Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzesc panny.
Nie doczytam was na telefonie.
Jestem w szpitalu
Jutro mam usg miec robione.
Bety nie zrobili
Moj GP podejrzewal ciaze pozamaciczna bo u niego na tescie cien kreski
Lekarze w szpitalu sa zaniepokojeni bolem. Powiedzieli ze albo ciaza albo pozamaciczna albo miesniaki badz cysty. Jutro bede wiedziec dam znac.
Ja mam w fb w przyjaciolach Aga_Andzia I anie. Jak ktoras chce mnie dodac to nazywam sie Pam BanaszczykAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Puszeczku malenki....Jestem z Tobą! Jesteśmy oboje!
Puszysta, Iwka lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
Puszysta wrote:Czy ja o czyms nie wiem??
Dziekuje kochanepatrianna, Iwka lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kobietki
Gratuluje tym które ujrzały 2 kreseczki i tradycyjnie trzymam kciuki za te którym jeszcze nie
Ofelaine- rób badania i nie martw się, podwyższony marker(jeśli Ci taki wyjdzie) nie musi wcale oznaczać raka itp. Do badania pobiorą Ci tylko krew.
Miałam podobną sytuacje : Torbiel która nie zmalała po lekach , po tabletkach Laparoskopia i u mnie jednak wyszła Endometrioza.
Edytuje : u Ciebie może być całkiem inaczej,grunt to robić to co lekarze zalecają
Emilko i Miriam bardzo sie ciesze z waszych 2 kreseczek!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 09:54
https://www.maluchy.pl/li-68999.png -
nick nieaktualnyDziewczyny Gratulacje! !! Aga trzymam kciuki
Midwife do mnie przyszla (polozna) i rozmawiala ze mna powiedziala ze bede musiala odlozyc starania na minimum 3 miesiace a moze I na pol roku.
Tak wam zazdroszcze.... lzy mi staja w oczach jak widze wasze suwaczki. Jesten taka szczesliwa ze wan sie udalo i jednoczesnie zazdrosna ze mi nie.
Szczescia kochane...
Zajze pozniej i powiem co lekarz mowil -
nick nieaktualnyNie bede sie starac.... mam juz dosc.. lekarz byl powiedzial ze w ciazy napewno nie jestem no bo test ciazowy z MOCZU jest negatywny. Wiec jak ja moge wogole myslec ze jestem w ciazy.... okropna byla.
Jak nic nie wyjdzie na usg to pojde do mojego GP niech mo wywola okres i od nastepnego cyklu chce clo czy cos...i duphaston... cokolwiek.... -
Aga_Andzia wrote:Nika, ja mam już któryś dzień z rzędu kremowy śluz...w razie jakbym jednak była w ciąży to czy to jest coś groźnego czy jest to normalne raczej? Jutro robie bete...zobaczymy co wyjdzie, choć osobiście czuje że w ciąży nie jestem...
Dziewczyny piszą, że dużo kremowego śluzu t norma, bo z niego tworzy się czop zamykający wejście do szyjki. Chroni Dzidziusia przed ingerencją obcych i od jego wypadnięcia zaczyna się akcja porodowa Mnie właśnie też dziwiła duża ilość tego śluzu- myślałam nawet, że jakiś syf na basaenie załapałam, a tu proszę mój maleńki Bąbelek.
3mam kciuki z całych sił, żeby to jednak Dzidzia byłaAga_Andzia lubi tę wiadomość