35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
megan8 wrote:http://www.przedciaza.pl/
ta stronka ciekawa ,fajny ten mikroskop owulacyjny ,nie wiadomo jak się sprawdzabliska77, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualnyWitajcie,
no dobrze że się nie nakręcałam, temperatura spada i wczoraj coś mnie podkusiło i zbadałam sobie szyjkę, już jest przygotowana do @, identyczna jak co miesiąc, zatem testu nawet nie będę musiała robić.
Miłego dnia dziewczynyBursztyn, samira, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie, wynikow bety nie mam jeszcze bo dopiero wstalismy, ale chyba wiadomo jaki bedzie bo tempka spadla i wczoraj znowu mialam plamienie ale juz mocniejsze.....tak wiec nici z tego cyklu, ale bedzie nastepny wiec juz zbieram sily ...
Andzia33, Bursztyn, bliska77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu nas już upał jak cholera, od 6,15 do 7.45 popracowałam w ogródku, teraz sprzątam w domu, z domu wyjdziemy gdzieś około 17, ten najgorszy upał muszę przeczekać, przykro mi ale ja po prostu nie cierpię takich upałów, dla mnie optymalna temperatura to 20-22st
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2013, 10:44
-
Viola wrote:Witajcie, wynikow bety nie mam jeszcze bo dopiero wstalismy, ale chyba wiadomo jaki bedzie bo tempka spadla i wczoraj znowu mialam plamienie ale juz mocniejsze.....tak wiec nici z tego cyklu, ale bedzie nastepny wiec juz zbieram sily ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2013, 10:42
bliska77, Mango, samira lubią tę wiadomość
-
Dziekuje Bursztynku, ale wlasnie dzwonil maz...odebral wyniki <0,100, tak wiec ciazy nie ma....ale jest szansa na nastepna;-) zastanawiam sie co wplynelo na to ze do konca mialam tempke na tym samym poziomie bez wiekszych spadkow? moze bromergon? ale w sumie wzielam go tylko 4 pelne tabletki w ciagu 2 tygodni...no nic pogadam o tym z ginekolozka....
Bursztyn wrote:Viola, tak na prawde nigdy nic nie wiadomo, widzialam tutaj wykres dziewczyny ktorej temp.spadla ponizej linii a jednak byla w ciazy. Dobrze, ze zrobilas bete, wiec nadal czekamy. Kciuki nadal trzymam.Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu mnie 30dc @ nie ma ,biorę lutkę jeszcze do poniedziałku ...w sumie jutro termn @ ...dziwnie bolą plecy i troszkę brzuch ciągnie !? wczoraj głupia test po południu zrobiłam paskowy 10ul i negatyw...
poprzedni cykl był najnormalniejszy bo @ przyszła w 29dc...i jedyny taki zadaje sięWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2013, 11:45
caffe, bliska77, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
promyk wrote:Nie sprawdza sie. Wlasnie od nich kupilam jakis czas temu i zadnej paprotki nie wychodowalam pomimo testow owulacyjnych ktore pokazywaly mi ze mam owulacje
ostatecznie mikroskop wylądował w koszu na śmieci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2013, 11:50
bliska77, promyk, Bursztyn lubią tę wiadomość