35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a pierwsze badania masz z jaką datą?
i zawsze mów, że staracie się ponad 2 lata!
ComeToMeBaby wrote:bo jak mi każą udokumentować 12 miesięcy leczenia to przecież nie mam.krycha.stara, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
dlaczego?
mnie od razu zakwalifikowali, a że nie było kasy w szpitalu to siekneliśmy iui po drodzekapturnica wrote:Nie ma opcji by Was z marszu tak na NFZ zakwalifikowali. Niestety ...krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
tak sobie pomyślałam, że jak ktoś Kici nie skojarzy, to posypią się gromy hahaahah i członki haha
krycha.stara wrote:Dobrze, ze nie ja pierwsza o tym napisalam. Teraz juz bezkarnie moge cisnac pare qrw!krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Rany, Bozia! Zblizony czyli podobny. Podobno cos z nasieniem nie do konca halo. Juz? Czy skan wynikow wkleic?
Swoją drogą na tym forum to wszystkie można powiedzieć mamy zbliżony problem. Nie jesteście jakoś wyjątkowo zbliżone w problemie. U większości słabe nasienie plus jazdy we własnym organizmie.krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:tak sobie pomyślałam, że jak ktoś Kici nie skojarzy, to posypią się gromy hahaahah i członki haha
krycha.stara, moremi, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Rozmawiałam z Bursztą. Już łyka hormony i się monitoruje.....Mąż już przyjechał - wszystko gra...
Teraz pytanie - mówiliśmy o spotkaniu w Kraku. Burszta ma złapać na maila Simbę. A ja tu rzucam temat - wstępny termin - przyszły tydzień. Pisać - jeśli ktoś ma ochotę.....moremi, Reni, ania.g, ComeToMeBaby, iwcia77, Aasiula, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:tak sobie pomyślałam, że jak ktoś Kici nie skojarzy, to posypią się gromy hahaahah i członki haha
iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:wielka mi kartoteka
badania krwi (robione raz)
wydruki z monitoringów
badanie męża (podstawowe) sprzed ponad roku
i milion wydruków wykresów z OF
ładnie ułożone w teczce
jedyne co to jeszcze zrobiliśmy HSG
a z tego co kojarzę to kometa to wszystko chyba już ma
tak?ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
ja nie mam pretensji ze ktoś mnie nie kojarzy tylko ciesze się bardzo, rozumiem to ze ktoś może nie pamiętać
Ja po prostu musiałam odpuścić i się wycisz tak się nakręcałam, że to masakra najgorszy byłą czerwiec ale nie przestawałam podczytywać forum mam nadzieję że nie macie o to pretensji ze was podglądałam -
moremi wrote:Skojarzył. Zniknęła po tym jak lekarza Dorbie od downow wyzwała. I dostało się jej od Hery. Słusznie zresztą.
krycha.stara, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykicia 123 wrote:ja nie mam pretensji ze ktoś mnie nie kojarzy tylko ciesze się bardzo, rozumiem to ze ktoś może nie pamiętać
Ja po prostu musiałam odpuścić i się wycisz tak się nakręcałam, że to masakra najgorszy byłą czerwiec ale nie przestawałam podczytywać forum mam nadzieję że nie macie o to pretensji ze was podglądałam
Nie Ty jedna nas podglądasz, nie Ty jedna.
Gratuluję pozytywnego testu oczywiscie ale nie dziw się, ze tu raczej nikt po kilkumiesięcznym milczeniu entuzjazmem nie wybucha.krycha.stara, kapturnica, moremi, ania.g, iwcia77, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
no z Dorką rzeczywiście tak było, mi akurat lekarz powiedział ze mam bardzo chore dziecko bez badań i przeżyłam traumę tylko ze u mnie wszystko skończyło się dobrze a lekarz okazał się debilem dlatego taki był mój komentarz może za ostry
to że Hera potem napisała swoje zdanie nie zaważyło na odejściu z forum miała prawo to wolny kraj -
nie obyło się bez stymulacji w ogóle to po antyka zaszłam bo chciałam sobie okres przesunąć aby nie mieć na wczasach no i przesunęłam
u mnie wyniki była dobre tarczycę ustabilizowałam, męża nasienie super, jajeczkowanie było to stwierdziła ginka ze skieruje mnie na hsg bo gdybym chciała do invicty i np. inseminacje to też trzeba to zrobić no i czekałąm na hsg -
Reni wrote:wielka mi kartoteka
badania krwi (robione raz)
wydruki z monitoringów
badanie męża (podstawowe) sprzed ponad roku
i milion wydruków wykresów z OF
ładnie ułożone w teczce
jedyne co to jeszcze zrobiliśmy HSG
a z tego co kojarzę to kometa to wszystko chyba już ma
tak?ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!