Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Emilka WSK wrote:http://blog.zapytajpolozna.pl/kampanie-spoleczne/obejrzyj-jak-jedna-zla-decyzja-moze-zagrozic-zyciu-twojego-dziecka/
Ja płakałam jak bóbr...ku przestrodze.
ja też płakałam..ALe to tylko film i pocieszam siętym że ten chłopczyk żyje
ale siedzi to we mnie cały czas ..
sylwia1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny!!! nie było mnie parę dni, a tu tyle do przeczytania , ale już to nadrobiłam, mam wolne w pracy i chodzę po górach, grilluje, byłam na spływie łodziami, wszystko to w dni płodne o których nie zapomniałam, działam i w tym kierunku, ostatnio pytałam sie was o testy owulacyjne, ze mi nie pokazuja drugiej kreski jakby nie było owulacji, i jednak pokazują tylko o 2 dni póxniej niź pokazywał mi to mój wykres jak jeszcze był czynny heh, wiec działania zostały poczynione, i czekam na dalszy rozwój sytuacji , co tam u was??? puszku ty w szpitalu jesteś dalej???
-
nick nieaktualnyja pierwszy zrobiłam jak pokazał mi sie śluz taki typowy dkla dni płodnych, to było 2 dni przed tym jak obliczył mi płodne ten wykres ovu, test wyszedł negatywny, potem za dwa dni znów zrobiłam, i znów neghatywny, dpiiero po 5 dniach od pierwszego testu pojawił się wynik dodatni a że miałam 5 pasków to jeszcze na nast dzień starczyło.alxa wrote:topa do mnie tez wczoraj przyszły! ciążowe i ovu

powiedzcie mi dziewczyny, skąd mam wiedzieć że mam zacząć robić testy ovu?
-
nick nieaktualnymi tak samo, dopiero test owulacyjny był pozytywny, 2 dni po tym ovu,wirbażka wrote:Hej:)
Mi znów ovu wyznaczył na dzień kiedy testy był negatywny i tek średni to wygląda, no ale jak nie ten to następny
kiedyś się uda! 
oo fajnie wypoczywasz
a gdzie po górkach śmigasz?
wirabażko ja mieszkam w górach wiec wypoczywałam u siebie
niedaleko zakopanego
-
nick nieaktualnyNie kochana bylam tylko jedna noc.Aniqa wrote:hej dziewczyny!!! nie było mnie parę dni, a tu tyle do przeczytania , ale już to nadrobiłam, mam wolne w pracy i chodzę po górach, grilluje, byłam na spływie łodziami, wszystko to w dni płodne o których nie zapomniałam, działam i w tym kierunku, ostatnio pytałam sie was o testy owulacyjne, ze mi nie pokazuja drugiej kreski jakby nie było owulacji, i jednak pokazują tylko o 2 dni póxniej niź pokazywał mi to mój wykres jak jeszcze był czynny heh, wiec działania zostały poczynione, i czekam na dalszy rozwój sytuacji , co tam u was??? puszku ty w szpitalu jesteś dalej???
Dzialajcie dzialajcie tam
caaaaaly cykl hehe
-
nick nieaktualnyovu wskazał mi przedwczesniej dni płodne, jak testy pokazały mi wynik pozytywny to dzałalismy wczesniej zreszta też, nawet nogi do góry dawałam, teraz napewno już niemam dni płodnych ale jeszcze działamy tak za wszelki wypadek.Stinka wrote:A dalej robisz testy owulacyjne? To ze ovu tak wyznaczyl to wcale nie oznacza, ze owulacja byla. Dzialaj dalej!
jejku dziewczyny jak mnie nogi bolą , wczoraj biłam rekord wchodzenia na góre ... moje łydki ufff -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja nie wiem co u mnie, @ dalej nie ma, spadek byl teraz rosnie... a napewno nie ovu bo wczoraj napewno byla szyjka zamknieta bo po
lekzalam chyba z 2h a jak wstałam do tolaety to wszystko wyleciało
zobaczymy jak dzis...
brzuch mnie troszke boli... sama nie wiem... czekam na ta @ ale mysle ze te plamienia to miała byc @... -
nick nieaktualnyNie.. tak mowiła polozna a lekarz powiedzial ze nie trzeba.
Wiecie, przypomniało mi sie dzis co mi kiedys moj GP powiedział... ze u nich pozytywna beta zaczyna sie od 100
a negatywna jest ponizej 5.... czyli ten przediał pomiedy 5 a 100 to dla nich moze ciaza moze nie... dziwne to
-
patrianna jestem z Tobą.. tyle, że my dziś się przeprwadzamy... tak więc roboty jest mnóstwo od samego rana!
i coś czuję, że dwa kursy będą!
a jeszcze do tego nadgarstek mi znów przeskoczył i boli cholernie jak coś podnoszę, łapię, dociskam... a tu tyle noszenia będzie ;(