X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zostańmy mamami 2014
Odpowiedz

Zostańmy mamami 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka bolaly mnie jajniki, i troche brzuch. plecy nie

Aga no wsumie mozesz zrobic... jesli ta beta spadla do 3 no to jesli jest ciaza to powinna znowu zaczac rosnac.

mnie cos kluje w pochwie... nie wiem o co biega....

i dzisiejszy test wyszedl mi negatywny... nawet ciena nie ma... wiec chyba jednak biochemiczna i za kilka dni bedzie @

Andzia33 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze boje sie ze to jest pozamacziczna... bo te poty i dreszcze... raz pozytywny raz negatywny... bol brzucha i klucia... brakuje mi tylko podwyzszonego tetna...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszku to może idź szybko do jakiegoś lekarza...Ja niestety nic Ci w tej kwesti nie doradzę, ponieważ szczerze mówiąc nie wiem nic na temat ciąży pozamacicznej...ale Kochana, żeby Ci się nic niedobrego nie stało, to może skonsultuj to z jakims dobrym lekarzem

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga w sobote nie bardzo... w poniedzialek mam miec wyniki tego moczu i wtedy pujde i sie spytam o to usg... chyba ze przez weekend bedzie gorzej

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No do poniedziałku na szczęście nie jest aż tak daleko...będzie dobrze, zobaczysz :) trzymam kciuki :)

Puszysta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze.... sa przypadki gdzie testy wychodzily dopiero miesiac po spoznionej @....

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nawet mi nie mów...ja liczę na to że będzie ze mną tak jak w pierwszej ciąży...czyli, że wcześnie miałam objawy i wcześnie ciążę wykrytą...jeśli teraz jestem w ciąży to oby tylko tym razem wszystko było dobrze

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga napewno bedzie :) napewno :) jesli sie okaze ze u mnie nie cizza a np. cysta to i tak bede dalej sprawdzac tempke i wszystko bo przynajmniej bede wiedziec kiedy moze nadejsc @

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile my musimy znosić...
    Ileż można...
    I niech mi ktoś kiedyś powie, że kobieta to słaba płeć!!!

Puszysta, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niestety.... za duzo

• patrianna Przyjaciółka

Wysłany: 21 lipca 2013, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszysta wrote:
    kurcze boje sie ze to jest pozamacziczna... bo te poty i dreszcze... raz pozytywny raz negatywny... bol brzucha i klucia... brakuje mi tylko podwyzszonego tetna...
    Puszku, a bety to tam u Ciebie nie robią?
    Ja w zeszłym cyklu miałam podejrzenie o pozamaciczną, @ spóźniała się 16dni ciałko żółte w jajniku reszta czyściutka, nastraszyli mnie strasznie, a ja będąc u lekarza byłam poprostu zaraz co po owulacji i nie doszło do zapłodnienia bo organizm mój postanowił sobie wszystko poprzekładać.

Andzia33 lubi tę wiadomość

f2w33e3kp6on3x4r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrianna wrote:
    Puszku, a bety to tam u Ciebie nie robią?
    Ja w zeszłym cyklu miałam podejrzenie o pozamaciczną, @ spóźniała się 16dni ciałko żółte w jajniku reszta czyściutka, nastraszyli mnie strasznie, a ja będąc u lekarza byłam poprostu zaraz co po owulacji i nie doszło do zapłodnienia bo organizm mój postanowił sobie wszystko poprzekładać.
    no niestety nie robia... baaaardzoooo zadko no bo po co? jak ma byc dobrze to bedzie dobrze jak nie to po co ingerowac? natura wie co robi.

Jedynie w szpitalu robia jesli maja jakies podejrzenia, ale jak na USG (przez brzuch!!!) nic nie bedzie to ciazy nie ma..... tylko ja sie pytam jak mozna ciaze zobaczyc na tym etapie przez brzuch.... wogole moj brzuch -__-

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zrobiłam wczoraj sikańca...oczywiście negatyw :( czuje, że mimo wszelkich objawów w ciazy nie jestem...mimo to połudzę się jeszcze do środy że beta wyjdzie pozytywna...

• Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpuszczam Kochane :(

Zawsze będziemy Cię kochać !!!
    10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
    002cf1800b.png

a7dbd8d14944931f43d9602c2b1bc61d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka WSK wrote:
    Odpuszczam Kochane :(
    czemu kochana ???
    Aga_Andzia wrote:
    Dziewczyny, zrobiłam wczoraj sikańca...oczywiście negatyw :( czuje, że mimo wszelkich objawów w ciazy nie jestem...mimo to połudzę się jeszcze do środy że beta wyjdzie pozytywna...
    oj kochana...trzymam kciuki

• Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszysta wrote:
    czemu kochana ???

Bo nie ma efektów, inne zachodzą zaraz po poronieniu a ja nie, nic nie zapowiada nawet @, żeby można było działać na nowo....pewnie zjawi się za miesiąc lub dwa a ja się będę łudzić :(

Zawsze będziemy Cię kochać !!!
    10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
    002cf1800b.png

a7dbd8d14944931f43d9602c2b1bc61d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Puszku :*

Emilka, czemu odpuszczasz? CO się dzieje?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka WSK wrote:
    Bo nie ma efektów, inne zachodzą zaraz po poronieniu a ja nie, nic nie zapowiada nawet @, żeby można było działać na nowo....pewnie zjawi się za miesiąc lub dwa a ja się będę łudzić :(

Emilka, a bierzesz jakies leki na wywołanie okresu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2013, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka z tego co widzę po Twoim opisie to chyba za szybko na to żebyś okres dostała...tak mi się wydaje...ja poroniłam w październiku a okres dopiero w styczniu dostałam. Mój lekarz mnie o tym informował, że nie będę miała przez jakiś czas...no i w styczniu przyszedł sam, a każdy kolejny znów trzeba było wywoływać jak w poprzednich latach...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2013, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka ja mysle ze wogule na @ jeszcze za wczesnie jak jestes dopiero 6 dni po owulce. tak wnioskuje z twojego wykresu kochana... trzymam kciuki napewno bedzie dobrze. Ja jesli dobrze pamietam po porodzie krwawilam z 2 tygodnie max a potem nie mialam @ 4 miesiace.

‹‹ 35 36 37 38 39 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ