Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Emilka WSK wrote:http://blog.zapytajpolozna.pl/kampanie-spoleczne/obejrzyj-jak-jedna-zla-decyzja-moze-zagrozic-zyciu-twojego-dziecka/
Ja płakałam jak bóbr...ku przestrodze.
ja też płakałam..ALe to tylko film i pocieszam siętym że ten chłopczyk żyje ale siedzi to we mnie cały czas ..sylwia1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny!!! nie było mnie parę dni, a tu tyle do przeczytania , ale już to nadrobiłam, mam wolne w pracy i chodzę po górach, grilluje, byłam na spływie łodziami, wszystko to w dni płodne o których nie zapomniałam, działam i w tym kierunku, ostatnio pytałam sie was o testy owulacyjne, ze mi nie pokazuja drugiej kreski jakby nie było owulacji, i jednak pokazują tylko o 2 dni póxniej niź pokazywał mi to mój wykres jak jeszcze był czynny heh, wiec działania zostały poczynione, i czekam na dalszy rozwój sytuacji , co tam u was??? puszku ty w szpitalu jesteś dalej???
-
nick nieaktualnyalxa wrote:topa do mnie tez wczoraj przyszły! ciążowe i ovu
powiedzcie mi dziewczyny, skąd mam wiedzieć że mam zacząć robić testy ovu?
-
nick nieaktualnywirbażka wrote:Hej:)
Mi znów ovu wyznaczył na dzień kiedy testy był negatywny i tek średni to wygląda, no ale jak nie ten to następny kiedyś się uda!
oo fajnie wypoczywasz a gdzie po górkach śmigasz?
wirabażko ja mieszkam w górach wiec wypoczywałam u siebie niedaleko zakopanego -
nick nieaktualnyAniqa wrote:hej dziewczyny!!! nie było mnie parę dni, a tu tyle do przeczytania , ale już to nadrobiłam, mam wolne w pracy i chodzę po górach, grilluje, byłam na spływie łodziami, wszystko to w dni płodne o których nie zapomniałam, działam i w tym kierunku, ostatnio pytałam sie was o testy owulacyjne, ze mi nie pokazuja drugiej kreski jakby nie było owulacji, i jednak pokazują tylko o 2 dni póxniej niź pokazywał mi to mój wykres jak jeszcze był czynny heh, wiec działania zostały poczynione, i czekam na dalszy rozwój sytuacji , co tam u was??? puszku ty w szpitalu jesteś dalej???
Dzialajcie dzialajcie tam caaaaaly cykl hehe -
nick nieaktualnyStinka wrote:A dalej robisz testy owulacyjne? To ze ovu tak wyznaczyl to wcale nie oznacza, ze owulacja byla. Dzialaj dalej!
jejku dziewczyny jak mnie nogi bolą , wczoraj biłam rekord wchodzenia na góre ... moje łydki ufff -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja nie wiem co u mnie, @ dalej nie ma, spadek byl teraz rosnie... a napewno nie ovu bo wczoraj napewno byla szyjka zamknieta bo po lekzalam chyba z 2h a jak wstałam do tolaety to wszystko wyleciało zobaczymy jak dzis...
brzuch mnie troszke boli... sama nie wiem... czekam na ta @ ale mysle ze te plamienia to miała byc @... -
nick nieaktualnyNie.. tak mowiła polozna a lekarz powiedzial ze nie trzeba.
Wiecie, przypomniało mi sie dzis co mi kiedys moj GP powiedział... ze u nich pozytywna beta zaczyna sie od 100 a negatywna jest ponizej 5.... czyli ten przediał pomiedy 5 a 100 to dla nich moze ciaza moze nie... dziwne to -
patrianna jestem z Tobą.. tyle, że my dziś się przeprwadzamy... tak więc roboty jest mnóstwo od samego rana!
i coś czuję, że dwa kursy będą!
a jeszcze do tego nadgarstek mi znów przeskoczył i boli cholernie jak coś podnoszę, łapię, dociskam... a tu tyle noszenia będzie ;(