko żółte w jajniku reszta czyściutka, nastraszyli mnie strasznie, a ja będąc u lekarza byłam poprostu zaraz co po owulacji i nie doszło do zapłodnienia bo organizm mój postanowił sobie wszystko poprzekładać.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypatrianna wrote:Puszku, a bety to tam u Ciebie nie robią?
Ja w zeszłym cyklu miałam podejrzenie o pozamaciczną, @ spóźniała się 16dni ciałko żółte w jajniku reszta czyściutka, nastraszyli mnie strasznie, a ja będąc u lekarza byłam poprostu zaraz co po owulacji i nie doszło do zapłodnienia bo organizm mój postanowił sobie wszystko poprzekładać.
Jedynie w szpitalu robia jesli maja jakies podejrzenia, ale jak na USG (przez brzuch!!!) nic nie bedzie to ciazy nie ma..... tylko ja sie pytam jak mozna ciaze zobaczyc na tym etapie przez brzuch.... wogole moj brzuch -__- -
nick nieaktualny
-
Odpuszczam KochaneZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:Odpuszczam Kochane
Aga_Andzia wrote:Dziewczyny, zrobiłam wczoraj sikańca...oczywiście negatyw czuje, że mimo wszelkich objawów w ciazy nie jestem...mimo to połudzę się jeszcze do środy że beta wyjdzie pozytywna... -
Puszysta wrote:czemu kochana ???
Bo nie ma efektów, inne zachodzą zaraz po poronieniu a ja nie, nic nie zapowiada nawet @, żeby można było działać na nowo....pewnie zjawi się za miesiąc lub dwa a ja się będę łudzićZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:Bo nie ma efektów, inne zachodzą zaraz po poronieniu a ja nie, nic nie zapowiada nawet @, żeby można było działać na nowo....pewnie zjawi się za miesiąc lub dwa a ja się będę łudzić
Emilka, a bierzesz jakies leki na wywołanie okresu? -
nick nieaktualnyEmilka z tego co widzę po Twoim opisie to chyba za szybko na to żebyś okres dostała...tak mi się wydaje...ja poroniłam w październiku a okres dopiero w styczniu dostałam. Mój lekarz mnie o tym informował, że nie będę miała przez jakiś czas...no i w styczniu przyszedł sam, a każdy kolejny znów trzeba było wywoływać jak w poprzednich latach...
-
nick nieaktualnyEmilka ja mysle ze wogule na @ jeszcze za wczesnie jak jestes dopiero 6 dni po owulce. tak wnioskuje z twojego wykresu kochana... trzymam kciuki napewno bedzie dobrze. Ja jesli dobrze pamietam po porodzie krwawilam z 2 tygodnie max a potem nie mialam @ 4 miesiace.