35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:tak, miał zbadać po powrocie.
ale się zaczęliśmy witać i witać i witać, aż stwierdził, ze przed ślubem nie będzie się stresować i sprawy nasieniowo- ciążowe zostawiamy do "po ślubie". niedużo mu zostało, więc na to przystałam.Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ja pamiętam, ja pamiętam!
gratulacje!
Zajrzałaś na wykres? Juz test na jutro jest zrobiony. Ciekawe, ciekawe...kapturnica lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
to fajnie ze mnie ktoś pamięta musiałam odpuścić żeby wszystko się ułożyło sama w to nie wierzę byłam już w czerwcu taka załamana ze postanowiłam wziąć się porządnie od września i iść do invicty a na wakacje daje odpust
ComeToMeBaby, Reni lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Moj zjechal po ponad 2miesiacacc nieobecnosci i dało rade sie nie witac do czasu zbadania nasienia.Takze wiesz sa priorytety czasem , które wymagaja jako takiego poświecenia .A przerwa od sexu jeszcze nikogo nie zabiła-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Tyle czasu się nie widzieli, że 3 dni nie zrobiłyby różnicy
moremi lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:też mi się tak wydaje
może ONI KCOM SEKSA po ślubie!?a te opowieści o ich spółkowaniu to tylko fantazja i marzenia Komety, jak to będzie po ślubie?
krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kicia 123 wrote:to fajnie ze mnie ktoś pamięta musiałam odpuścić żeby wszystko się ułożyło sama w to nie wierzę byłam już w czerwcu taka załamana ze postanowiłam wziąć się porządnie od września i iść do invicty a na wakacje daje odpust
-
uwierz mi, że pani w recepcji nie będzie miała ochoty na rozmowę z Tobą
zapisze Cię tylko w kalendarzu i tyle
ComeToMeBaby wrote:nie, ale znajdę w grafiku gdzieś jakąś lukę i zadzwonię. musze się przygotować do tej rozmowy. a przede wszystkim iść najpierw do mojej gin po karteczki, szumnie zwane "dokumentacją medyczną".
chyba od tego powinnam zacząć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 11:28
ComeToMeBaby, krycha.stara, moremi, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
oj
grząsko się zrobiło ..kicia 123 wrote:Witam
wszystkie Panie, które mnie pamiętają zanim zniknęłam z forum
Musze się pochwalić zaciążyłamkrycha.stara, kapturnica, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
co się z Tobą działo przez ten czas?
oczywiście to super wiadomość
kicia 123 wrote:Witam
wszystkie Panie, które mnie pamiętają zanim zniknęłam z forum
Musze się pochwalić zaciążyłamkapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość