WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola przykro mi, kurcze dziewczyny, niech któraś z Was sie spręży, bo kolejne cykle a zielonego nie widać

caffe, Mango, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Viola przykro mi, kurcze dziewczyny, niech któraś z Was sie spręży, bo kolejne cykle a zielonego nie widać
    U mnie też zielonego nie będzie, ale się sprężam :P z mężem ćwiczymy wersję demo :P a wykres żyje swoim życiem hahaha

bliska77, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, ćwiczeń nigdy za wiele :-), u mnie zakładając, że te rozszerzone badania męża wyjdą dobrze to ewidentnie to pieprzone tsh zawojowało, zbyt wysokie by ewentualny zarodek się zagnieździł......... cóż

caffe, Mango, Bursztyn, grosza, Lucky lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Caffe, ćwiczeń nigdy za wiele :-), u mnie zakładając, że te rozszerzone badania męża wyjdą dobrze to ewidentnie to pieprzone tsh zawojowało, zbyt wysokie by ewentualny zarodek się zagnieździł......... cóż
    Jak stare porzekadło głosi: jak nie urok to sraczka. Aga, a jakieś leki bierzesz na to?

Ja miałam guzy na tarczycy, są już wyleczone. Tarczycę miałam zawsze ok, ale teraz też będę robiła badania tsh, ft3, ft4 bo lekarz chciał, mimo, że robiłam je także w styczniu.

bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, pisałam już o tym kilka razy, mam wysoką niedoczynność, hashimoto, i 5 guzków, moja obecna dawka euthyroxu to 200 i raz w tygodniu 175, już miałam pięknie ustawione tsh i nagle nie wiadomo skąd, bez zadnej przyczyny z 1,2 skoczyło do prawie 4, lezę się od lutego 2007 roku, kiedy to właśnie wysokie tsh na 99% było przyczyną nieutrzymania ciąży

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2013, 13:02

caffe, grosza, Lucky lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Caffe, pisałam już o tym kilka razy, mam wysoką niedoczynność, hashimoto, i 5 guzków, moja obecna dawka euthyroxu to 200 i raz w tygodniu 175, już miałam pięknie ustawione tsh i nagle nie wiadomo skąd, bez zadnej przyczyny z 1,2 skoczyło do prawie 4, lezę się od lutego 2007 roku, kiedy to właśnie wysokie tsh na 99% było przyczyną nieutrzymania ciąży
    Sorry, ale tyle się tu tego pisze, że nie skojarzyłam :)

Nie znam się bardzo na tym. Ja swoje guzki miałam ostrzykiwane etanolem. Zabieg bolesny i nieprzyjemny, ale u mnie okazał się skuteczny.

bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    U mnie też zielonego nie będzie, ale się sprężam :P z mężem ćwiczymy wersję demo :P a wykres żyje swoim życiem hahaha
    Caffe pamiętaj, że ćwiczenie czyni mistrza ;) Może on uczyni coś zielonego ;)

Lucky, caffe lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2013, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Sorry, ale tyle się tu tego pisze, że nie skojarzyłam :)

Nie znam się bardzo na tym. Ja swoje guzki miałam ostrzykiwane etanolem. Zabieg bolesny i nieprzyjemny, ale u mnie okazał się skuteczny.
    caffe, po prostu wysokie tsh bardzo często uniemożliwia zagnieżdżenie się zarodka lub powoduje poronienie i nie ma za co przepraszać, już tyle stron nastukałyśmy, że chyba trzeba być omnibusem albo jakimś innym geniuszem żeby to wszystko zapamiętać ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2013, 14:31

Lucky, caffe lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2013, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, Jestem po zabiegu wczorajszym. Dziś już czuję się dobrze. Szykuję się na imprezę, na kawalerskie, panieńskie.

bliska77, promyk, Bursztyn, megan8, grosza, Lucky, caffe lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Witam, Jestem po zabiegu wczorajszym. Dziś już czuję się dobrze. Szykuję się na imprezę, na kawalerskie, panieńskie.
    Olena, fajnie, że już jesteś po, udanej imprezy!!!!!!!!

Lucky, caffe, Olena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2013, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi nikt na post nie odpisał :(

bliska77, bliska77, Bursztyn, grosza, caffe lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2013, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena dobrze ze juz jestes po.... Udanej imprezki :-) :-) :-)

bliska77, Lucky, caffe, Olena lubią tę wiadomość

Promyk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2013, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a mi nikt na post nie odpisał :(
    Samirka, kochanie, nie wiem co Ci odpisać, może jakieś zawirowanie hormonalne a może to ciąża??????????? ;-)
    na test chyba stanowczo za wcześnie, chociaż rożnie to bywa, ja te biorę do poniedziałku luteine.
    Samirka, wiesz, że z całego serca życzę Ci oby te bóle itp,były objawami ciąży :-) ;-) ;-)

samira, Bursztyn, Lucky, caffe lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2013, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane trzymajcie za mnie mocno kciuki przez przyszly tydzien. Za kijanki mojego-i za moje jajeczka. Moze sie uda mam nadzieje ze bede przy nadzieji.

bliska77, anek42, samira, Bursztyn, Lucky, gosia7122, caffe, Olena lubią tę wiadomość

Promyk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2013, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Kochane trzymajcie za mnie mocno kciuki przez przyszly tydzien. Za kijanki mojego-i za moje jajeczka. Moze sie uda mam nadzieje ze bede przy nadzieji.
    trzymamy kciuki już teraz ;-)

promyk, Lucky, caffe lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2013, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Samirka, kochanie, nie wiem co Ci odpisać, może jakieś zawirowanie hormonalne a może to ciąża??????????? ;-)
    na test chyba stanowczo za wcześnie, chociaż rożnie to bywa, ja te biorę do poniedziałku luteine.
    Samirka, wiesz, że z całego serca życzę Ci oby te bóle itp,były objawami ciąży :-) ;-) ;-)
    Samira - mnie się wydaje, że możesz mieć tak, jak sugerowała mi ginka no i dziewczyny tu....może Tobie też jaja nie pękają - bo pomimo, że zażywałaś clo...to wyraźnej owulki nie bylo - tak jak u mnie....może waro by bylo - zanim nie masz małpy - sprawdzić u gina czy miałaś owulację? Bo żeby na darmo nie faszerować się clo- to może powinnaś dostać pregnyl na pęknięcie jaja i wtedy działać - bo tak to szkoda pakować w siebie hormony...

bliska77, samira, Bursztyn, Lucky, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2013, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Promyk trzymam kciuki - serduszkuj - może razem zaciążymy..:)

bliska77, anek42, promyk, Lucky, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2013, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Olena - szalej do upadłego :)

I wszystkim Wam życzę udanego weekendu - ja za chwilkę ruszam podbijać Tatry...:) Będę mieć dostęp do neta chyba dopiero we wtorek...:) więc wtedy pouzupełniam wszystko...:)

Trzymajcie się i zachodźcie wreszcie w ciążę - wszystkie po kolei...;)

bliska77, Bursztyn, megan8, Lucky, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2013, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki :*

promyk -trzymam kciuki :)

bliska77, promyk, Lucky, caffe lubią tę wiadomość

• Betybet Przyjaciółka

Wysłany: 3 sierpnia 2013, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no własnie czy faktycznie ten żele durexa coś dają ;-)
    już tyle razy zastanawialiśmy się czy kupić..
    Dają :D się wie - osobiście uwielbiam pomarańczowy - normalnie mrowienie taki jakby szał i ogień w .................. a moje kochanie gasi oj gasi :D
    Witam z upalnego Rzeszowa dziś mój przedostatni dzień urlopu będę miała tą panią od sody i chyba złożę jej zażalenie albo dam jej sodę i niech zamaji nam na wieczór BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

bliska77, Bursztyn, grosza, Lucky, caffe lubią tę wiadomość

Nie poddam się
    4bfa2d644a3d30d68a1caebdedc0cfe6.png
‹‹ 1003 1004 1005 1006 1007 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ