Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
alxa wrote:Kalitria a robiłaś test ciążowy? ktoś mi powiedział, że testy ovu także pokazują ciążę ;P sprawdź
Emilka była mama? powiesz nam coś na ten temat?[/QUOTE
Mi nie pokazał ciąży, zresztą zupełnie nic mi nie pokazał jak już byłam po owu ok 1.5 tygodnia, a później testowałam ciążowy i wyszedł pozytywny. Poza tym one przecież badają stężenie dwóch różnych hormonów
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:kochana a nie dostałaś instrukcji z testami owu ? http://www.clearblue.com/pl/when-to-start-testing.php
KOCHANA wchodzisz w połowie w rozmowę i robisz z ludzi głupków.. oczywiście, że czytałam instrukcję!
i nie wiem po co mi Twoja strona, którą mi przesłałaś.. jakbym wiedziała jakie długie mam cykle to bym PRZECIEŻ wiedziała, kiedy zacząć robić testy!
Najpierw pooglądać o kimś info a później rób z nich idiotów, taka moja rada -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytylko ty też nie pomyśl że się wtrącam mi gin powiedział że przed testem owu należy nie pić przynajmniej 3h bo częste picie rozcięcia hormony czyli wynika z tego że sikamy 3h przed testem i już staramy się nie pić chociaż gdy jest tak ciepło trudno wytrzymać
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:tylko ty też nie pomyśl że się wtrącam mi gin powiedział że przed testem owu należy nie pić przynajmniej 3h bo częste picie rozcięcia hormony czyli wynika z tego że sikamy 3h przed testem i już staramy się nie pić chociaż gdy jest tak ciepło trudno wytrzymać
no właśnie ciężko nie pić 3h zwłaszcza mi bo chleje nieustannie spróbuje w przyszłym testowaniu się ograniczać, bo teraz to już po ptakach -
ja również zaczełam robić tak ok 10dc bo nie byłam również pewna co i jak i po godzinie 13, ważne podobno aby robić te testy owu o tej samej porze dnia (nie rano tylko właśnie w po południowychgodzinach) i nie pić wody czy innych napojów na dwie godz przed testowaniem
-
wirbażka wrote:a właśnie jak myślicie czy częste siuśkanie może wpływać na test ovu? pije bardzo dużo i wiadomo sikam średnio co 1-1,5
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2013, 09:13