X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie cieszyły zawsze ciONże tych dziewczyn co poznałam ich historie bo to dawało mi nadzieje ,że i nam sie uda .
    Natomiast jak ktoś wpadał/wpada z informacja jedna jedyna ,że jest w ciąży byle sie tylko pochwalić to mnie to do dzis mimo ,że przecież sama juz praktycznie jestem na wylocie i powinno po mnie spływać.

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 13:14 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 19 sierpnia 2015, 17:41

Niuta, ComeToMeBaby, Bozia3, dorbie, polasia, moremi, macduska, Natka_79, krycha.stara, ania.g, Arwena, iwcia77, Mega, Aasiula, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    właśnie - a dlaczemu Ty się nie monitorujesz?
    bo mi franca nie chciała zrobić moni, kazała iść se hormony zbadać. bo jak będzie cos nie halo to da mi leki i się ustabilizuje a potem zobaczymy, bo na razie bez sensu robić monitoringi i wydawać kasę jak może hormony nie teges.
    jak zbadałam to mówi że jeszcze.
    jak było jeszcze to mówi- niech se chłop nasienie zbada
    jak w końcu zbadał to mówi żebym sobie jeszcze jakieś badania porobiła i wysłała mnie na hsg i zapisała numer do kliniki.
    i tak się bujamy.
    ona już mnie nie chce, zresztą- ja jej już też nie.

Bozia3 lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kicia 123 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 19 sierpnia 2015, 17:42

Reni, ComeToMeBaby, polasia, krycha.stara, dorbie, ania.g, Arwena lubią tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    bo mi franca nie chciała zrobić moni, kazała iść se hormony zbadać. bo jak będzie cos nie halo to da mi leki i się ustabilizuje a potem zobaczymy, bo na razie bez sensu robić monitoringi i wydawać kasę jak może hormony nie teges.
    jak w końcu zbadał to mówi żebym sobie jeszcze jakieś badania porobiła i wysłała mnie na hsg i zapisała numer do kliniki.
    i tak się bujamy.

No i tym sposobem pozbawiła Cie ważnych badań bo dzieki monitom by było wiadome jak wyglądaja Twoje cykle Kiedy i jak rosną i czy pekaja pecherzyki.Było nie czekać tylko zmenić gina dawno.
    Ale teraz to se można gadac jak musztarda po obiedzie

ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kicia 123 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    Zgadzam się w całej rozciągłości.
    Nic mnie tak nie irytuje jak Panienki wpadające znienacka i radośnie informujące wszystkich że im się udało. No i super ale po co mi ta wiedza? Nie znam kobiety.
    I jeszcze złote rady że wystarczy odpuścić...
    Wychodzi na to że my tu jakieś głupie jesteśmy , bo przecież zajść w ciążę jest tak łatwo.
    Takie mam zdanie i tyle.
    Nikt nie mówi ze jesteście głupie bo nie a to nie rada żeby odpuścić bo jak ktoś mi to mówił to pukałam się w czoło byłam wściekła

Reni, Bozia3, ComeToMeBaby, krycha.stara, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A monitoringi to udokumentowane starania.
    Nie masz tego co najwazniejsze....
    a to wezmą nas w obroty w takim razie w klinice. może będa chcieli porobić moni... ja pierdziu- na moni jeździć nad morze? :P w sumie... może być romantico ;)

krycha.stara lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    KOmeta chcesz mi powiedzieć, że nie miałaś robionych usg, żeby sprawdzić czy masz owulację???? O.o
    co Ty do mnie rozmawiasz? Jak to możliwe? na pewno to nie była ginka z ESKK?
    Pewnie jednak z ESKK. Przeciez monitoringi cyklu to podstawa..

Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • polasia Koleżanka

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm... Dobrze ze jest to Forum dziewczyny ...Sciskam Was mocno.

Reni lubi tę wiadomość

Pola
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o losie! Kometa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 13:22

ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No i tym sposobem pozbawiła Cie ważnych badań bo dzieki monitom by było wiadome jak wyglądaja Twoje cykle Kiedy i jak rosną i czy pekaja pecherzyki.Było nie czekać tylko zmenić gina dawno.
    Ale teraz to se można gadac jak musztarda po obiedzie
    no to prawda.
    a chu tam. co było nie cofnę.
    teraz też posiadam całkiem inną wiedzę na tematy "zaciążania". wiem czego wymagać, na co zwracać uwagę, co z czym. może nie jest to wiedza profesorska ;) ale w miarę ogarniam co to faza lutealna, jajeczkowanie, pleniory, progesteron, monity i takie tam. Kurdę- nawet hsg wiem co to jest, a moja matka na pewno nie wie ;) Przyszedł czas na konkretne działania, bo na razie to było jakieś takie... po omacku.

kapturnica lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    i tak się bujamy.
    To moja gin odwrotnie
    Po co robić badania dla badań non stop się kontrolowac jak sa ok
    Od razu monitoring i się zobaczy

Reni, Bozia3, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam dzis w klinice z Tomkiem zeby sprawdzic czy sterydy nie wpłyneły mu na serduszko bo konczymy terapie sterydowa dziś....jak narazie nie ma ataków

więc, sterydy mu krzywdy nie zrobiły natomiast wykryli mu dziure w serduszku na 6mm...
    3 pazdziernika ma konsultacje w klinice w Stuttgarcie czy beda mu ja zamykać czy nie...

krycha.stara, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa brawo Ty!

wiesz już, że spożywane jaja mają być zapłodnione przez koguta ;-)

Bozia3, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    a to wezmą nas w obroty w takim razie w klinice. może będa chcieli porobić moni... ja pierdziu- na moni jeździć nad morze? :P w sumie... może być romantico ;)
    ja nie wiem - czy Ty sie z choinki urwałaś - czy co?????
    Jak sobie wyobrażasz leczenie w klinice?
    Przecież to właśnie polega na tym, że zanim Was skierują na in vitro - powinnaś być kilka miesięcy monitorowana - wizyty po kilka razy w miesiącu u ginki, potem jakaś stymulacja clo i jednoczesne leczenie faceta. Potem dopiero in vitro
    Wybierasz klinikę odległą od Was, żeby mieć problem z dojazdami? Nie masz dobrego miejsca blisko siebie?

kapturnica, moremi, Natka_79, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    KOmeta chcesz mi powiedzieć, że nie miałaś robionych usg, żeby sprawdzić czy masz owulację???? O.o

i skąd Ty mieszkasz? nie musisz jeździć na monitoring nad morze
    nie masz koło domu innego gina niż ten konował co do tej pory Cię prowadził?
    no właśnie....

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

i skąd Ty mieszkasz? nie musisz jeździć na monitoring nad morze
    nie masz koło domu innego gina niż ten konował co do tej pory Cię prowadził?
    tak, właśnie to chciałam powiedzieć.
    usg to mi robiła przy okazji jak przyszłam z badaniami, zdarzyło się gdzieś w okolicach ovu, ale żadnego monitoringu z prawdziwego zdarzenia nie miałam. never ever.

no mam tu innych ginów, może tak się da, że tam nas będą w klinice prowadzić, a monitoringi będę robić sobie tutaj? nieee, to chyba bez sensu, przecież klinika musi być na bieżąco...
    w ogóle... członkowa sytuacja...

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    byłam dzis w klinice z Tomkiem zeby sprawdzic czy sterydy nie wpłyneły mu na serduszko bo konczymy terapie sterydowa dziś....jak narazie nie ma ataków

więc, sterydy mu krzywdy nie zrobiły natomiast wykryli mu dziure w serduszku na 6mm...
    3 pazdziernika ma konsultacje w klinice w Stuttgarcie czy beda mu ja zamykać czy nie...
    Trzymam kciuki by sie obyło bez zabiegu.
    To ten mały procent wad serca, których sie nie wykrywa podczas badań usg w ciązy.

Heretyczka, moremi, krycha.stara lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gdzie jest Kryśka?
    Krycha chciała się dzisiaj boksować, a ja muszę odejść od kompa w celu spożycia kotleta i musi ktoś Kometę przejąć ;-)

kapturnica, polasia, ComeToMeBaby, krycha.stara, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    tak, właśnie to chciałam powiedzieć.
    usg to mi robiła przy okazji jak przyszłam z badaniami, zdarzyło się gdzieś w okolicach ovu, ale żadnego monitoringu z prawdziwego zdarzenia nie miałam. never ever.

no mam tu innych ginów, może tak się da, że tam nas będą w klinice prowadzić, a monitoringi będę robić sobie tutaj? nieee, to chyba bez sensu, przecież klinika musi być na bieżąco...
    w ogóle... członkowa sytuacja...
    ja pierdziu...nie wierzę normalnie.....w to co piszesz....

kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kicia 123 wrote:
    Nikt nie mówi ze jesteście głupie bo nie a to nie rada żeby odpuścić bo jak ktoś mi to mówił to pukałam się w czoło byłam wściekła
    kicia- ja ciebie pamiętam, chwilę tu jednak byłas i ciebie nie traktuję jak damę jednego posta. luzik. cieszę się, jeśli ci się udało- życzę pięknej bety, kiedy idziesz sprawdzać?

polasia, kicia 123 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
‹‹ 10867 10868 10869 10870 10871 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ