X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zostańmy mamami 2014
Odpowiedz

Zostańmy mamami 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z sierpnia niestetynic mi nie wyszło, @ rozkreca sie na dobre... ale wrzesien napewno bedzie udany :)

• Matylda36 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa trzymaj się i zaciążaj we wrześniu. Trzymam za Ciebie kciuki, żeby wreszcie się udało.

kaarolaa lubi tę wiadomość

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, piękna pogoda a u was???
    przez te ostatnie upały , to aż mi skóra schodzi z plecków, i wszystko swędzi, ojjj

• olinka84 Przyjaciółka

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrzę w okno i leje!!! a ja wlaśnie urlop zaczęłam...

• patrianna Przyjaciółka

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MariaAntonina wrote:
    hej kobiety.. u mnie dziś normalnie ..

co godz. wczoraj chodziłam i patrzyłam czy kreseczka nie zniknęła.. popieprzona jestem.. :)

Bo tak się mimo tego ze ciesze to gdzies w sercu jest obawa, że cos będzie nie tak...

Niespodziewajka masakryczna...

z objawów takich pierwszych .. to bolace piersi bardzo mocno , ale myślałam ze to PMS, ale cos mi nie pasowało z sutkami bo stały się twarsze, i bol w pachwinach a nie pobrzuszu kilka dni po owu, czego tez nie miałam... i co apetyt przytyłam 3 kg...w krótkim czasie.. ja niejadek to było dla mnie dziwne...i zmeczenie kładłam się co drugi dzień, bo nie ogarniałam...

Teraz czekam na bete jutro około 13 odbieram wyniki... zobaczymy co w srodku siedzi...

Jakos jeszcze nie wierze, chyba nadal czekam na @ haaaaaaaaaaaaaahaaa

pozdrawiam i dziekuje kochane za miłe słowa...
    Super, że się udało szczerze gratuluje i bez nerwów dbaj o siebie teraz szczególnie, powodzenia

f2w33e3kp6on3x4r.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny, jestem tutaj nowa i mam dzisiaj smutaśny dzień, muszę pogadać ...

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Anutka :)

Co się stało, że masz smutaśny dzień ?

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    cześć dziewczyny, jestem tutaj nowa i mam dzisiaj smutaśny dzień, muszę pogadać ...

Hej, Kochana tu są same świetne dziewczyny, które bardzo chętnie CI zawsze pomogą...także zapraszamy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dziewczynki, a ja znowu rano miałam dziwne plamienie, trochę jasno czerwonej krwi i teraz znowu nic, dziś 28 dc, ale jakoś aż tak typowo okresowo się nie czuję, brzuch tylko troszkę ćmi. No nic, poczekam i zobaczę czy to @ czy to plamienie to wczorajszym badaniu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    hej Dziewczynki, a ja znowu rano miałam dziwne plamienie, trochę jasno czerwonej krwi i teraz znowu nic, dziś 28 dc, ale jakoś aż tak typowo okresowo się nie czuję, brzuch tylko troszkę ćmi. No nic, poczekam i zobaczę czy to @ czy to plamienie to wczorajszym badaniu.

Nusia z całego serducha Ci życzę żeby to było plamienie implantacyjne :) :) :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:

Nusia z całego serducha Ci życzę żeby to było plamienie implantacyjne :) :) :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Agus, ale to chyba za późno na plamienie implantacyjne bo jestem tuż przed @, chociaż temperatura dzisiaj była jeszcze wysoka dlatego mnie zdziwiło to plamienie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    Dzięki Agus, ale to chyba za późno na plamienie implantacyjne bo jestem tuż przed @, chociaż temperatura dzisiaj była jeszcze wysoka dlatego mnie zdziwiło to plamienie.

no skoro jestes przed samą @ to raczej nie implantacyjne...chociaż ja sama po sobie wiem że wszystko może się zdarzyć...
    zależy też jak długie masz cykle i czy regularne

• fabiola Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, jestem nowa i to mój pierwszy cykl starań, za 3 dni ma przyjść @, oby się nie pojawiła...

Aga_Andzia lubi tę wiadomość

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fabiola wrote:
    Cześć dziewczyny, jestem nowa i to mój pierwszy cykl starań, za 3 dni ma przyjść @, oby się nie pojawiła...

Trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła :)

fabiola lubi tę wiadomość

• Matylda36 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:

Nusia trzymam kciuki. Ja w terminie spodziewanej @ plamiłam aż 3 dni i to na czerwono, więc wszystko moze się zdarzyć ;-)
    I w tym cyklu okazało się, że jest dzidzia ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 12:00

Nusia, nika86 lubią tę wiadomość

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda36 wrote:
    Nusia trzymam kciuki. Ja w terminie spodziewanej @ plamiłam aż 3 dni i to na czerwono, więc wszystko moze się zdarzyć ;-)

Matylda Gratuluję :) :) spokojnych 9 m-cy życzę :) poproszę wiruska ;)

• fabiola Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_Andzia wrote:
    Trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła :)
    Dziękuję i ja też trzymam za Was dziewczyny kciuki :):):)

Aga_Andzia lubi tę wiadomość

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda36 wrote:

Dzięki Kochana, kciuki się przydadzą, chociaż nie wierzę, że to mogłoby się jakimś cudem udać.

Wiesz, najgorsze jest to, że ja mam w 2 albo 3 dniu cyklu zrobić badanie FSH, bo jestem przed procedurą in vitro i to badanie muszę mieć, więc nie wiem czy to dzisiejsze poranne plamienie zaliczać do @ czy nie. Wczoraj robiłam posiewy i potem właśnie pojawiła mi się jasno czewona krew na wkładce, potem do końca dnia nic i znowu dzisiaj rano a teraz znowu nic. MOże to rzeczywiście to badaniu, sama już nie wiem.

Matylda a bolał Cię brzuch jak na okres?

• carolina84 Koleżanka

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja się wczoraj na maksa wystraszyłam bo przy badaniu szyjki poleciała mi po palcach krew :( I teraz już się tam nie tknę chyba ze strachu... W nocy i do teraz nie plamiłam ale nie chcę już sprawdzać czy znowu poleci jak szyjkę pomacam..

http://ovufriend.pl/graph/c6697f81f68f3eeddc4cfa6e742dd7ab
‹‹ 74 75 76 77 78 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ