Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPuszysta wrote:no wiem... bedzie co bedzie ja na nic nie licze w tym cyklu poczekam do nastpenego, nowy temometr, olej z wiesolka i bardzo mozliwe ze ziola ojca sroki nr3 jesli kupel mi przywiezie z polski jak dostanie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja musze czekac jeszcze 8 dni, no od jutra juz tylko 7 cos mnie tak dziwnie boli po lewej stronie, sluz jest biały i gesty. nie wiem czy to dobrze, bo ja raczej nie zwracam na to uwagi. moze sierpien bedzie tym szczesliwym cyklem
;oniqa, basiulkaa_89, Aniqa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniqa wrote:dziewczynki, pojutrze mija 2 tyg od dni płodnych, będzie chwila prawdy...sama sie denerwuje, tydzień "po" robiłam test ale ponoć za wczesniej , no poczekam jeszcze te 2 dni :9
-
nick nieaktualny
-
hej kobietki
Już po weekendzie w nastroju niezbyt dobrym...
wstawiłam nowe tabelki..
a ogólnie to nie mam dobrego humoru..aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywirbażka wrote:hej Dziewczynki.
Ja też dziś w złym nastroju jestem, test - , źle się czuje, jakaś taka słaba jestem i w ogóle do dup... niech już przyjdzie podał @
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:tylko daj szybko znac co wyjdzie za 2 dni licze, ze 2 kreski
liczyłam że się uda, wszystko było ok, badania ok, owulacja na paskach owu super widoczna, mój mąz specjalnie wrócił do kraju a tu kicha, kurcze no!!!!!!!chyba mam lekkiego doła,
chyba przez ten stres co ostatnio sobie fundowałam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejka,
U mnie dalej cisza... ani @ ani+ poczekam chyba ze 2 dni i zrobie test jeszcze o ile nie przybędzie. Na razie odczuwam ból,ale to jajników, a nie typowo na @. Ogólnie słaba się czuje, mdli mnie np. jak siedze i myśle co bym sobie zjadła i o czymś pomyśle i mi się nie dobrze robi bleeeee czasami nawet zaciągnie jakbym miała wzwymiotować.... może to te temperatury grzeją mi baniak hehhe