X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zostańmy mamami 2014
Odpowiedz

Zostańmy mamami 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrianna podeślij nam jakieś zarazki :) my też chcemy!!!

patrianna, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a czy to było by mozliwe aby czerwcowy cykl byl bezowulacyjny i dlatego 4 lipca nie przyszla@?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusska wrote:
    Ej dziewczyny co się dzieje. Zalało mnie wodnistym śluzem :-/ siedze sobie i czuje ze cos mi jakby mokro. Idę do wc a tu bielizna mokra :-/ leje się jakbym przezroczysty okres dostala :-/ hahaha miala któraś z was tak ?
    dni płodne????

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alxa wrote:
    dziewczyny u mnie się działo przez weekend tak samo dużo jak tutaj ;)
    w piątek po południu dostałam krwotoku! bo @ bym tego nie nazwała:/ po obiedzie wzięłam prysznic i się ubrałam.. gotowa ddo wyjścia, łądna sukienka krótka... oczywiście @ już miałam ale taką jak zwykle, więc podpaska i lecim! (nie używam tamponów) dojechałam do teściowej z kuzynką, usiadłyśmy napiłyśmy się kawy mrożonej, wstaję z kanapy (minęło półtorej godziny od wyjścia z domu!) no więc wstaję i patrzę na sukienkę a tu wielka plama krwi z przodu! odwracam się, z tyłu tak samo! lecę do łazienki a tu całe nogi po kolana w krwi! nie mówiąc już o kanapie od teściów! najdziwniejsze, że nic mnie nie bolało:/

ale położyłam się do wanny na pół godziny i chyba cała krew wyleciała, woda różowa ale musiałam wyjść..
    i było w miarę w porządku do 19 bo wtedy znów wpakowałam się do auta i pojechałam na wieś odwiedzić moją córcię... a tam to samo:/ jak tylko dojechałam to znów cała byłam z krwi:/ i w weekend auto byłam w środku:/
    ale już jest dobrze, skończyło się.

Obstawiam, że to ta pierwsza miesiączka po tabletkach i już tak więcej nie będę miała!
    o kurcze!!! w życiu tak nie miałam, jak tabletki skończyłam brać to było wszystko normalnie tylko ten straszny ból powrócił.

• wirbażka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrianna gratulacje!!! podeślij nam wirusiątko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, jak myślicie czy testy owulacyjne zawsze wskazują dobrze???? teraz mam mieć dni płodne, śluz taki jak w te dni, ale paski wskazują mi ciągle że jeszcze nie, robię już 3 i ciągle niema dwóch kresek.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odpise mi ktoś,plosem :|

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka2076 wrote:
    odpise mi ktoś,plosem :|
    wiesz co nie znam sie na takim monitorowaniu cyklów, więc niestety nie odpowiem ci na to pytanie,

• wirbażka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka2076 wrote:
    dziewczyny a czy to było by mozliwe aby czerwcowy cykl byl bezowulacyjny i dlatego 4 lipca nie przyszla@?

ja też się kochana nie znam aż tak, więc nie pomoge

• wirbażka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    dziewczyny, jak myślicie czy testy owulacyjne zawsze wskazują dobrze???? teraz mam mieć dni płodne, śluz taki jak w te dni, ale paski wskazują mi ciągle że jeszcze nie, robię już 3 i ciągle niema dwóch kresek.

też uzywam ale żaden nie wyszedł mi pozytywnie, ale moze dlatego że pije bardzo dużo i sikam non stop...albo po prostu jej jeszcze nie było nie wiem heh

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wirbażka wrote:
    też uzywam ale żaden nie wyszedł mi pozytywnie, ale moze dlatego że pije bardzo dużo i sikam non stop...albo po prostu jej jeszcze nie było nie wiem heh
    to jeszcze jest nadzieja, ufff kuzynka mi wbija do głowy ze testy nic nie dają i żeby sie nie sugerować nimi, ale ona nigdy ich nie używała dlatego pytam was :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dopóki @ nie przyjdzie, to zawsze jest nadzieja :)

patrianna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chyba stracę nadzieję za parę dni, nie wiem czemu, może za bardzo chce zajść, nie wiem

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doskonale Cię rozumiem, odstresuj sie trochę...
    Zapraszam na relaks do:
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/pozytywna-odskocznia-od-staran,757.html
    :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa, każda z nas się załamuje, ale później przychodzą lepsze chwile i wtedy trzeba je odpowiednio wykorzytsać, jeśli tylko masz taką możliwość i odstresować się a przede wszystkim podczas tych starań nie myśleć o tym po co to robisz, nie pilnuj sexu z zegarkiem w ręku żeby chwili nie przegapić bo jak będziesz tylko o tym myślała to i tak nic z tego dobrego nie wyniknie

Aniqa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki za wsparcie, a taraz was niestety opuszczam bo trzeba grila rozpalić, miłego wieczorku .

• patrianna Przyjaciółka

Wysłany: 23 lipca 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    ja totalnie zawierzyłam testom i ovu oraz jakiemuś tam kalkulatorowi owulacyjnemu, złużyłam chyba z 8 testów na śluz też tam zerkałam, ale jakoś nie koniecznie. Mi wyszło że owulacje powinnam była mieć od 20-23dc, a połażna mi powiedziała wczoraj na becie że coś mi chyba za wcześnie wyszło co powinnam była ją mieć 25-27dc, a ja jej na to, że może i tak ale i tak się z mężem wstrzeliliśmy hahahah
    Aniqa rób testy, zerkaj na to co dzieje się w Tobie, ale nie analizuj tego za mocno ach i "atakujcie" :)

f2w33e3kp6on3x4r.png
  • patrianna Przyjaciółka

Wysłany: 23 lipca 2013, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uwaga Dziewczyny przesyłam wirusa... niachniachniachuchuchuchpykpykpyk powodzenia!

f2w33e3kp6on3x4r.png
  • Martusska Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łapie:-) Aga trzymam kciuki za ciebie i twoja betę :-* jesteśmy w tym samym dniu cyklu :-) mi sikacz negatywny wyszedl ale póki nie ma @ nie trace nadziei :-)

f2w33e3kmkr4l6vu.png
    ex2btgf6pw7pc9mw.png

1usa8u69sqqt0q6z.png

• Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zalał mnie biały śluz...

Zawsze będziemy Cię kochać !!!
    10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
    002cf1800b.png

a7dbd8d14944931f43d9602c2b1bc61d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!
‹‹ 48 49 50 51 52 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ