X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zostańmy mamami 2014
Odpowiedz

Zostańmy mamami 2014

Oceń ten wątek:
  • wirbażka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakochana87 wrote:
    No nie dość że seratoniny brak :)) bo @ ciągle w pracy.. to jeszcze człowieka prawie zaraz usmiercą bo po ślubie jeszcze w ciąży ie jest :( i powiem Wam że tak mi wkręcaja że chyba pójdę na badania....
    ps. nie ważne że mam cykle dosłowanie co 29 wiem o której godzinie dostanę okres nigdy nie brałam anty ale chorraa jestem napewno i zanim się wyleczę nie no muszę się dzisiaj opić :/

Olej rodzinkę i się nie zamartwiaj, bo to nic nie da...wyluzuj się i nie spinaj :) przyjdzie czas i na Twoją Fasoleczkę :) ja też się 3 cykl staram, ale w tym nic z tego nie będzie... jak nie teraz to za miesiąc :)

• Zakochana87 Nowa

Wysłany: 23 lipca 2013, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka thx za słowa otuchy <przytulam>

Zakochana87
  • Zakochana87 Nowa

Wysłany: 23 lipca 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewuszki:*
    W takim razie czekamy.... na owulacyjne dni.... :)) a opije się i tak ... dla zdrowia psychoicznego :P

patrianna lubi tę wiadomość

Zakochana87
  • wirbażka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa upij :) na zdrowie hehe

Zakochana87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alxa wrote:
    dzieczyny ja też Was chcę na FB :) Wszystkie!
    albo piszcie wiadomości albo na FB " alxunia " i powinno mnie znaleźć :P
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100000754398217 zapraszam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wogule to wszystkie Was kochane zapraszam:)
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100000754398217

• Martusska Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej dziewczyny co się dzieje. Zalało mnie wodnistym śluzem :-/ siedze sobie i czuje ze cos mi jakby mokro. Idę do wc a tu bielizna mokra :-/ leje się jakbym przezroczysty okres dostala :-/ hahaha miala któraś z was tak ?

Andzia33 lubi tę wiadomość

f2w33e3kmkr4l6vu.png
    ex2btgf6pw7pc9mw.png

1usa8u69sqqt0q6z.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co ja teraz robie? płacze, ogladam tv ,o narodzinach royal baby i placze, nie wiem czemu...dziwne mam nastroje ostatnio..

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alxa wrote:
    dzieczyny ja też Was chcę na FB :) Wszystkie!
    albo piszcie wiadomości albo na FB " alxunia " i powinno mnie znaleźć :P

możesz link podać dla pewności? :)

• alxa Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny u mnie się działo przez weekend tak samo dużo jak tutaj ;)
    w piątek po południu dostałam krwotoku! bo @ bym tego nie nazwała:/ po obiedzie wzięłam prysznic i się ubrałam.. gotowa ddo wyjścia, łądna sukienka krótka... oczywiście @ już miałam ale taką jak zwykle, więc podpaska i lecim! (nie używam tamponów) dojechałam do teściowej z kuzynką, usiadłyśmy napiłyśmy się kawy mrożonej, wstaję z kanapy (minęło półtorej godziny od wyjścia z domu!) no więc wstaję i patrzę na sukienkę a tu wielka plama krwi z przodu! odwracam się, z tyłu tak samo! lecę do łazienki a tu całe nogi po kolana w krwi! nie mówiąc już o kanapie od teściów! najdziwniejsze, że nic mnie nie bolało:/

ale położyłam się do wanny na pół godziny i chyba cała krew wyleciała, woda różowa ale musiałam wyjść..
    i było w miarę w porządku do 19 bo wtedy znów wpakowałam się do auta i pojechałam na wieś odwiedzić moją córcię... a tam to samo:/ jak tylko dojechałam to znów cała byłam z krwi:/ i w weekend auto byłam w środku:/
    ale już jest dobrze, skończyło się.

Obstawiam, że to ta pierwsza miesiączka po tabletkach i już tak więcej nie będę miała!

e3db312905.png
    920555c751.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wg mnie to nie jest normale i powinnas to skonsultować z lekarzem...tak to ja miałam po łyżeczkowaniu przez 1,5 tygodnia...na okres to mi to nie wygląda...

• alxa Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga a ja się cieszę, że szybko się skończyło, bo na wsi już chcieli po pogotowie dzwonić tak się lało ze mnie. W przyszłym tygodniu mam umówioną wizytę u lekarza swojego bo chciałam zrobić też ogólne badania, żeby mieć pewność, że nie brakuje mi jakiś witamin przy staraniu się o fasolkę.. więc skorzystam z okazji i zapytam co to było takiego i czy to było normalne :)

e3db312905.png
    920555c751.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie ciazowe jako takie objawy są, a testy negatywne...na bete moge sie dopiero wybrac po 1 sierpnia bo u mnie kosztuje ta przyjemność 50 zł a ja przed wypalata:(

i du*a blada!2glowawmur.gif

• nika86 Przyjaciółka

Wysłany: 23 lipca 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kobietki moje!
    Nie było mnie przez weekend tylko, a w poniedziałek już nie dałam rady Was doczytać- dziś pełen sukces. Poruszyłyście wiele tematów- ale już się ni wypowiadam. Jednie śluz kemowy utkwił mi w pamięci- ja taki miałam cały czas od zajścia w ciążę- teraz się zmienił na rozciągliwy.

Wesele się udało, ale wykończona jestem podróżą. Bardzo fajni ludzie i mam nowe "koleżanki", czyli żony kolegów z pracy męża. Jestem bardzo, bardzo zadowolona.

Objawy dopadły mnie na dobre- mdłości,bóle brzucha i krzyża, brak apetytu- tylko woda z cytryną i zupy wchodzą mi dobrze.

Dziś idę posłuchać serduszka- liczę, że dostąpię tego zaszczytu i odetchnę z ulgą. Miałam być sama, ale nie jestem, bo mój M wrócił dziś do domu z przyczyn technicznych.

Powodzenia w staraniach- niech to będzie bardzo przyjemny czas :)

Aga_Andzia, Andzia33 lubią tę wiadomość

cc5ceaf8a68d06df174fd3eb685ece83.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nika86 wrote:
    Witajcie Kobietki moje!
    Nie było mnie przez weekend tylko, a w poniedziałek już nie dałam rady Was doczytać- dziś pełen sukces. Poruszyłyście wiele tematów- ale już się ni wypowiadam. Jednie śluz kemowy utkwił mi w pamięci- ja taki miałam cały czas od zajścia w ciążę- teraz się zmienił na rozciągliwy.

Wesele się udało, ale wykończona jestem podróżą. Bardzo fajni ludzie i mam nowe "koleżanki", czyli żony kolegów z pracy męża. Jestem bardzo, bardzo zadowolona.

Objawy dopadły mnie na dobre- mdłości,bóle brzucha i krzyża, brak apetytu- tylko woda z cytryną i zupy wchodzą mi dobrze.

Dziś idę posłuchać serduszka- liczę, że dostąpię tego zaszczytu i odetchnę z ulgą. Miałam być sama, ale nie jestem, bo mój M wrócił dziś do domu z przyczyn technicznych.

Powodzenia w staraniach- niech to będzie bardzo przyjemny czas :)

Nika, ja mam już któryś dzień z rzędu kremowy śluz...w razie jakbym jednak była w ciąży to czy to jest coś groźnego czy jest to normalne raczej? Jutro robie bete...zobaczymy co wyjdzie, choć osobiście czuje że w ciąży nie jestem...

nika86 lubi tę wiadomość

• patrianna Przyjaciółka

Wysłany: 23 lipca 2013, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odebrałam dziś bete odetchnełam na chwilke :) wynik 2370 jak myślicie powtarzać ją? wizyte u gina mam we wtorek?

Aga_Andzia, Andzia33 lubią tę wiadomość

f2w33e3kp6on3x4r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrianna wrote:
    odebrałam dziś bete odetchnełam na chwilke :) wynik 2370 jak myślicie powtarzać ją? wizyte u gina mam we wtorek?

ja bym nie powtarzała tylko poszła do gina...w pierwszej ciąży mi wyszła beta 500coś i od razu poszłam do gina i potwierdził

• alxa Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrianna po wyniku wnioskując... można Ci pogratulować! betę powtórz za 2 dni... :D

Aga_Andzia lubi tę wiadomość

e3db312905.png
    920555c751.png
  • patrianna Przyjaciółka

Wysłany: 23 lipca 2013, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje teraz czekam do wtorku 30.07 i zobaczymy co powie mi Kaśka (mój gin) :)

Aga_Andzia lubi tę wiadomość

f2w33e3kp6on3x4r.png
‹‹ 47 48 49 50 51 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ