35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
krycha.stara wrote:Morek, bo nie wiem, czy doczytalas. Nie bede juz brnac w temat, bo wyszlo, ze po niemiecku mysle, a polskie realia jednak inne, wiec nie bede tu mieszac.
krycha.stara, Reni lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
krycha.stara wrote:Tak klepie i klepie te posty, z sensem lub bez, bo na autorytet pracuje. Jeszcze chyba 20 mundrosci musze naklikac. Ech...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 12:06
krycha.stara, Bozia3, kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
krycha.stara wrote:O czyms klikac na tego autoryteta musze, nie? Pogoda u nas poprawila sie
krycha.stara, dorbie lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyReni wrote:a gdzie reszta?
Andżej pewnie po mszalne skoczył
a reszta?
Ja jestem.
Tak mi się fajnie was czyta.
Bo w samochodzie raczej pisać kiepsko.
Pozdrawiam podróżnie.
I witam się bo chyba przeoczylam powitanie.
Bry.krycha.stara, dorbie, kapturnica, Reni, Bozia3, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, Mega, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jesteś ranna!krycha.stara wrote:Taka zagadka dla sekcji medycznej bedzie:
O czym moze swiadczyc obfite i jasne krwawienie z odstawienia? Leje sie ze mnie jak z zazynanego prosiaka. Nie zeby to jakas anomalia byla, zawsze tak mam i z antykami i bez. Cos z zelazem moze?krycha.stara, Bozia3, ComeToMeBaby, moremi, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kicia123, gratuluję!!!! To wspaniał wiadomość! Mnie zawsze kazda wieść o ciąży podnosiła na duchu. To milo ze sie zjawiłaś podzielić tą wieścią! Jak widac naprawde rozne sposoby pomagaja zajsć. Nawet wyluzowanie z ovu i forum, moze meic wplyw.
Sie nie zastanawiam co u mnei zadzialalo, aby sie tym podzielic.
Tak naprawsde to sadze ze clo. Porownalam wielkosc pecherzykow na wszystkich usg, i kazde poprzednie mialy po 18mm a te po clo 23 i 22. Pewnie to to.
Ponadtow mysle ze odblokowal mnie ten impet jaki dałyście mi Dziewczyny z Ovu piszace pod wykresem, ze trzeba isc do gina, go kliniki, ruszyc z kopyta z badaniami, chocby za kase, prywatnie, byle isc na przod, miec plan...gdyby kolejny cykl byl bez ciazy, to nie bylam tak bezradna jak w poprzedmich, to mnnie bardzo uspokoilo. Mialam wielka nadzieje co do hsg! Takze nie iem, u mnie zarazem nadzieja i radosc z kazdej ciazy na Forum, a zarazem mocny plan na wczepienie sie pazurkami i ząbkami w lekwrzy i nie odpuzsczenie. Najbardziej dolowwl mnie partner w tym wszystkim i brak wsparcia. Ale zcasem trzeba partnera posluchac, i zadbac tez aby na niegom nie bylo takiej presji. Jak to ktos napisal, czasem chce sie gonic kroliczka a jak kroliczyca lezy z rozkraczonymi lapkami i czeka to...krolikkrolika glowa boli itd...Reni, kicia 123, ania.g lubią tę wiadomość
Pola -
Reni wrote:wielka mi kartoteka
badania krwi (robione raz)
wydruki z monitoringów
badanie męża (podstawowe) sprzed ponad roku
i milion wydruków wykresów z OF
ładnie ułożone w teczce
jedyne co to jeszcze zrobiliśmy HSG
a z tego co kojarzę to kometa to wszystko chyba już ma
tak? -
Nie obrazam sie
, tylko rozni ludzie czytaja forum i rozne rzeczy moga pomoc.
A przeciez nie chodzi o to CO pomaga tylko ABY zadzialalo.Wiec te rady nie sa personalne, tylo do kazdego przemowi co na niego dziala. Wiesz krycha.stara, gdyby to byla zalota rada typu, wyluzuj a zajdziesz, to byloby z mojej strony podle. Ale torada dotyczaca lekarzy, badan, zapewnienia sobie jakiegos kolejnego kroku, by przy kazdej malpie nie przezywac dna, tylko miec jakis kolejny cel, ktory daje...nadzieje. Mnie to pomoglo na tym etapie. Mysmynsie starali 13 miechow...
Ps. Sciskam mocnoPola -
krycha.stara wrote:Napisze cos, po czym sie polasia obrazi i odejdzie z forum, czesc mnie zlinczuje, przestanie lubic i buk wie co jeszcze. Ale nigdy nie bylam slodkopierdzaca, do tego mam mega zakalca i nerwa od wczoraj, a poza tym wolnosc slowa jest i kazda moze pisac co chce.
Po tym pseudodyplomatycznym wstepie stwierdzam krotko, ze jakby moj krolik lezal bezczynnie z rozlozonymi nogami i rekami to tez by mnie glowa bolala, bo drewno i klody to do kominka, a nie do lozka. Ponadto wyluzowac to se gume w gaciach mozna, a jak ktos stara sie ponad dwa lata, to go juz obce ciaze cieszyc przestaja, bywa ze i bliska ciaza zwyczajnie wqrwi.
Na zakonczenie dodam, ze mnie zalewa krew. Doslownie.polasia, moremi, krycha.stara, ania.g, peppapig, iwcia77, gosia7122, caffe, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Taka zagadka dla sekcji medycznej bedzie:
O czym moze swiadczyc obfite i jasne krwawienie z odstawienia? Leje sie ze mnie jak z zazynanego prosiaka. Nie zeby to jakas anomalia byla, zawsze tak mam i z antykami i bez. Cos z zelazem moze?
a może ty w ciąży jesteś?zrób se testa.
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Napisze cos, po czym sie polasia obrazi i odejdzie z forum, czesc mnie zlinczuje, przestanie lubic i buk wie co jeszcze. Ale nigdy nie bylam slodkopierdzaca, do tego mam mega zakalca i nerwa od wczoraj, a poza tym wolnosc slowa jest i kazda moze pisac co chce.
Po tym pseudodyplomatycznym wstepie stwierdzam krotko, ze jakby moj krolik lezal bezczynnie z rozlozonymi nogami i rekami to tez by mnie glowa bolala, bo drewno i klody to do kominka, a nie do lozka. Ponadto wyluzowac to se gume w gaciach mozna, a jak ktos stara sie ponad dwa lata, to go juz obce ciaze cieszyc przestaja, bywa ze i bliska ciaza zwyczajnie wqrwi.
Na zakonczenie dodam, ze mnie zalewa krew. Doslownie.
Zgadzam się w całej rozciągłości.
Nic mnie tak nie irytuje jak Panienki wpadające znienacka i radośnie informujące wszystkich że im się udało. No i super ale po co mi ta wiedza? Nie znam kobiety.
I jeszcze złote rady że wystarczy odpuścić...
Wychodzi na to że my tu jakieś głupie jesteśmy , bo przecież zajść w ciążę jest tak łatwo.
Takie mam zdanie i tyle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 13:10
kapturnica, dorbie, moremi, Natka_79, krycha.stara, Arwena, iwcia77, Mega, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards