Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka mogę dołączyć ? Jak @ nie przyjdzie testuję w piatek lub sobotę a i założyłam sobie że zajdę w ciążę przed 30 a urodziny mam w listopadzie . To masz 7 cykl starań w tamtym cyklu miałam ciążę biochemiczną - ten jest trochę podobny to wcześniejszego- najgorsze to czekanie...
Wszystkim które zobaczyły 2 kreseczki - gratuluję,
dziewczyny które się staracie - trzymam kciuki -
nick nieaktualnypatrianna wrote:Puszku to wspaniałe więści, bo jeśli miało by coś być nie tak, to tylko kupe nerwów byście mieli, a to zupełnie nie potrzebne.
Czekaj teraz na okres i wierze, że będzie ok tak jak u mnie (wszystko w swoim czasie)
Aga_Andzia jak nie w tym cyklu to w przyszłym, też tak miałam, delikatnie odpuściłam i udało się. Wiesiołek do owulacji i robienie testów owu ach no i materiał genetyczny od męża, partnera jest niezbędny!
Wysyłam Wam raz jeszcze "ciążowe wiruski" i czekam na wieści co tam się wydarzy
tez sie ulatniam na dzien lub dwa... mam doscWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 20:50
patrianna lubi tę wiadomość
-
Puszysta wrote:ta wiesci zajebiste... normlanie boskie... a wiesolka nie mam zamiaru brac i testow owu tez nie mam zamiaru kupowac bo juz raz robilam i nie wychodzily tylko kase wywalilam w bloto...o materialu genetycznego tez nie chce... od dzis jestem wiatropylna!!!
tez sie ulatniam na dzien lub dwa... mam dosc
-
nick nieaktualnypatrianna wrote:Nie małam nic złego na myśli tylko jeśli pisałaś, że podejrzewali u Ciebie min ciąże pozamaciczną to wybacz, ale ujemna beta to bardzo dobra wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatrianna chcialam cie przprosic... nie chcialam na ciebie naskoczyc... poporstu jestem wsciekla ze w szpitalu mnie olali i nie wiedza czemu boli i czemu nie ma @... mam zal do siebie, do lekarzy.... i jestem zazdrosna ze ci sie udalo.... mam nadzieje ze mi wybaczysz. naprawde mi glupio. Przepraszam
-
nick nieaktualnytopa42 wrote:Hejka mogę dołączyć ? Jak @ nie przyjdzie testuję w piatek lub sobotę a i założyłam sobie że zajdę w ciążę przed 30 a urodziny mam w listopadzie . To masz 7 cykl starań w tamtym cyklu miałam ciążę biochemiczną - ten jest trochę podobny to wcześniejszego- najgorsze to czekanie...
Wszystkim które zobaczyły 2 kreseczki - gratuluję,
dziewczyny które się staracie - trzymam kciuki
trzymam kciukasy. tez mialam biochemiczna dwa cykle temu. i teraz mozliwe ze tez.
-
Puszysta wrote:8 dni.
zastanawiam sie czy to leciutkie plamienie w 12dpo i 13dpo to nie byl wlasnie moj "okres"
Jest wiele czynnikow które mogły wpłynąć na to, że Twoja @ zrobiła sobie nagle dłuższą przerwe np te upały które teraz są u Was więc jęśli lekarze nie potwierdzili ciąży po prostu w niej nie byląś tak jak i ja w poprzednim cyklu chociaż też trudno mi było w to uwierzyć -
nick nieaktualnypatrianna wrote:mi w zeszłym cyklu @ spóźniała się 16 dni też myślałam, że nam się udało, a kiedy poszłam do lekarza i usłyszałam, że podejrzewają ciąże pozamaciczną uwierz modliłam się abym w ciąży nie była i naszczęście tylko na podejrzeniach się skończyło.
Jest wiele czynnikow które mogły wpłynąć na to, że Twoja @ zrobiła sobie nagle dłuższą przerwe np te upały które teraz są u Was więc jęśli lekarze nie potwierdzili ciąży po prostu w niej nie byląś tak jak i ja w poprzednim cyklu chociaż też trudno mi było w to uwierzyć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny