Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypatrianna wrote:Hej w mi tu o górskich szlakach, a ja w pracy muszę tyrac całe szczęście, że tylko do 15. Miłego dnia dla Was
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aniqa wrote:polecam, bardzo dobre, polane masełkiem i z cukrem mniam
U mnie juz po owulacji. Sluz dzis bialy, kremowy i sporo go.
ALXA a jak wyglada u Ciebie sytuacja ze sluzem? Czytalam, ze po zabiegach na szyjce moze byc z nim problem. Ja np w poprzednim cyklu mialam widoczny wodnisty i rozciagliwy a w tym cyklu dni plodne a sluzu roziagliwego doslownie kilka kropel. Ale szyjka otwarta wysoko i miekka i testy owulacyjne pozytywne. -
nick nieaktualnyLadyK wrote:Witam drogie Panie:)
jestem tu od dzisiaj... mam nadzieje, że pomoże mi to w moich staraniach, bo już niedaje sobie z tym rady. Mam nadzieje, ze mogę liczyć na wasze wskazówki i rady.
Bedzie miło jesli opowiesz nam cos o sobie, ile latek, ile juz sie starasz? i z jakim skutkiem? -
hmm... mam 25 lat, od roku staramy sie z mężem o dzidziusia... ale jest ciężko. Mąż pracuje na wyjazdach, rzadko jest wtedy co trzeba i owulacje mijają ... ponadto jestem "po przejściach medycznych" mam tylko jeden jajnik i zupełnie nie wiem jak sobie radzi sam...
dziękuje za miłe przyjecie:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
łąpcie te wirusy dziewczyny kurde wszyscy niech się zarażą *********** u nas dzisiaj byul upał bylismy nad wodą i sie rozpadało na 5 minut i pozniej takie słonce było a tak mi plecy spaliło ..a sie smarowałam jutro tez jedziemy na smażing na słoneczku
aneczka2076 lubi tę wiadomość
-
Puszysta wrote:Patrianna dawaj tego wirusa... bo normlanie... ani @ ani nic... umre... normlanie umre wkoncu i pujde siedziec we wrzatku i tyle z tego bedzie o !
wariatka ja na miejscy Twojej @ jeśli bym usłyszała o wrzątku raz, dwa bym przyszła ze strachu -
nick nieaktualny