Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć,
Ja rozpoczynam właściwie starania. Mam 29 lat i staram się z mężem o nasze pierwsze dziecko .Rozpoczął się drugi mój cykl. Przyznam szczerze, że miałam wielką nadzieję, że będzie to wyglądało tak, że postanawiamy mieć dziecko i już za pierwszym razem się uda, heh. . . pozdrawiam Was wszystkie -
nick nieaktualny
-
ha! ja wlasnie wykápalam malego smierdzacego kocurka, mamy taki domek dla dzieci na dworze ktorego juz nie uzywaja i tam kocisko spi. a teraz zabieram sie ogarnac troche dom. wiem ze pozno, ale przy naszych goraczkach i moim trybie zycia tylko wieczorami moge cos ogarnac... kurde, a jutro do roboty, buuu
-
Odchodzę, dziękuję Wam za wsparcie i pamięć, test negatywny...Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej kobietki, znów wchodzę i znów mam do nadrobienia troszkę, ale to dobrze,
co do moich starań to czekam na odpowiedni czas żeby zrobić test, kurcz ale jestem ciekawa czy się udało czy nie. ale jeszcze z 2 tyg poczekam, i zobaczymy.
upały nieziemskie, o bardzo dużo turystów, miałam jechac na baseny ale nie dopcham się na razie wiec odpuszczam. -
nick nieaktualny
-
Hej kobiety
Ja dziś byłam u gin.. udało mi sie bo Ona po urlopie
A wiec pęcherzyk 2,16 bardzo ładny dominujący z prawego jajnika...śluzik też.. serduszkowianie wczoraj na dzis czyli godzina 24 do 1 w nocy.
Jak wkładała wziernik to myslałam ze bebde krzyczec ratunku.. tak bolało , bo ja jeszcze po odczuwałam dyskomfort bo wczoraj poszaleliśmy.. tak jak nigdy ostatnio, bez parcia na dziecko..
Wyniki mojego N dobre .. wszystko w porządku u niego... huraaaa..
jeszce tylko musi odwiedzic urologa ( wizyta zalatwiona ) ale mnie to kosztowała nerwów...
Wiec teraz w srode jade serduszkowac bo wtedy ma byc owu.. ale bez mysli ze musze i ma byc .. raczej przyjemne z pozytecznym
No i jak sie nie uda w tym cyklu to nastepny z HSG.. Pani doktor zaproponowała...a ja sie ciesze , bo to znaczy ze jestesmy dalej....
Wiec wszytsko idzie w dobrym kierunku .. najwazniejesze jest to , że wrociły dobre relacje i pozytywne myslenie .. i kochamy sie bardzo...
Tyłek wczoraj wymoczyłam w wodzie , było supper...opalaiłam sie jak czekolada .. łazienka juz prawie skonczona .. DOM juz praiwe skonczony .. teraz szykujemy sie na parapetówke .. to mnie przeraza...aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
hej:)
MariaAntonina 3mam kciki oby się udało u mnie dziwny wykres i temperatura niska, może spowodowana jest tym, że wcześnie ją mierzę - bo jak prowadziłam obserwacje w styczniu i mierzyłam godzinę później to miałam normalnie 35-36st a po ovu ok 37... Kupię sobie nowy termoetr i od przyszzłego cyklu nowym będę badaćMariaAntonina lubi tę wiadomość
-
około 17 sierpien lub tydzien pozniej bo ludzi trzeba zgrac .. to 1 dla rodziny pozniej dla znajomych .. ehh nie ogarniam tego ...ale trzeba sie zintegrowac i wg...
Ale jak widze ta moja przyszła szwagierke to az mi sie odechciewa .. tak pała od nije zazdrosica i zawiscia ze mam nadzije ze ogfarne tego gbura ...
Juz przerabiałam taka w poprzednim zwiazku i powiem wam szczerze obrałam za PLAn .. nic nie robic a robic tyle by ja tak w doopie strzykało ze bedzie miała zatwardzenia co dzień..kalitria lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.