35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:No z tego co wlasnie gadam z kolezanka co rodzila CC miesiac temu w naszym szpitalu nie narzekala na opieke.Dziecko dostala dopiero po 12h od porodu do pokoju jak zażyczyla sobie .Wczesniej polozne mala donosily tylko do karmienia.Pionizowali ja tez po 12h od porodu
W szpitalu od kiedy ordynatorem jest wlasnie gosciu co do niego chodze nie ma mozl wynajmowania sobie za pieniadze pielegniarek/poloznych pracujacych na etacie w szpitalu czy oddziale.Moze i dobrze bo akurat powinny robic co do nich nalezy a nie im placickapturnica, anna maria lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
kapturnica wrote:No powiem Ci Kometowa ,że zdjęcia śliczne.I fajnie żeście wyglądali.
Ps. A jak nie zadzwonisz w najbliższy poniedzialek to Ci tu lincza zrobiM
zadzwonię, bo jestem tego świadomano- i żeby nie było kcem tego dziecka
obiecaliśmy bratu m, że wujaszkiem niedługo zostanie, bo on bardzo chce
w ogóle nas wzruszył chłopak, taką piękną kartkę od niego z życzeniami dostaliśmy. pisaną odręcznie, od serca, piękną, wzruszającą, pełną miłości, szcześcia.. jak nas ściskał w urzędzie składając gratulacje to był spłakany z radości i wzruszenia. chłopak ma 17 lat. i nazwał mnie szwagierką
ha! chociaż jedna życzliwa duszyczka
Magdala, ania.g, anna maria, kapturnica, Aasiula, Heretyczka, iwcia77, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
Kometa ja to Ci zazdroszcze chlopa w mundurze. Chyba bardziej mi sie podoba niz w garniturze. Wygladacie na przeszczesliwych I niech tak zostanie.
Kapta, jeszcze nie panikujcie. Kto wie, kto wie. Twoj starszy dobrze ulozony, to moze I ten sie ulozy.ComeToMeBaby, ania.g, anna maria, kapturnica, Aasiula, moremi, iwcia77, Mega, macduska, paszczakin lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
ania.g wrote:W końcu jakiś normalny szpital. Tak powinno być ale niestety to są rzadkie przypadki.
anna maria, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Nie. No co będę czarować.
Ślubem żyłam.
Możesz zacząć rzucać ołówkami
Telefon jest zaplanowany na poniedziałek.
Jakoś w to nie wierzę. Odkładaj nadal. Lepiej powiedz, że nie będziesz dzwonic i tyle. Naprawdę ciężko mi uwierzyc, że nie mozna znaleźć 1 minuty na wykonanie telefonu. Chociazby jutro podczas pakowania. Dłużej to nie trwa.
Aha, pytanie było w zasadzie retoryczne, bo odpowiedź znałamefcia lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:No powiem Ci Kometowa ,że zdjęcia śliczne.I fajnie żeście wyglądali.
Ps. A jak nie zadzwonisz w najbliższy poniedzialek to Ci tu lincza zrobiMkapturnica, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Kometa zdjęcia piękne, oblizanie krzyzyka legendarne
Zrobilam dwadzieścia bulek z cynamonem. To chyba ten no... syndrom jakiś.
DobranocMagdala, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, Aasiula, Mega, paszczakin, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Kometa zdjęcia piękne, oblizanie krzyzyka legendarne
Zrobilam dwadzieścia bulek z cynamonem. To chyba ten no... syndrom jakiś.
Dobranoc
myśmy wlasnie zrobili 1,5 flaszki wina weselnego.
po małych samolotach idziem spać. dobranoc
iwcia77, malgos741, efcia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:butelki z cynamonem? a to nowość dla mnie jakaś
myśmy wlasnie zrobili 1,5 flaszki wina weselnego.
po małych samolotach idziem spać. dobranoc
Dzień dobryMega, kapturnica, efcia, ComeToMeBaby, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!