Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyale gaga jest sie tez z czego cieszyc. po @ przyszła wkoncu sama z siebie bez wywyoływania i w jakims normalnym terminie.... wiec nie duze pocieszenie ale daje nadzieje ze moze cykle sie troche uregulowały ?
Ja na swoja dalej czekam. Dzis wraca chłop.
Co do testow owu. nie pic i nie sikac 3h przed. najlepiej robic kolo 22 bo jesli najwieksze stezenie, i robic zawsze o tej samej porze dnia.
Przy cyklach 29dni zaleca sie robienie od 10dc. przy cyklach nieregularnych, kiedy owu pojawia sie pomiedzy 10 a 16 dc w 80% cykli zaleca sie testy robic od 8dc. jesli pozniej to od 10dc. ale jesli owu pojawia sie pewaznie powmiedzy 18dc a 25dc nie ma sensu robic wczesniej niz kolo 14dc. Ale zeby nie przegapic przy niergeularnych najlepiej zaczac po pierwszym dniu bez krwawienia. -
HEJZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Martusska wrote:hEJ Emilka wiesz chyba bedziemy miałay podobny termin porodu heheh a jak sie czujesz ??
Łapcie wirsua i zeby nie było juz tutaj zadnej niezafasolkowanej ****~~~~`~~~``******
Macie miesiąc wszystkie hehZawsze będziemy Cię kochać !!!
Emilka WSK wrote:Rybeńko, nie mów mi nic o porodach i ciąży, bo tak sie boję straty teraz... poprzedni termin miałam na 6 stycznia
ale nie możesz cały czas rozpamiętywać tego co złe.. musisz właśnie myśleć pozytywnie .. myśl ze teraz nie stracisz tego dziecka, mów do niego że ma tam być bo go pragniesz i ma Cię nie opuszczać i będzie wszystko dobrze zobaczysz -
Martusska wrote:ale nie możesz cały czas rozpamiętywać tego co złe.. musisz właśnie myśleć pozytywnie .. myśl ze teraz nie stracisz tego dziecka, mów do niego że ma tam być bo go pragniesz i ma Cię nie opuszczać i będzie wszystko dobrze zobaczysz
Mówić- mówię obym miała do kogo..Puszysta, Miriam lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
http://blog.zapytajpolozna.pl/kampanie-spoleczne/obejrzyj-jak-jedna-zla-decyzja-moze-zagrozic-zyciu-twojego-dziecka/
Ja płakałam jak bóbr...ku przestrodze.Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Uciekam kochane, czas szykować mężowi urodzinki, będę po 21Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny