35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj zjechal po ponad 2miesiacacc nieobecnosci i dało rade sie nie witac do czasu zbadania nasienia.Takze wiesz sa priorytety czasem , które wymagaja jako takiego poświecenia .A przerwa od sexu jeszcze nikogo nie zabiłaComeToMeBaby wrote:tak, miał zbadać po powrocie.
ale się zaczęliśmy witać i witać i witać, aż stwierdził, ze przed ślubem nie będzie się stresować i sprawy nasieniowo- ciążowe zostawiamy do "po ślubie". niedużo mu zostało, więc na to przystałam.
Reni, Mega lubią tę wiadomość

-
Dużo pamiętaComeToMeBaby wrote:ja pamiętam, ja pamiętam!
gratulacje!

Zajrzałaś na wykres? Juz test na jutro jest zrobiony. Ciekawe, ciekawe...
kapturnica lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
to fajnie ze mnie ktoś pamięta musiałam odpuścić żeby wszystko się ułożyło sama w to nie wierzę byłam już w czerwcu taka załamana ze postanowiłam wziąć się porządnie od września i iść do invicty a na wakacje daje odpust
ComeToMeBaby, Reni lubią tę wiadomość

-
Tyle czasu się nie widzieli, że 3 dni nie zrobiłyby różnicykapturnica wrote:Moj zjechal po ponad 2miesiacacc nieobecnosci i dało rade sie nie witac do czasu zbadania nasienia.Takze wiesz sa priorytety czasem , które wymagaja jako takiego poświecenia .A przerwa od sexu jeszcze nikogo nie zabiła

-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No w tym włąśnie rzecz przeciez cżłowiek to nie zwierzak ,żeby nie umiał sobie odmówić pewnych rzeczy. Nas tez skręcało po takiej nieobecności bo przecież każdy zdrowy człowiek ma potrzeby ale wizja odsciągania badań dla nas była nie do przejścia także da siemoremi wrote:Tyle czasu się nie widzieli, że 3 dni nie zrobiłyby różnicy

moremi lubi tę wiadomość

-
no.... w końcu ktoś mnie przejrzał.... jestem dziewicOm...Reni wrote:też mi się tak wydaje
może ONI KCOM SEKSA po ślubie!?
a te opowieści o ich spółkowaniu to tylko fantazja i marzenia Komety, jak to będzie po ślubie?
krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kicia 123 wrote:to fajnie ze mnie ktoś pamięta musiałam odpuścić żeby wszystko się ułożyło sama w to nie wierzę byłam już w czerwcu taka załamana ze postanowiłam wziąć się porządnie od września i iść do invicty a na wakacje daje odpust
-
uwierz mi, że pani w recepcji nie będzie miała ochoty na rozmowę z Tobą
zapisze Cię tylko w kalendarzu i tyle
ComeToMeBaby wrote:nie, ale znajdę w grafiku gdzieś jakąś lukę i zadzwonię. musze się przygotować do tej rozmowy. a przede wszystkim iść najpierw do mojej gin po karteczki, szumnie zwane "dokumentacją medyczną".
chyba od tego powinnam zacząć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 11:28
ComeToMeBaby, krycha.stara, moremi, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
oj
grząsko się zrobiło ..kicia 123 wrote:Witam
wszystkie Panie, które mnie pamiętają zanim zniknęłam z forum
Musze się pochwalić zaciążyłam
krycha.stara, kapturnica, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
co się z Tobą działo przez ten czas?
oczywiście to super wiadomość
kicia 123 wrote:Witam
wszystkie Panie, które mnie pamiętają zanim zniknęłam z forum