35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczynki. Ja naprawde Was podziwiam. Jak Wy potraficie sobie czs zorganizowac ze tak czesto jestescie na forum. Ja nie pracuje zawodowo ale non stop musze sie bawic z moim 2 letnim synkiem, a jak idzie spac w poludnie to gotuje obiad i ogarniam chalupe. Wieczorami tez niestety synus chodzi spac o 23.30. A o tej godzinie nikogo juz tu nie ma. Staram sie czytac co tam u Was ale czesto nie nadarzam. Przykro mi ze nie widac zielonosci u Was,ale kolejne cykle przed nami. Jeszcze chyba Promyk i Bozia maja szanse. Trzymam kciuki za wszystkie i kazda z osobna. Przeciez kiedys musi sie udac. Jestem tu zadko ale serduchem jestem z Wami codziennie. Sciskam Was wszystkie i zycze milej niedzieli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2013, 03:06
promyk, Lucky, Bursztyn, samira, anna maria, caffe, megan8, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Hej Kobietki
U nas kropi
Myśle o Was i trzymam mocno kciuki za zielone kropeczki
Promyku wysyłam morze dobrej energii
Aga wierze w Ciebie, a jeśli nawet nie tym razem, to na pewno razem ze mną w następnym cyklu!!!!
Boziu fajnie to wyglada, szanse są ogromne
Pozdrawiam wszystkie
Mam masę pracy w tym tygodniu więc będę z doskoku niestety, ale trzymam rękę na pulsiebliska77, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki z samego rana - goszczę właśnie tą Panią od sody - wczoraj dostałam dokładne instrukcje odnośnie "zabiegu" moje kochanie się napaliło na "te zabawy" i będzie moim super ekstra ginekologiem
na sama myśl mam kisiel w majtkach hahaha.
W tym miesiącu ponawiamy próby z sodą po raz drugi , znajoma mówiła że to ma być 4 razy w jednym cyklu 10 minut , góra 15 przed samym stosunkiem.
Porządziłyśmy do rana debatując na milion tematów , chciałabym w takim wieku jak ona (84 lata) zachować taką krzepę , rozum i siłę , ehhhhhhhhhhhhbliska77, Bursztyn, samira, promyk, caffe lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny mało się odzywam do Was ale często zaglądam i nadrobienie waszych wypowiedzi nie zawsze mi się udaje gdybym nie zaszła w tym cyklu na pewno wypróbowała by sodę ona musi mieć coś w sobie
Pozdrawiam Was wszystkie
Aga i co z tym testem dziś rano miałaś robić cały czas obserwuję Twój wykres i czekam na zieloneBursztyn, samira, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie,
Grosza, też myślę, że powinnaś zmienić lekarza, polip to polip
Betybet, najważniejsza jest zabawa i przyjemność
MoniaT, Lucky, dzięki dziewczyny ale testu już nie muszę robić, temperatura spadła i cała reszta też...., luteinę już odstawiłam, nie ma sensu, w najbliższym cyklu nie będę prowadziła wykresu, nie będę mierzyła temperatury, muszę moje TSH uporządkować
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2013, 09:35
Bursztyn, caffe, Lucky, megan8, grosza lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki
Pakuje sie wlasnie i niedlugo jade na lotnisko. Jak ja nienawidze latac!
Agus, masz racje, trzeba sie skupic na uporzadkowaniu TSH, na pewno ustawia Ci go dobrze i bedziesz sie mogla starac bez przeszkod.
Bety, powodzenia z soda.
Grosza, bardzo dobry pomysl zeby pojsc do innego gin.
Promyk, udanego urlopu.
Reszte Dziewczynek pozdrawiam i zycze zielonegosamira, bliska77, promyk, gosia7122, caffe, megan8, Panda, grosza, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Hej Dziewczynki
Pakuje sie wlasnie i niedlugo jade na lotnisko. Jak ja nienawidze latac!
Agus, masz racje, trzeba sie skupic na uporzadkowaniu TSH, na pewno ustawia Ci go dobrze i bedziesz sie mogla starac bez przeszkod.
Bety, powodzenia z soda.
Grosza, bardzo dobry pomysl zeby pojsc do innego gin.
Promyk, udanego urlopu.
Reszte Dziewczynek pozdrawiam i zycze zielonegoBursztyn, caffe, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Dzięki Bursztynu, wiesz co dziś coś we mnie pękło, chyba po raz pierwszy odkąd sie staramy i nie chodzi o ten cykl bo jak odebrałam wynik badń to już wiedziałam, że nic z tego nie będzie, chodzi o całokształt, po prostu
Odezwe sie mam nadzieje w poniedzialek jak dopadne neta.
anek42, Mango, caffe, bliska77, megan8, samira lubią tę wiadomość
-
Iwka pewnie cieszy się ciążą bez wymiotów i powrotem do swojego M
Aga, bardzo mi przykro, wiem jak trudno mieć uszy do góry, ale przytulam Cię mocno. Bardzo liczę na to że razem nam się uda. Teraz trzymam kciuki za niskie TSHbliska77, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
Anek co do sody, to Betty wrzuciła nam tu pomysł, który się okazuje jest też opisywany w internecie, a mianowicie irygacje z sody (łyżeczka na litr wody) w celu zmniejszenia kwasowości środowiska w pochwie, czyli zwiększenia szans plemników na przeżycie
nie wiem, czy mi się uda to przeprowadzić 10-15 minut przed stosunkiem, mój M nie jest wcale taki rozrywkowy i chętny na nowości w tym temacie, z resztą my do seksu nie podchodzimy pod tytułem 'rozmnażanie' a takie przygotowanie narzucałoby to myślenie i M na bank by się spiął ,że teraz musi się wykazać
Sodę stosuję więc po cichu, myślę że może się udać z godzinę, 45 min przed, ale 10 minut....????
z resztą u nas jest logistyka seksowa, bo nie mieszkamy sami, więc nie ma jak prosto z łazienki rzucić się na MMango, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucky wrote:Iwka pewnie cieszy się ciążą bez wymiotów i powrotem do swojego M
Aga, bardzo mi przykro, wiem jak trudno mieć uszy do góry, ale przytulam Cię mocno. Bardzo liczę na to że razem nam się uda. Teraz trzymam kciuki za niskie TSHcaffe, Mango, Lucky lubią tę wiadomość