WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Betybet Przyjaciółka

Wysłany: 3 sierpnia 2013, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.pic4ever.com/images/loudlaff.gif
    ciekawe czy mi wyjdzie ?

Nie poddam się
    4bfa2d644a3d30d68a1caebdedc0cfe6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2013, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski znalazłam fajny preparat dla naszych panów :D

http://www.doz.pl/apteka/p65164-Fertimen_kapsulki_30_sztuk poczytajcie ,ma super skład i przystępną cenę ,i opisane na co jaki składnik :)

Bursztyn, grosza lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś

miłej impreski :)

Olena wrote:
    Witam, Jestem po zabiegu wczorajszym. Dziś już czuję się dobrze. Szykuję się na imprezę, na kawalerskie, panieńskie.

Lucky, bliska77, Olena lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2013, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam dziś koszmarny i długi dzień w pracy a po niej odstresowałam się przy robieniu ogórasów
    ufff padam na nos
    pozdrowionka laski :)

Bursztyn, Lucky, bliska77, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2013, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś

mam w poniedziałek wizytę u innego gina i zobaczymy bo tamten mnie wkurzył i nie chciał dać skierowania na zabieg wycięcia go :P
    Andzia33 wrote:
    Grosza byłaś już u gin,odnośnie polipa?

Bursztyn, Lucky, bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• anek42 Przyjaciółka

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 01:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki. Ja naprawde Was podziwiam. Jak Wy potraficie sobie czs zorganizowac ze tak czesto jestescie na forum. Ja nie pracuje zawodowo ale non stop musze sie bawic z moim 2 letnim synkiem, a jak idzie spac w poludnie to gotuje obiad i ogarniam chalupe. Wieczorami tez niestety synus chodzi spac o 23.30. A o tej godzinie nikogo juz tu nie ma. Staram sie czytac co tam u Was ale czesto nie nadarzam. Przykro mi ze nie widac zielonosci u Was,ale kolejne cykle przed nami. Jeszcze chyba Promyk i Bozia maja szanse. Trzymam kciuki za wszystkie i kazda z osobna. Przeciez kiedys musi sie udac. Jestem tu zadko ale serduchem jestem z Wami codziennie. Sciskam Was wszystkie i zycze milej niedzieli.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2013, 03:06

promyk, Lucky, Bursztyn, samira, anna maria, caffe, megan8, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

0cc7a5b3923d4012af7cb62094b52bf2.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie wrocilam z pray. Pogoda do kitu...a niestety nastawilam meza na sloneczko. Zaczynam urlop :-) :-) :-) :-) :-) :-)
    Anek42 oj bedzie miala ta niedziela..oj bedzie

Lucky, bliska77, Bursztyn, Mango, caffe lubią tę wiadomość

Promyk
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobietki
    U nas kropi
    Myśle o Was i trzymam mocno kciuki za zielone kropeczki

Promyku wysyłam morze dobrej energii
    Aga wierze w Ciebie, a jeśli nawet nie tym razem, to na pewno razem ze mną w następnym cyklu!!!!
    Boziu fajnie to wyglada, szanse są ogromne

Pozdrawiam wszystkie
    Mam masę pracy w tym tygodniu więc będę z doskoku niestety, ale trzymam rękę na pulsie

bliska77, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość

• Betybet Przyjaciółka

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki z samego rana - goszczę właśnie tą Panią od sody - wczoraj dostałam dokładne instrukcje odnośnie "zabiegu" moje kochanie się napaliło na "te zabawy" i będzie moim super ekstra ginekologiem :D na sama myśl mam kisiel w majtkach hahaha.
    W tym miesiącu ponawiamy próby z sodą po raz drugi , znajoma mówiła że to ma być 4 razy w jednym cyklu 10 minut , góra 15 przed samym stosunkiem.
    Porządziłyśmy do rana debatując na milion tematów , chciałabym w takim wieku jak ona (84 lata) zachować taką krzepę , rozum i siłę , ehhhhhhhhhhhh

bliska77, Bursztyn, samira, promyk, caffe lubią tę wiadomość

Nie poddam się
    4bfa2d644a3d30d68a1caebdedc0cfe6.png
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny mało się odzywam do Was ale często zaglądam i nadrobienie waszych wypowiedzi nie zawsze mi się udaje gdybym nie zaszła w tym cyklu na pewno wypróbowała by sodę ona musi mieć coś w sobie
    Pozdrawiam Was wszystkie
    Aga i co z tym testem dziś rano miałaś robić cały czas obserwuję Twój wykres i czekam na zielone

Bursztyn, samira, caffe lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie,
    Grosza, też myślę, że powinnaś zmienić lekarza, polip to polip
    Betybet, najważniejsza jest zabawa i przyjemność
    MoniaT, Lucky, dzięki dziewczyny ale testu już nie muszę robić, temperatura spadła i cała reszta też...., luteinę już odstawiłam, nie ma sensu, w najbliższym cyklu nie będę prowadziła wykresu, nie będę mierzyła temperatury, muszę moje TSH uporządkować
    Miłego dnia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2013, 09:35

Bursztyn, caffe, Lucky, megan8, grosza lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki
    Pakuje sie wlasnie i niedlugo jade na lotnisko. Jak ja nienawidze latac!
    Agus, masz racje, trzeba sie skupic na uporzadkowaniu TSH, na pewno ustawia Ci go dobrze i bedziesz sie mogla starac bez przeszkod.
    Bety, powodzenia z soda.
    Grosza, bardzo dobry pomysl zeby pojsc do innego gin.
    Promyk, udanego urlopu.
    Reszte Dziewczynek pozdrawiam i zycze zielonego :)

samira, bliska77, promyk, gosia7122, caffe, megan8, Panda, grosza, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Hej Dziewczynki
    Pakuje sie wlasnie i niedlugo jade na lotnisko. Jak ja nienawidze latac!
    Agus, masz racje, trzeba sie skupic na uporzadkowaniu TSH, na pewno ustawia Ci go dobrze i bedziesz sie mogla starac bez przeszkod.
    Bety, powodzenia z soda.
    Grosza, bardzo dobry pomysl zeby pojsc do innego gin.
    Promyk, udanego urlopu.
    Reszte Dziewczynek pozdrawiam i zycze zielonego :)
    Dzięki Bursztynu, wiesz co dziś coś we mnie pękło, chyba po raz pierwszy odkąd sie staramy i nie chodzi o ten cykl bo jak odebrałam wynik badń to już wiedziałam, że nic z tego nie będzie, chodzi o całokształt, po prostu

Bursztyn, caffe, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość

• anek42 Przyjaciółka

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny. Moglybyscie mi napissc o co chodzi z ta soda. Z gory dziekuje. Milego dzionka.

caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

0cc7a5b3923d4012af7cb62094b52bf2.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Dzięki Bursztynu, wiesz co dziś coś we mnie pękło, chyba po raz pierwszy odkąd sie staramy i nie chodzi o ten cykl bo jak odebrałam wynik badń to już wiedziałam, że nic z tego nie będzie, chodzi o całokształt, po prostu
    Agus, wlasnie wychodze z domu, musze jechac na lotnisko, ale musialam Ci odpisac: to dobrze, bo oznacza przelom, a taki zawsze za soba niesie zmiany- na dobre! Wierze, ze bedzie dobrze <3 Odezwe sie mam nadzieje w poniedzialek jak dopadne neta.

anek42, Mango, caffe, bliska77, megan8, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny u mnie ladna pogoda nie za goraco,fajnie i przyjemnie.Bursztynku przyjemnego lotu Ci zycze.Milego dnia wszystkim zycze

anek42, caffe, Lucky, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski cos dawno nie bylo tu u nas Iwki ,jestem ciekawa co u niej.

caffe, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka pewnie cieszy się ciążą bez wymiotów i powrotem do swojego M

Aga, bardzo mi przykro, wiem jak trudno mieć uszy do góry, ale przytulam Cię mocno. Bardzo liczę na to że razem nam się uda. Teraz trzymam kciuki za niskie TSH

bliska77, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anek co do sody, to Betty wrzuciła nam tu pomysł, który się okazuje jest też opisywany w internecie, a mianowicie irygacje z sody (łyżeczka na litr wody) w celu zmniejszenia kwasowości środowiska w pochwie, czyli zwiększenia szans plemników na przeżycie

nie wiem, czy mi się uda to przeprowadzić 10-15 minut przed stosunkiem, mój M nie jest wcale taki rozrywkowy i chętny na nowości w tym temacie, z resztą my do seksu nie podchodzimy pod tytułem 'rozmnażanie' a takie przygotowanie narzucałoby to myślenie i M na bank by się spiął ,że teraz musi się wykazać
    Sodę stosuję więc po cichu, myślę że może się udać z godzinę, 45 min przed, ale 10 minut....????
    z resztą u nas jest logistyka seksowa, bo nie mieszkamy sami, więc nie ma jak prosto z łazienki rzucić się na M

Mango, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Iwka pewnie cieszy się ciążą bez wymiotów i powrotem do swojego M

Aga, bardzo mi przykro, wiem jak trudno mieć uszy do góry, ale przytulam Cię mocno. Bardzo liczę na to że razem nam się uda. Teraz trzymam kciuki za niskie TSH
    dzięki, tsh poprawie na pewno to kwestia ok 4-5 tygodni ale czy będę miała cierpliwość walczyć jeszcze o owulacje??? jak przy stymulowanych cyklach zdarza się raz na kilkanaście, sama nie wiem, zobaczymy

caffe, Mango, Lucky lubią tę wiadomość

‹‹ 1004 1005 1006 1007 1008 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ