Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
wirbażka wrote:Hej,
Patrianna jeszcze raz gratulacje:)
A ja mam pytanko, boli mnie na dole takie dziwne pulsowanie... tak jakby w okolicach pachwiny,trochę mnie tak ciągnie... nie wiem co to może być miała, któraś z Was taki ból?
Wirbażka, a może to efekt zagnieżdżania się zarodka- kto wie?
trzymam kciuki -
nick nieaktualnywirbażka wrote:Hej,
Patrianna jeszcze raz gratulacje:)
A ja mam pytanko, boli mnie na dole takie dziwne pulsowanie... tak jakby w okolicach pachwiny,trochę mnie tak ciągnie... nie wiem co to może być miała, któraś z Was taki ból? -
Witam wszystkie staraczki Za mną pierwszy cykl starań, trochę zawaliłam bo nieregularnie mierzyłam temperaturę, ale wydaje mi się, że rozpoznaję owulację po innych objawach, więc kto wie. Teraz czekam na @, jeśli przyjdzie, to mam mocne postanowienie poprawy i przyłożenie się do wykresu. Kusi mnie, żeby zrobić test ciążowy, @ spóźnia się dopiero 1 dzień, poza tym le jest lato, różne szaleństwa, wszystko się może zdarzyć. Może jednak lepiej będzie wiedzieć jak najszybciej, żeby w razie czego nie zaszkodzić maluszkowi swoim "nieumiarkowaniem w jedzeniu i piciu"... Pozdrawiam!https://www.maluchy.pl/li-68384.png
-
nick nieaktualny
-
Przeczuć brak, chciałabym, ale nie jest to jakieś determinujące uczucie. W zasadzie to mój mąż oświadczył, że na 30 urodziny chciałby otrzymać prezent tego typu, a ta magiczna data wypada za rok Generalnie brzuch pobolewa mnie jak na @ tylko trochę mniej, bolą mnie plecy, czego nigdy nie doświadczam przed @ tylko w trakcie i ciągle chce mi się spać, ale może to być kwestia pogody - raz leje, raz świeci słońce. Nic, kupię dziś test i rano go zrobię, bo mnie ciekawość zeżre.https://www.maluchy.pl/li-68384.png
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zrobiłam dziś rano test, wyszła mi druga kreseczka ale BARDZO słaba. Kupiłam w Tesco Bobo-Test i przeczytałam gdzieś na forum, że akurat ten test ma to do siebie, że jest bardzo czuły i wykazuje nawet minimalny poziom HCG, który wcale nie musi oznaczać ciąży. Pozostaje mi przeczekać weekend i w poniedziałek zbadać krew Używałyście kiedyś Bobo Testu?https://www.maluchy.pl/li-68384.png
-
Ewelina wrote:Zrobiłam dziś rano test, wyszła mi druga kreseczka ale BARDZO słaba. Kupiłam w Tesco Bobo-Test i przeczytałam gdzieś na forum, że akurat ten test ma to do siebie, że jest bardzo czuły i wykazuje nawet minimalny poziom HCG, który wcale nie musi oznaczać ciąży. Pozostaje mi przeczekać weekend i w poniedziałek zbadać krew Używałyście kiedyś Bobo Testu?
tak ja używałam bobo tesu wiele razy.. w dzień @ uzyłąm strumieniowego co ma czułość 10 i pokazał bladziuszka... a za 2 dni bobo test żółty płytkowy o czułości 25 i pokazał już grubą piękną krechę także może zrób za 2 dni jeszcze raz test ..bo z dnia na dzień jest coraz większe stężenie tego hormonu i jak już coś pokazało to będzie pokazywać coraz mocniej;) -
nick nieaktualnyMartusska wrote:tak ja używałam bobo tesu wiele razy.. w dzień @ uzyłąm strumieniowego co ma czułość 10 i pokazał bladziuszka... a za 2 dni bobo test żółty płytkowy o czułości 25 i pokazał już grubą piękną krechę także może zrób za 2 dni jeszcze raz test ..bo z dnia na dzień jest coraz większe stężenie tego hormonu i jak już coś pokazało to będzie pokazywać coraz mocniej;)
Oczywiscie jestem za powtorka testu
Ja mam dzis wisielczy humor -
Ewelina wrote:Zrobiłam dziś rano test, wyszła mi druga kreseczka ale BARDZO słaba. Kupiłam w Tesco Bobo-Test i przeczytałam gdzieś na forum, że akurat ten test ma to do siebie, że jest bardzo czuły i wykazuje nawet minimalny poziom HCG, który wcale nie musi oznaczać ciąży. Pozostaje mi przeczekać weekend i w poniedziałek zbadać krew Używałyście kiedyś Bobo Testu?
super powodzenia i uważaj na siebie -
nick nieaktualny
-
Puszysta wrote:kto mnie pocieszy? mam takiego dola ze szkoda gadac
A co tam sie dolujesz Puszek Okruszek? Ja mam dziewczyny takie zapierdziel ze hoho. Szefu przylecial i chodzimy jak w zegarku. Ale polski cwaniaczek nawet na Ovu znajdzie 5 minut. Rwie mnie cos na okres, boli dziwnie a szczura @ nie ma. Siedze i łeb mnie nap.. Napadowe bóle głowy mam. I rzyg... Niedobrze mi coś. Ale to zupełnie nie na ciunżę. Już bym chciała żeby małpa przyszła. Zalałabym sobie ryjka chętnie w weekend. Jutro chyba ostatni dzień. Jak nie to drukuje wykresy i w pon do doktóra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2013, 14:19
-
patrianna wrote:super powtórz sobie test apteczny za dwa dni i później na bete leć
super powodzenia i uważaj na siebie
Tak zrobię @ spóźnia się dopiero 2 dni, więc jest jeszcze bardzo wcześnie. Ale wiadomo - jak już się coś podejrzewa, to chciałoby się wiedzieć.
Gdyby się udało, to byłby to tryb ekspresowy - tylko dwie próby w owulacji, podobno mam też tyłozgięcie macicy. Ale poza tym nic mi nie dolega, cykle regularne, wiek odpowiedni .https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
Puszysta wrote:kto mnie pocieszy? mam takiego dola ze szkoda gadac