X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zostańmy mamami 2014
Odpowiedz

Zostańmy mamami 2014

Oceń ten wątek:
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka mogę dołączyć ? Jak @ nie przyjdzie testuję w piatek lub sobotę a i założyłam sobie że zajdę w ciążę przed 30 a urodziny mam w listopadzie :-). To masz 7 cykl starań w tamtym cyklu miałam ciążę biochemiczną - ten jest trochę podobny to wcześniejszego- najgorsze to czekanie...
    Wszystkim które zobaczyły 2 kreseczki - gratuluję,
    dziewczyny które się staracie - trzymam kciuki <3

zem3i09keg891u11.png
  • patrianna Przyjaciółka

Wysłany: 24 lipca 2013, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Topa42 w takim razie powodzenia, trzymam kciuki

f2w33e3kp6on3x4r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrianna wrote:
    Puszku to wspaniałe więści, bo jeśli miało by coś być nie tak, to tylko kupe nerwów byście mieli, a to zupełnie nie potrzebne.
    Czekaj teraz na okres i wierze, że będzie ok tak jak u mnie (wszystko w swoim czasie)

Aga_Andzia jak nie w tym cyklu to w przyszłym, też tak miałam, delikatnie odpuściłam i udało się. Wiesiołek do owulacji i robienie testów owu ach no i materiał genetyczny od męża, partnera jest niezbędny! :)

Wysyłam Wam raz jeszcze "ciążowe wiruski" i czekam na wieści co tam się wydarzy
    ta wiesci zajebiste... normlanie boskie... a wiesolka nie mam zamiaru brac i testow owu tez nie mam zamiaru kupowac bo juz raz robilam i nie wychodzily tylko kase wywalilam w bloto...o materialu genetycznego tez nie chce... od dzis jestem wiatropylna!!!

tez sie ulatniam na dzien lub dwa... mam dosc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 20:50

patrianna lubi tę wiadomość

• patrianna Przyjaciółka

Wysłany: 24 lipca 2013, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszysta wrote:
    ta wiesci zajebiste... normlanie boskie... a wiesolka nie mam zamiaru brac i testow owu tez nie mam zamiaru kupowac bo juz raz robilam i nie wychodzily tylko kase wywalilam w bloto...o materialu genetycznego tez nie chce... od dzis jestem wiatropylna!!!

tez sie ulatniam na dzien lub dwa... mam dosc
    Nie małam nic złego na myśli tylko jeśli pisałaś, że podejrzewali u Ciebie min ciąże pozamaciczną to wybacz, ale ujemna beta to bardzo dobra wiadomość

f2w33e3kp6on3x4r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrianna wrote:
    Nie małam nic złego na myśli tylko jeśli pisałaś, że podejrzewali u Ciebie min ciąże pozamaciczną to wybacz, ale ujemna beta to bardzo dobra wiadomość
    dla mnie nie jest to dobra wiadomosc. bo do cholery gdzie jest w takim razie moj okres?! ciazy nie ma nic nie ma okresu tez nie ma....

• patrianna Przyjaciółka

Wysłany: 24 lipca 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ile Ci się spóźnia?

f2w33e3kp6on3x4r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8 dni.

zastanawiam sie czy to leciutkie plamienie w 12dpo i 13dpo to nie byl wlasnie moj "okres"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 22:02

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrianna chcialam cie przprosic... nie chcialam na ciebie naskoczyc... poporstu jestem wsciekla ze w szpitalu mnie olali i nie wiedza czemu boli i czemu nie ma @... mam zal do siebie, do lekarzy.... i jestem zazdrosna ze ci sie udalo.... mam nadzieje ze mi wybaczysz. naprawde mi glupio. Przepraszam

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    topa42 wrote:
    Hejka mogę dołączyć ? Jak @ nie przyjdzie testuję w piatek lub sobotę a i założyłam sobie że zajdę w ciążę przed 30 a urodziny mam w listopadzie :-). To masz 7 cykl starań w tamtym cyklu miałam ciążę biochemiczną - ten jest trochę podobny to wcześniejszego- najgorsze to czekanie...
    Wszystkim które zobaczyły 2 kreseczki - gratuluję,
    dziewczyny które się staracie - trzymam kciuki <3
    \

trzymam kciukasy. tez mialam biochemiczna dwa cykle temu. i teraz mozliwe ze tez.

• patrianna Przyjaciółka

Wysłany: 24 lipca 2013, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszysta wrote:
    8 dni.

zastanawiam sie czy to leciutkie plamienie w 12dpo i 13dpo to nie byl wlasnie moj "okres"
    mi w zeszłym cyklu @ spóźniała się 16 dni też myślałam, że nam się udało, a kiedy poszłam do lekarza i usłyszałam, że podejrzewają ciąże pozamaciczną uwierz modliłam się abym w ciąży nie była i naszczęście tylko na podejrzeniach się skończyło.
    Jest wiele czynnikow które mogły wpłynąć na to, że Twoja @ zrobiła sobie nagle dłuższą przerwe np te upały które teraz są u Was więc jęśli lekarze nie potwierdzili ciąży po prostu w niej nie byląś tak jak i ja w poprzednim cyklu chociaż też trudno mi było w to uwierzyć

f2w33e3kp6on3x4r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrianna wrote:
    mi w zeszłym cyklu @ spóźniała się 16 dni też myślałam, że nam się udało, a kiedy poszłam do lekarza i usłyszałam, że podejrzewają ciąże pozamaciczną uwierz modliłam się abym w ciąży nie była i naszczęście tylko na podejrzeniach się skończyło.
    Jest wiele czynnikow które mogły wpłynąć na to, że Twoja @ zrobiła sobie nagle dłuższą przerwe np te upały które teraz są u Was więc jęśli lekarze nie potwierdzili ciąży po prostu w niej nie byląś tak jak i ja w poprzednim cyklu chociaż też trudno mi było w to uwierzyć
    mi nie jest trudno w to uwierzyc. ciesze sie ze nie jest to pozamaciczna. jestem poporstu wsciekla... bo boli.. strasznie boli... @ nie ma.. nie wiadomo czemu boli... nawet mi jako takich badan hormonalnych nie zrobili... poporstu czuje sie zlana przez lekarzy. do tego jestem sama w domu mojego chlopa nie ma... i dopoda mnie depresja... tyle latg sie leczylam.. i teraz wraca... eh... przynajmniej mam was... ale bedzie trudno. dziekuje

• patrianna Przyjaciółka

Wysłany: 24 lipca 2013, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kazali czekać to czekaj, mi też powiedziała czekamy na okres więc czekałam. boli bo hormony szaleją. nie denerwuj się bo to nie przyspieszy nic w twoim organiźmie

f2w33e3kp6on3x4r.png
  • patrianna Przyjaciółka

Wysłany: 24 lipca 2013, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    napij się wina czerwonego, weź ciepłą kąpiel poleż w wannie (jeśli oczywiście masz) spróbuj się odprężyć, a @ napewno się pojawi

f2w33e3kp6on3x4r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wina nie mam... wanne mam... za goraco zeby do cieplej wskakiwac... moze jutro...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://kattrinka.blog.onet.pl/2007/08/
    http://dziecko-nieplodnej.blog.onet.pl/2010/01/
    polecam:) blogi dziewczyny ktora starala sie o maly cud ponad 8 lat
    ps.wyplakalam sie jak bóbr czytajac to!

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2013, 01:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My heart's a stereo
    It beats for you, so listen close
    Hear my thoughts in every no-o-o-te
    Make me your radio
    And turn me up when you feel low
    This melody was meant for you
    Just sing along to my stereo

http://www.youtube.com/watch?v=T3E9Wjbq44E

• topa42 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za kciuki :-) Mi dziś temperatura podskoczyła o 0,1 stopień do @ mam 2 dni- czuję się jakbym miała okres a jego brak czekam.....
    Pozdrawiam

zem3i09keg891u11.png
  • Martusska Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam dostać wczoraj i nie dostałam :-) ale nie mam testu żeby sprawdzić. Będę szła po zakupy to wtedy kupię :-) mnie boli brzuch ale to jest inny ból niż na @ no zobaczymy co będzie :-)

f2w33e3kmkr4l6vu.png
    ex2btgf6pw7pc9mw.png

1usa8u69sqqt0q6z.png

• Martusska Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zrobiłam test jest POZYTYWNY :D:D co prawda troszke jasniejsza kreska ale jest bardzo widoczna :):):) ale jestem szczęśliwaaa :)

patrianna, Puszysta, nika86, Andzia33 lubią tę wiadomość

f2w33e3kmkr4l6vu.png
    ex2btgf6pw7pc9mw.png

1usa8u69sqqt0q6z.png

• wirbażka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusska wrote:
    Dziewczyny zrobiłam test jest POZYTYWNY :D:D co prawda troszke jasniejsza kreska ale jest bardzo widoczna :):):) ale jestem szczęśliwaaa :)

GRATULACJE!!! przesyłaj wiruska, bo u mnie w tym miesiącu się nie uda.

‹‹ 52 53 54 55 56 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ