Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam Koleżanki
Mi też się udało Maluszek ma 7,5 tyg
U mnie też cykl był dziwny i początkowe objawy nie dawały mi do zrozumienia, że to może być ciąża
Trzymam za was wszystkie kciuki abyście za kilka miesięcy dostały taką miłą informację jak ja
PozdrawiamMariaAntonina, Matylda36, Langusta, Aga_Andzia, nika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Dżola trzymam kciuki za ten cykl! Owocnych starań
Lissa gratulację! i proszę o wiruski;)
Puszku nie dziękuję:)a testować się boje.
A dziewczyny jak myślicie brać dalej luteine? Bo ja ją zaczełam sama brać aby sobie II faze wydłużyć, bo tak mi lekarz powiedział kiedyś i teraz nie wiem czy brać czy nie ... ehhh -
nick nieaktualnyWirbażka mi sie wydaje, że powinnaś już odstawić ta luteine, jak będzie ciąża to okresu nie dostaniesz a tak to Ci się przedłuża cały cykl, bo podczas brania luteiny raczej okresu się nie ma. Albo poprostu zrób test i jeśli będzie pozytywny to bierze dalej, jeśli nie to nie ma sensu.
-
nick nieaktualnypatrianna wrote:wirbażka czekam na wynik testu z kciukasami zaciśniętymi
Puszku co u CIebie jak Twój zwariowany cykl?
ha... dlaje zwariowany sama zobacz bog wie co sie dzieje, kiedy byla owu (ja mysle ze w 16dc bo mi ze sluzem i szyjka pasuje) tempka jakas dupna, test owu negatywny, test ciazowy jakies lekkie kreski.... czyli powtorka z rozrywki... znowu cos wyjdzie potem przxyjdzie @.... i tak bedzie wkolko.. dosc juz mam... -
nick nieaktualnyDżola wrote:Puszku, na razie temp jest ok!!! Nie załamuj się kochana. Jesteśmy z Tobą!!!
-
Cześć kobietki czytam te wasze posty i czytam , Kalitria zazdroszczę ja marzne w Norwegii .. ciągle pada . Z męzem staramy sie od tego miesiąca jestem zrozpaczona po przeczytaniu wielu postów na wielu forach . Pary starają się nawet kilka dłuugich lat . Ja osobiście trzymam za nas wszystkie mocno kciuki .
Pozdrawiam Was -
Lissa wrote:Dolaczajcie wszystkie do mnie , a wiruski sle z calych sil kazdej z osobna
[13-08-08 15:51:56] skype: bedziesz teraz zarla
[13-08-08 15:51:59] skype: ogorki
[13-08-08 15:52:03] skype: kiszonke
[13-08-08 15:52:21] skype: czekolade ze sledziem i bedziesz chaftować dookoła!
[13-08-08 15:52:28] skype: dobrze ci tak
Aga_Andzia lubi tę wiadomość
-
kalitria wrote:
obym zara i chaftowala na zmiane przynajmniej balans sie wyrowna
Nic sie nie boj za miesiac razem bedziemy sie przeganiac ktora pierwsza do kibla
-
kalitria wrote:
obym zara i chaftowala na zmiane przynajmniej balans sie wyrowna
Nic sie nie boj za miesiac razem bedziemy sie przeganiac ktora pierwsza do kibla
Aga_Andzia lubi tę wiadomość