X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zostańmy mamami 2014
Odpowiedz

Zostańmy mamami 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrianna wrote:
    Hej w mi tu o górskich szlakach, a ja w pracy muszę tyrac :-) całe szczęście, że tylko do 15. Miłego dnia dla Was
    hehe zapowiada się burza u mnie wiec pasuje się na drzemkę poobiednią wybrać. zrobiłam pierogi z bananami na obiad, i bardzi posmakowały mojemu mężowi, ehhh musi mieć wreszcie coś bezmięsnego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2013, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas wlasnie sie rozpadało

• alxa Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2013, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u nas upał straszny! nie da się wytrzymać dziś:D
    kocham taką pogodę! :)

e3db312905.png
    920555c751.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2013, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też taka pogodę lubię jak chce się poopalać, ale teraz się zachmurzyło i kicha. troszkę mnie zbiera na sen

• patrianna Przyjaciółka

Wysłany: 27 lipca 2013, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    hehe zapowiada się burza u mnie wiec pasuje się na drzemkę poobiednią wybrać. zrobiłam pierogi z bananami na obiad, i bardzi posmakowały mojemu mężowi, ehhh musi mieć wreszcie coś bezmięsnego.

hmmm, pierogi z bananami??? nie jadłam!

f2w33e3kp6on3x4r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2013, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrianna wrote:
    hmmm, pierogi z bananami??? nie jadłam!
    polecam, bardzo dobre, polane masełkiem i z cukrem mniam

• Stinka Ekspertka

Wysłany: 27 lipca 2013, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    polecam, bardzo dobre, polane masełkiem i z cukrem mniam
    Pierwsze slysze, ale brzmi niezle. Ja ostatnio zajadam sie pierogami ze szpinakiem i bialym serem. :D
    U mnie juz po owulacji. Sluz dzis bialy, kremowy i sporo go.

ALXA a jak wyglada u Ciebie sytuacja ze sluzem? Czytalam, ze po zabiegach na szyjce moze byc z nim problem. Ja np w poprzednim cyklu mialam widoczny wodnisty i rozciagliwy a w tym cyklu dni plodne a sluzu roziagliwego doslownie kilka kropel. Ale szyjka otwarta wysoko i miekka i testy owulacyjne pozytywne.

8599gov35hcg7r21.png
  • LadyK Koleżanka

Wysłany: 27 lipca 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam drogie Panie:)
    jestem tu od dzisiaj... mam nadzieje, że pomoże mi to w moich staraniach, bo już niedaje sobie z tym rady. Mam nadzieje, ze mogę liczyć na wasze wskazówki i rady.

20120602580114.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LadyK wrote:
    Witam drogie Panie:)
    jestem tu od dzisiaj... mam nadzieje, że pomoże mi to w moich staraniach, bo już niedaje sobie z tym rady. Mam nadzieje, ze mogę liczyć na wasze wskazówki i rady.
    Witamy, w naszych skromnych progach nowa kolezanke-staraczke:)
    Bedzie miło jesli opowiesz nam cos o sobie, ile latek, ile juz sie starasz? i z jakim skutkiem?:)

• LadyK Koleżanka

Wysłany: 27 lipca 2013, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm... mam 25 lat, od roku staramy sie z mężem o dzidziusia... ale jest ciężko. Mąż pracuje na wyjazdach, rzadko jest wtedy co trzeba :( i owulacje mijają ... ponadto jestem "po przejściach medycznych" mam tylko jeden jajnik i zupełnie nie wiem jak sobie radzi sam...
    dziękuje za miłe przyjecie:)

20120602580114.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2013, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj Lady :) napewno poradzimy, doradzimy :) bedzie dobrze :) Jesli prowadzisz wykres to udostpenij bedzie latwiej cos powiedziec :)

• LadyK Koleżanka

Wysłany: 27 lipca 2013, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dopiero dziś zaczełam:) wiec niewiele widac:)

20120602580114.png
  • patrianna Przyjaciółka

Wysłany: 27 lipca 2013, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witamy, witamy i szybciutko zarażamy- przynajmniej się mocno postaramy!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2013, 21:42

LadyK lubi tę wiadomość

f2w33e3kp6on3x4r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2013, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrianna dawaj tego wirusa... bo normlanie... ani @ ani nic... umre... normlanie umre wkoncu i pujde siedziec we wrzatku i tyle z tego bedzie o !

• Martusska Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2013, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łąpcie te wirusy dziewczyny kurde wszyscy niech się zarażą :):) *********** u nas dzisiaj byul upał bylismy nad wodą i sie rozpadało na 5 minut i pozniej takie słonce było a tak mi plecy spaliło ..a sie smarowałam :) jutro tez jedziemy na smażing na słoneczku :D

aneczka2076 lubi tę wiadomość

f2w33e3kmkr4l6vu.png
    ex2btgf6pw7pc9mw.png

1usa8u69sqqt0q6z.png

• patrianna Przyjaciółka

Wysłany: 27 lipca 2013, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszysta wrote:
    Patrianna dawaj tego wirusa... bo normlanie... ani @ ani nic... umre... normlanie umre wkoncu i pujde siedziec we wrzatku i tyle z tego bedzie o !

wariatka ;) ja na miejscy Twojej @ jeśli bym usłyszała o wrzątku raz, dwa bym przyszła ze strachu

f2w33e3kp6on3x4r.png
  • Stinka Ekspertka

Wysłany: 27 lipca 2013, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszysta przypomnij mi gdzie Ty mieszkasz. Irlandia czy Anglia?

8599gov35hcg7r21.png
  • wirbażka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka,

Witam nową koleżankę :) prowadź moja droga wykresiki i zobaczym co będzie :)

wlaśnie wykresiki... u mnie zmienił ovu na inną datę na dwa dni wstecz heheh i już zgłupiałam ...zobaczymy co będzie. macie tak czasami,że wam zmienia ?

Miłego dnia :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stinka Irlandia a co?

U mnie dalej @ brak tempka spadla i sie trzyma. Akcja na raczka dzis wieczorem

• Stinka Ekspertka

Wysłany: 28 lipca 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w UK i jest tutaj mnostwo Poslkich przychodni i ginekologow. jak to wyglada w Irlandi? Moze on Ci cos wiecej powie?

8599gov35hcg7r21.png
‹‹ 58 59 60 61 62 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ