Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MariaAntonina wrote:hej kobiety.. u mnie dziś normalnie ..
co godz. wczoraj chodziłam i patrzyłam czy kreseczka nie zniknęła.. popieprzona jestem..
Bo tak się mimo tego ze ciesze to gdzies w sercu jest obawa, że cos będzie nie tak...
Niespodziewajka masakryczna...
z objawów takich pierwszych .. to bolace piersi bardzo mocno , ale myślałam ze to PMS, ale cos mi nie pasowało z sutkami bo stały się twarsze, i bol w pachwinach a nie pobrzuszu kilka dni po owu, czego tez nie miałam... i co apetyt przytyłam 3 kg...w krótkim czasie.. ja niejadek to było dla mnie dziwne...i zmeczenie kładłam się co drugi dzień, bo nie ogarniałam...
Teraz czekam na bete jutro około 13 odbieram wyniki... zobaczymy co w srodku siedzi...
Jakos jeszcze nie wierze, chyba nadal czekam na @ haaaaaaaaaaaaaahaaa
pozdrawiam i dziekuje kochane za miłe słowa...
-
Hej Anutka
Co się stało, że masz smutaśny dzień ?20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej Dziewczynki, a ja znowu rano miałam dziwne plamienie, trochę jasno czerwonej krwi i teraz znowu nic, dziś 28 dc, ale jakoś aż tak typowo okresowo się nie czuję, brzuch tylko troszkę ćmi. No nic, poczekam i zobaczę czy to @ czy to plamienie to wczorajszym badaniu.
-
nick nieaktualnyNusia wrote:hej Dziewczynki, a ja znowu rano miałam dziwne plamienie, trochę jasno czerwonej krwi i teraz znowu nic, dziś 28 dc, ale jakoś aż tak typowo okresowo się nie czuję, brzuch tylko troszkę ćmi. No nic, poczekam i zobaczę czy to @ czy to plamienie to wczorajszym badaniu.
Nusia z całego serducha Ci życzę żeby to było plamienie implantacyjne -
nick nieaktualnyNusia wrote:hej Dziewczynki, a ja znowu rano miałam dziwne plamienie, trochę jasno czerwonej krwi i teraz znowu nic, dziś 28 dc, ale jakoś aż tak typowo okresowo się nie czuję, brzuch tylko troszkę ćmi. No nic, poczekam i zobaczę czy to @ czy to plamienie to wczorajszym badaniu.
Nusia z całego serducha Ci życzę żeby to było plamienie implantacyjne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia wrote:Dzięki Agus, ale to chyba za późno na plamienie implantacyjne bo jestem tuż przed @, chociaż temperatura dzisiaj była jeszcze wysoka dlatego mnie zdziwiło to plamienie.
no skoro jestes przed samą @ to raczej nie implantacyjne...chociaż ja sama po sobie wiem że wszystko może się zdarzyć...
zależy też jak długie masz cykle i czy regularne -
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:Dzięki Agus, ale to chyba za późno na plamienie implantacyjne bo jestem tuż przed @, chociaż temperatura dzisiaj była jeszcze wysoka dlatego mnie zdziwiło to plamienie.
Nusia trzymam kciuki. Ja w terminie spodziewanej @ plamiłam aż 3 dni i to na czerwono, więc wszystko moze się zdarzyć
I w tym cyklu okazało się, że jest dzidziaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 12:00
Nusia, nika86 lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatylda36 wrote:Nusia trzymam kciuki. Ja w terminie spodziewanej @ plamiłam aż 3 dni i to na czerwono, więc wszystko moze się zdarzyć
I w tym cyklu okazało się, że jest dzidzia
Dzięki Kochana, kciuki się przydadzą, chociaż nie wierzę, że to mogłoby się jakimś cudem udać.
Wiesz, najgorsze jest to, że ja mam w 2 albo 3 dniu cyklu zrobić badanie FSH, bo jestem przed procedurą in vitro i to badanie muszę mieć, więc nie wiem czy to dzisiejsze poranne plamienie zaliczać do @ czy nie. Wczoraj robiłam posiewy i potem właśnie pojawiła mi się jasno czewona krew na wkładce, potem do końca dnia nic i znowu dzisiaj rano a teraz znowu nic. MOże to rzeczywiście to badaniu, sama już nie wiem.
Matylda a bolał Cię brzuch jak na okres? -
Dziewczyny a ja się wczoraj na maksa wystraszyłam bo przy badaniu szyjki poleciała mi po palcach krew I teraz już się tam nie tknę chyba ze strachu... W nocy i do teraz nie plamiłam ale nie chcę już sprawdzać czy znowu poleci jak szyjkę pomacam..