Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam Koleżanki
Mi też się udałoMaluszek ma 7,5 tyg
U mnie też cykl był dziwny i początkowe objawy nie dawały mi do zrozumienia, że to może być ciąża
Trzymam za was wszystkie kciukiabyście za kilka miesięcy dostały taką miłą informację jak ja
PozdrawiamMariaAntonina, Matylda36, Langusta, Aga_Andzia, nika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Dżola trzymam kciuki za ten cykl! Owocnych starań
Lissa gratulację! i proszę o wiruski;)
Puszku nie dziękuję:)a testować się boje.
A dziewczyny jak myślicie brać dalej luteine? Bo ja ją zaczełam sama brać aby sobie II faze wydłużyć, bo tak mi lekarz powiedział kiedyś i teraz nie wiem czy brać czy nie ... ehhh -
nick nieaktualnyWirbażka mi sie wydaje, że powinnaś już odstawić ta luteine, jak będzie ciąża to okresu nie dostaniesz a tak to Ci się przedłuża cały cykl, bo podczas brania luteiny raczej okresu się nie ma. Albo poprostu zrób test i jeśli będzie pozytywny to bierze dalej, jeśli nie to nie ma sensu.
-
nick nieaktualnypatrianna wrote:wirbażka czekam na wynik testu z kciukasami zaciśniętymi
Puszku co u CIebie jak Twój zwariowany cykl?
ha... dlaje zwariowanysama zobacz
bog wie co sie dzieje, kiedy byla owu (ja mysle ze w 16dc bo mi ze sluzem i szyjka pasuje) tempka jakas dupna, test owu negatywny, test ciazowy jakies lekkie kreski.... czyli powtorka z rozrywki... znowu cos wyjdzie potem przxyjdzie @.... i tak bedzie wkolko.. dosc juz mam...
-
nick nieaktualnyDżola wrote:Puszku, na razie temp jest ok!!! Nie załamuj się kochana. Jesteśmy z Tobą!!!
-
Cześć kobietki czytam te wasze posty i czytam , Kalitria zazdroszczę ja marzne w Norwegii .. ciągle pada . Z męzem staramy sie od tego miesiąca jestem zrozpaczona po przeczytaniu wielu postów na wielu forach . Pary starają się nawet kilka dłuugich lat . Ja osobiście trzymam za nas wszystkie mocno kciuki .
Pozdrawiam Was -
Lissa wrote:Dolaczajcie wszystkie do mnie , a wiruski sle z calych sil kazdej z osobna
[13-08-08 15:51:56] skype: bedziesz teraz zarla
[13-08-08 15:51:59] skype: ogorki
[13-08-08 15:52:03] skype: kiszonke
[13-08-08 15:52:21] skype: czekolade ze sledziem i bedziesz chaftować dookoła!
[13-08-08 15:52:28] skype: dobrze ci tak
Aga_Andzia lubi tę wiadomość
-
kalitria wrote:
obym zara i chaftowala na zmiane przynajmniej balans sie wyrowna
Nic sie nie boj za miesiac razem bedziemy sie przeganiac ktora pierwsza do kibla
-
kalitria wrote:
obym zara i chaftowala na zmiane przynajmniej balans sie wyrowna
Nic sie nie boj za miesiac razem bedziemy sie przeganiac ktora pierwsza do kibla
Aga_Andzia lubi tę wiadomość