35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć,
Czasem nie rozumiem tych ekip remontujących6:05 a ci idioci zaczęli zwalać dach, tak rąbnęło ze zerwałam sie z łóżka na równe nogi
Kometa, ja nie widziałam fotdzis mam załatany dzien to i tak pewnie nie trafie na powtórkę.
Peppa, ta od zupki chińskiej? Jak tak to zapowiada ci sie spokojniejszy dzien bez telenoweli
Miłego dnia!moremi, efcia, ComeToMeBaby, Magdala lubią tę wiadomość
-
Bry.
Kometa zdjęcia super a Ty przepiękna
Mój miał mundur tylko na cywilnym.
A tak z czystej ciekawości - macie Twoje nazwisko ?dorbie, moremi, efcia, ComeToMeBaby, Magdala lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja głodna jestem dzisiaj stradznie,młody ze mnie wysysa
ide kawe inke zrobić,krew pobrali,czekam na wyniki. Zapowiada sie bardzo ładnie. Ciekawe kogo mi tu dzisiaj dadzą?
Sika która dzisiaj,jakieś emocje?Aasiula, moremi, efcia, Magdala lubią tę wiadomość
-
Bry!
Dzie te fotki Komety na fejsie? Bo tu sie nie zalapalam.
Ja dzis w domu, zalegam na pecherz. Jeszcze jutro zostane w domu, czwartek do pracy, piatek wolny. Niezle to sobie wtkombinowalam, co?Gdyby tak nie bolalo jeszcze...
Milego dnia! U mnie pada...moremi, Bozia3, efcia, Magdala, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
Spanko we własnym łóżku - Cudowne
Jak wejdę na wagę i znowu będzie do przodu, to chyba tą wagę będę omijać szerokim łukiem do końca ciąży.
Wczoraj spojrzałam w moją książeczkę ciąży 11 lat temu. Wtedy w 24 tyg 56,5, teraz w 20tc 60! Masakra! Fakt, że zaczynalam z 3kg wiecej, bo tak mam od kilku lat. Ale teraz dopiero zacznę przybierac!
Uff, na wadze 59,4moremi, Dziobak, ania.g, efcia, Magdala, ComeToMeBaby, megan8, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
I ja się witam!
Kometa, numer z krzyzykiem rewelka. Aż Lubemu odpowiedziałam, tez się pośmial
Kaptu, zarzuca coś słodkiego i powiedz synowi, żeby kazał Maksiowi się odwrócić. Z CC mam takie same podejście, oby nie trzeba było. Trzymamdorbie, Aasiula, moremi, kapturnica, ania.g, efcia, Magdala, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Bry!
Dzie te fotki Komety na fejsie? Bo tu sie nie zalapalam.
Ja dzis w domu, zalegam na pecherz. Jeszcze jutro zostane w domu, czwartek do pracy, piatek wolny. Niezle to sobie wtkombinowalam, co?Gdyby tak nie bolalo jeszcze...
Milego dnia! U mnie pada...Dziobak lubi tę wiadomość
-
Dorbie , mam do Ciebie pytanie . Z tego co pamiętam to wypoczywaliście na Malcie. Podobało Ci się tam ? Widziałam zdjęcia w necie i niby pięknie. Ale wolałabym usłyszeć opinie kogoś kto tam był.
Chcielibyśmy wyskoczyć gdzieś na tydzień i właśnie Malta jest jedną z opcji.
Warto tam pojechac ?ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dorbie, na zdjęciu wyglądałas jak super laska ze zgrabnym brzuszkiem, wiec ja bym się ta waga tak nie przejmowala..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 08:51
Aasiula, macduska, moremi, kapturnica, dorbie, Dziobak, efcia, Magdala, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Dorbie , mam do Ciebie pytanie . Z tego co pamiętam to wypoczywaliście na Malcie. Podobało Ci się tam ? Widziałam zdjęcia w necie i niby pięknie. Ale wolałabym usłyszeć opinie kogoś kto tam był.
Chcielibyśmy wyskoczyć gdzieś na tydzień i właśnie Malta jest jedną z opcji.
Warto tam pojechac ?beates, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
No i po emocjach, zostały tylko te negatywne wraz z negatywnym dziś testem ciążowym.
Dodam, że we wrześniu rok temu też tak było, że na dwóch nawet kolejnych testach miałam taką niewyraźną kreskę, że aż betę zrobiłam, była zrobiona bardzo wcześnie chyba 8 czy 9 dnia po owulacji, i wynosiła zaledwie 1,2 , czyli bez kwalifikacji na ciążę, potem pojechałam na stresującą wyprawę tygodniową, również męczącą pod względem fizycznym, no i po tygodniu zanim zdążyłam kupić nowy test, nadeszła @.
Teraz też ta kreska mnie zmyliła, rozmyła się po paru godzinach i tyle, zrobiłam zdjęcie, i jak kupię ten kabelek (bo i tak muszę moje zdjęcia z tego telefonu przerzucić na kompa), to Wam pokażę ten test.
No, lekarz orzekł ,że po prostu zdrowi jesteśmy i wszystko powinno być ok ( a to świetny lekarz), a ja po prostu w ciążę zajść nie umiem. Bardzo liczyłam po tej laparo - histero na czas wakacji, bo luz,jest czas... A tu w lipcu nic, mimo pięknego cyklu, a w sierpniu też nic (pierwszy raz od początku starań miałam jakoś mało śluzu, pewnie przez ten upał).
Najgorzej, że jutro zbliża się czas pójścia do pracy, wszyscy będą pytać, a ja znowu nie jestem w ciąży. Pewnie po cichu sobie myśleć będą ,że już nigdy nie zajdę w ciążę, tylko tego mi nie powiedzą.
Idę się smucić w samotności.
Życzę Wam miłego dnia.
Pa.