Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta!!!!!!
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Dzień Dobry pochmurno jak w d... ale co tam, zaspalam dziś i od teraz juz leci druga pralka prania, zaraz muszę robić krokiety, D. ma jutro urodziny http://i272.photobucket.com/albums/jj184/befje/smileys/bf-kissieheart.gif
No i kupa roboty przede mną! A co mi tam, niech ma
Która chetna na zbożówkę? Wstawiam wodę- normalna kawka...nie wchodzi mi jużZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymi niestety zostaje teraz czekac na @ i zacząć od nowa...ale mąż mi dziś rano obiecał, że kupi sobie dzisiaj kalendarz i tym razem on będzie wszystkiego pilnował (leków - w którym dniu cyklu jakie, dni płodnych i sexiku rano i wieczorem), żebyśmy czasem czegoś nie pominęli przypadkiem przez jakieś wieczorne wyjścia (bo właśnie przez niespodziewane wyjścia ze znajomymi na spontanie czasem zapominamy że dziś wieczorem powinniśmy pobaraszkować i choć chęci sa to nie ma jak)
Obiecał, że będzie teraz on się wszystkim zajmował, a ja mamm tylko grzecznie łykać leki i się nie stresować -
nick nieaktualnywirbażka wrote:Nie ma to jak mąż przyjaciel trzymam kciuki :*
Toż to skarb największy Mój mąż jest moim najlepszym przyjacielem, jest tak odkąd tylko pamiętam...było tak zanim został mężem, zanim został narzeczonym, zanim został "chłopakiem" i jest tak do dnia dzisiejszego nie wyobrażam sobie związku nie popartego szczerą przyjaźniąpatrianna lubi tę wiadomość
-
Aga_Andzia wrote:Toż to skarb największy Mój mąż jest moim najlepszym przyjacielem, jest tak odkąd tylko pamiętam...było tak zanim został mężem, zanim został narzeczonym, zanim został "chłopakiem" i jest tak do dnia dzisiejszego nie wyobrażam sobie związku nie popartego szczerą przyjaźnią
potwietdzam z nami tez tak było .. był przyjacielem . choć czasem ma się pewne obawy czy to dobrze , ale wystarczy nad wszystkim pracować...Najbardziej cenie sobie w naszym zwiazku przyjaźn bo ona zrodziła głęboką miłośc.. I dziś jestesmy dla siebie całym światem
Moj n ma dzis imieninki..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2013, 10:54
Aga_Andzia lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualnyJeśli się uda to dzięki nam obojgu...nie dziele tej sprawy na dwa...dotyczy to nas obojga i uważam tez że oboje powinni sie starać więc będę go dopingowac w tym prowadzeniu kalendarza niech przy okazji zobaczy jak to jest stresowac się wszystkim i mieć multum rzeczy na głowie, bo leki, starania o dziecko do tego praca, remont mieszkania naszego, remont u teściów gdzie mieszkamy i remont u babci gdzie pomóc tez trzeba itp...(mogłabym jeszcze powymieniać)...a skoro się zaoferował to bardzo mnie to cieszy, ponieważ wiem że jest na 100% w to wszystko zaangażowany w ogóle, a nie tylko w łóżku!
-
nick nieaktualnyno z pewnością...dlatego jestem przeszczęśliwa że sam wyszedł z inicjatywą...problem był tylko z mierzeniem temp...powiedziałam mu że nie będę jej mierzyć a on na to, że będzie mi wkładał termometr jak będę spała i będzie wszystko notował no myślałam że padne ze śmiechu jak sobie to wyobraziłam
wirbażka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Puszystka kochana caly czas podczytuje Twoja historie i przykro mi, ze sie tak to wszystko skonczylo dziwnie. Tak naprawde to niewiadomo czemu tak sie stalo. Dla mnie taka wlasnie niewiedza najgorsza. Ale trzymam kciuk i wierze, ze jeszcze bedziesz mamusia! xxx A tak przy okazji opierdziel sie nalezy bo mialam odpoczac od forum!! nu nu nu
U mnie test owulacyjnu pozytywny dzis wyszedl wiec owulacja tuz za rogiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2013, 12:34
Puszysta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStinka wrote:Puszystka kochana caly czas podczytuje Twoja historie i przykro mi, ze sie tak to wszystko skonczylo dziwnie. Tak naprawde to niewiadomo czemu tak sie stalo. Dla mnie taka wlasnie niewiedza najgorsza. Ale trzymam kciuk i wierze, ze jeszcze bedziesz mamusia! xxx A tak przy okazji opierdziel sie nalezy bo mialam odpoczac od forum!! nu nu nu
U mnie test owulacyjnu pozytywny dzis wyszedl wiec owulacja tuz za rogiem.
ja dzis caly dzien bede kisic sie w lozku... a co nie wolno ?