Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny a u mnie okres się pojawił i znów ten okropny ból, dzień po prostu stracony bo trzeba nafaszerować się lekami i jakoś dotrwać do końca. może jutro będzie mniej boleć.
co do mojego ostatniego testu to zapomniałam dodać że beta u mnie była >2 a norma do 2.7 także kicha. -
nick nieaktualnywirbażka wrote:hejka,
U mnie dalej cisza... ani @ ani+ poczekam chyba ze 2 dni i zrobie test jeszcze o ile nie przybędzie. Na razie odczuwam ból,ale to jajników, a nie typowo na @. Ogólnie słaba się czuje, mdli mnie np. jak siedze i myśle co bym sobie zjadła i o czymś pomyśle i mi się nie dobrze robi bleeeee czasami nawet zaciągnie jakbym miała wzwymiotować.... może to te temperatury grzeją mi baniak hehhe -
nick nieaktualny
-
Aniqa wrote:ja miałam za to dużą wiare i nici , takze wiesz ... a kiedy bedzie coś wiadomo?? za 2 dni zrobisz test?
chyba tak, bo powinnam dostać w poniedziałek robiłąm test i lipa, teraz odczekam trochę i myślę,że może piątek albo w sobotę znów spróbuje z sikaczem jak zasikam tak 4 kreski się pojawią lahahahhaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2013, 14:35
-
wirbażka, powdzonka!!!! Z wykresu wynika że będzie zielona kropeczka! życzę Ci tego z całego serducha!!
Aniqa wiem, że to słabe pocieszenie ale dziś pewnie do ciebie dołączę. Już mnie rwie okropnie ale jeszcze Hydraulik (jak to mówi mój mąż) do pękniętej uszczelki nie potrzebny -
nick nieaktualnyDżola wrote:wirbażka, powdzonka!!!! Z wykresu wynika że będzie zielona kropeczka! życzę Ci tego z całego serducha!!
Aniqa wiem, że to słabe pocieszenie ale dziś pewnie do ciebie dołączę. Już mnie rwie okropnie ale jeszcze Hydraulik (jak to mówi mój mąż) do pękniętej uszczelki nie potrzebnyKaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywirbażka wrote:chyba tak, bo powinnam dostać w poniedziałek robiłąm test i lipa, teraz odczekam trochę i myślę,że może piątek albo w sobotę znów spróbuje z sikaczem jak zasikam tak 4 kreski się pojawią lahahahha
-
co do endometriozy to najlepiej iść na badania, bo mam znajomą co miała silne bóle brzucha, że te tabletki co mi pomagają jej nie pomagały chyba nawet ketonal jej nie pomagał tylko jakieś takei mega silne co mama jej brała po operacji i za każdym razem jak szła do gina to mówił, że tak bywa, i dawał jej antykoncepcyjne na wyregulowanie itd. po czym po długim czasie męki trafiła do szpitala i się okazało, że ma torbiela, endometioze i torbiela jej wycinali straciła jajnika itd.
ja mam bóle miesiączkowe ale takie jednodniowe, na ktore biore tabletkę solpadeiny i już po krzyku. -
nick nieaktualnywirbażka wrote:co do endometriozy to najlepiej iść na badania, bo mam znajomą co miała silne bóle brzucha, że te tabletki co mi pomagają jej nie pomagały chyba nawet ketonal jej nie pomagał tylko jakieś takei mega silne co mama jej brała po operacji i za każdym razem jak szła do gina to mówił, że tak bywa, i dawał jej antykoncepcyjne na wyregulowanie itd. po czym po długim czasie męki trafiła do szpitala i się okazało, że ma torbiela, endometioze i torbiela jej wycinali straciła jajnika itd.
ja mam bóle miesiączkowe ale takie jednodniowe, na ktore biore tabletkę solpadeiny i już po krzyku. -
nick nieaktualnywirbażka wrote:
z testami zobaczę co się będzie dziać, nie chce wariować. Na spokojnie się staram
myślałam że na 100% sie uda, wszystko miało być tak pięknie, a tu dupa za przeproszeniem. dalej się dziwie jak to mogło " nie zaskoczyć" . -
ja miałam 1 cykl starań 37dniowy i latałam codziennie czasami 2 razy dziennie po testy i negatywny i negatwyn i kula, że coś się dzieje nie tak itd. teraz staram sie jak najmniej o tym myśleć (czytam książki, ogladam film itd. ) po tak to można samą się wykończyć oczywiście nie zawsze jest łatwo no ale nie jest źle
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje spokojnych 9 miesięcy! i oczywiście o wiruski proszę
Andzia33 lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)