Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalxa wrote:dziewczyny u mnie się działo przez weekend tak samo dużo jak tutaj
w piątek po południu dostałam krwotoku! bo @ bym tego nie nazwała:/ po obiedzie wzięłam prysznic i się ubrałam.. gotowa ddo wyjścia, łądna sukienka krótka... oczywiście @ już miałam ale taką jak zwykle, więc podpaska i lecim! (nie używam tamponów) dojechałam do teściowej z kuzynką, usiadłyśmy napiłyśmy się kawy mrożonej, wstaję z kanapy (minęło półtorej godziny od wyjścia z domu!) no więc wstaję i patrzę na sukienkę a tu wielka plama krwi z przodu! odwracam się, z tyłu tak samo! lecę do łazienki a tu całe nogi po kolana w krwi! nie mówiąc już o kanapie od teściów! najdziwniejsze, że nic mnie nie bolało:/
ale położyłam się do wanny na pół godziny i chyba cała krew wyleciała, woda różowa ale musiałam wyjść..
i było w miarę w porządku do 19 bo wtedy znów wpakowałam się do auta i pojechałam na wieś odwiedzić moją córcię... a tam to samo:/ jak tylko dojechałam to znów cała byłam z krwi:/ i w weekend auto byłam w środku:/
ale już jest dobrze, skończyło się.
Obstawiam, że to ta pierwsza miesiączka po tabletkach i już tak więcej nie będę miała! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aniqa wrote:dziewczyny, jak myślicie czy testy owulacyjne zawsze wskazują dobrze???? teraz mam mieć dni płodne, śluz taki jak w te dni, ale paski wskazują mi ciągle że jeszcze nie, robię już 3 i ciągle niema dwóch kresek.
też uzywam ale żaden nie wyszedł mi pozytywnie, ale moze dlatego że pije bardzo dużo i sikam non stop...albo po prostu jej jeszcze nie było nie wiem heh -
nick nieaktualnywirbażka wrote:też uzywam ale żaden nie wyszedł mi pozytywnie, ale moze dlatego że pije bardzo dużo i sikam non stop...albo po prostu jej jeszcze nie było nie wiem heh
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniqa, każda z nas się załamuje, ale później przychodzą lepsze chwile i wtedy trzeba je odpowiednio wykorzytsać, jeśli tylko masz taką możliwość i odstresować się a przede wszystkim podczas tych starań nie myśleć o tym po co to robisz, nie pilnuj sexu z zegarkiem w ręku żeby chwili nie przegapić bo jak będziesz tylko o tym myślała to i tak nic z tego dobrego nie wyniknie
Aniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniqa wrote:dziewczyny, jak myślicie czy testy owulacyjne zawsze wskazują dobrze???? teraz mam mieć dni płodne, śluz taki jak w te dni, ale paski wskazują mi ciągle że jeszcze nie, robię już 3 i ciągle niema dwóch kresek.
Aniqa rób testy, zerkaj na to co dzieje się w Tobie, ale nie analizuj tego za mocno ach i "atakujcie"
-
Zalał mnie biały śluz...Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!