Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Puszysta wrote:heheh MariaAntonina dobre biedna przez ciebie bedzie umierac na kibelku
Zakupiłam dzis olej z wiesiolka, tabletki 500mg.... i 3 razy dziennie po 2 tabletki tak? Tak jak powiedziala mi moja Makarena?
Puszku nie przez mnie tylko przez siebie i swoje chore podejscie do nas do mnie i do N.... sama sie wykonczy ja jej tylko dam pozywke .. chciałabym widziec jej mine kiedy zajde w ciaze..Miriam lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualnyAch MariaAntonina widzę że wszystkie szwagierki takie same żona brata mojego męża też działa mi tak na uzębienie ale to ulubienica mojej teściowej więc złego słowa na nią powiedzieć nie mogę jedynie szyfrem z mężem nazywamy ją fraglesem
nika86 lubi tę wiadomość
-
Miriam wrote:Ach MariaAntonina widzę że wszystkie szwagierki takie same żona brata mojego męża też działa mi tak na uzębienie ale to ulubienica mojej teściowej więc złego słowa na nią powiedzieć nie mogę jedynie szyfrem z mężem nazywamy ją fraglesem
moja też ... jest ulubienica bo juz w rodzinie jakis czas , ale chyba myslała ze moj n zostanie ksiedzem i nie bedzie miała konkurencji , a tak dostała sie jej nie byle jaka.. Perfekcyjna Pani domu .. tak mnie nazywaja ostatnio sie dowiedziałam od kuzynki mojego N.. nastepny model .. bez komentarza..Miriam lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
nick nieaktualnyja w niedziele się dowiedziałam od mojego męza że szwagierka nazwała mnie "leniwą dupą" bo powiedziałam że po urlopie ide do gin po zwolnienie bo boje się drugiego poronienia a pracuję w żłobku a tam w kółko jakieś choroby przynoszą dzieciaki Pff tak się zagotowałam że miejsca nie mogłam sobie znaleźć a głupi Fragles nie pracuje od prawie siedem lat pierwsza ciąza poszła na zwolnienie niby miała wracać do pracy po 4 latach a znowu zaszła w ciąże młodszy syn ma 2,5 roku i nadal nie pracuje a głupia fruzia ma czelność tak mnie nazywać aj te szwagierki o wszystko zazdrosne
-
Ale dziwne my tez jestesmy szwagierkami dla nich .. al takie nie jestesmy ? wiec jak to czy One to te co sie nawdychały dymu po Czarnobylu..czasem sie zastanawiam jak mozna byc takim człoiwekiem. ale to nie moj problem .. tylko jej .. w głowce sie pomieszało.. no cóz królowa moze byc tylko jedna i ona nia nie jest . heeee..moze jak sobie wydziara skrzydła na plerach to sie odkuje .. narazie jest w cieniu nowej przyszłej synowej .. i widac ma z tym problem .. a ja naprawde jestem spoko.. no ale cóz?000
Miriam lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
nick nieaktualnyhm dziewczyny, tak mnie naszło pomyśleć nad wszystkim związanym z ciąża, i muszę się z wami tym podzielić, nie daje mi spokoju myśl ze my tu tak się martwimy o ta ciąże, wyczekujemy, cykle to znają niektóre dziewczyny na pamięć, a są dziewczyny co niewiedzą co to nawet jest owulacja, i jak się dzieci robi, tz jak to przebiega, znam kilka takich dziewczyn i przypomniałam sobie o nich teraz eeehhh katastrofa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiriam wrote:ja w niedziele się dowiedziałam od mojego męza że szwagierka nazwała mnie "leniwą dupą" bo powiedziałam że po urlopie ide do gin po zwolnienie bo boje się drugiego poronienia a pracuję w żłobku a tam w kółko jakieś choroby przynoszą dzieciaki Pff tak się zagotowałam że miejsca nie mogłam sobie znaleźć a głupi Fragles nie pracuje od prawie siedem lat pierwsza ciąza poszła na zwolnienie niby miała wracać do pracy po 4 latach a znowu zaszła w ciąże młodszy syn ma 2,5 roku i nadal nie pracuje a głupia fruzia ma czelność tak mnie nazywać aj te szwagierki o wszystko zazdrosne
Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Też mam taka szwagierkę zastanawiam się czy to ze mna jest problem czy z nią. Np w mojej obecności wysmiewa mojego męża a swojego brata. Strasznie mi to działa na nerwy. Poza tym mam wrażenie, że ona nam z mężem zazdrosciła związku... sama właściwie nie wiem czego. Teraz jej się życie poukładało i zaczęła się wywyższać. Ma taki lekceważący innych sposób bycia. Poza tym ta rywalizacja między mężem a nią...błeeee...nie znosze takich relacji.
Jak myslicie jest coś takiego jak zdrowa rywalizacja miedzy dorosłym rodzeństwem? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydoris85 wrote:Też mam taka szwagierkę zastanawiam się czy to ze mna jest problem czy z nią. Np w mojej obecności wysmiewa mojego męża a swojego brata. Strasznie mi to działa na nerwy. Poza tym mam wrażenie, że ona nam z mężem zazdrosciła związku... sama właściwie nie wiem czego. Teraz jej się życie poukładało i zaczęła się wywyższać. Ma taki lekceważący innych sposób bycia. Poza tym ta rywalizacja między mężem a nią...błeeee...nie znosze takich relacji.
Jak myslicie jest coś takiego jak zdrowa rywalizacja miedzy dorosłym rodzeństwem? -
Puszysta wrote:Ala witaj powiedz mi gdzie mierzysz tempke ze masz taka wysoko? i jak zaobserwowalas sluz wodnisty w czasie @?
To moje pierwsze . . . pomiary temp i obserwacji ciała tak dokładnie. Już sprawdziłam definicje śluzów i będę się stosowała, a poprzedni wynikał bo tak mi się wydawało bez wcześniejszego sprawdzenia tutejszego słownika. Już go usunęłam. Jeśli chodzi i temp to nie mam pojęcia czemu taka wysoka. Taką miałam, przeziębiona nie jestem, ale w sobotę impreza do rana, może alko miał wpływ i krótki sen. -
nick nieaktualny
-
To mój drugi cykl starań, ale po pierwszym nie wytrzymałam i dziś poszłam zrobić badania hormonów na własną rekę, żeby z grubsza upewnić się, że jest ok bo ciągle sobie coś wkręcam kiedyś na moją prośbę, jeszcze przed starniami ginekolog na nfz zrobił mi monitoring i było wszystko super, ale . . . W moim wieku nie zaszkodzi znać poziom hormonów
Tobie też puszysta POWODZENIA i nie dziękuję