35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Margolcia, a dzisiaj jeden test robiłaś? Ja bym jednak upewniła się z tą betą.
I nie przejmuj sie ludzmi z pracy. Przecież nawet przy pozytywnym tescie to trochę za wcześnie, żeby się chwalić ciążą. Ja bym na głupie pytania powiedziała "jesteśmy bezpłodni", albo coś w ten deseń. Szybko przestaną wypytywać. A że gadają? Trudno.Margolcia88, kapturnica, efcia, ComeToMeBaby, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Margolcia, a dzisiaj jeden test robiłaś? Ja bym jednak upewniła się z tą betą.
I nie przejmuj sie ludzmi z pracy. Przecież nawet przy pozytywnym tescie to trochę za wcześnie, żeby się chwalić ciążą. Ja bym na głupie pytania powiedziała "jesteśmy bezpłodni", albo coś w ten deseń. Szybko przestaną wypytywać. A że gadają? Trudno.
Dwa zrobiłam, wyglądają jednakowo, nie ma ciąży, zresztą temeperatura spadła. -
Margolcia, a Ty miałaś monitoring? A jakąś stymulację?
Ja też swojego lekarza uwazałam za dobrego, a się nie udawało utrzymać ciąży. Dopiero jak przeniosłam się do kliniki stwierdziłam, że on jest raczej kiepski.
Może jednak rozejrzyj się za innym lekarzem, albo kliniką?iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziobak wrote:Bry!
Dzie te fotki Komety na fejsie? Bo tu sie nie zalapalam.
Ja dzis w domu, zalegam na pecherz. Jeszcze jutro zostane w domu, czwartek do pracy, piatek wolny. Niezle to sobie wtkombinowalam, co?Gdyby tak nie bolalo jeszcze...
Milego dnia! U mnie pada...Dziobak, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnybeates wrote:Dorbie , mam do Ciebie pytanie . Z tego co pamiętam to wypoczywaliście na Malcie. Podobało Ci się tam ? Widziałam zdjęcia w necie i niby pięknie. Ale wolałabym usłyszeć opinie kogoś kto tam był.
Chcielibyśmy wyskoczyć gdzieś na tydzień i właśnie Malta jest jedną z opcji.
Warto tam pojechac ?beates, Aasiula, efcia, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Margolcia, powiem Ci coś co pewnie słyszałaś już wiele razy. W końcu się uda
Jestem dziś taka nieprzytomna i brak mi snu. Młodsza cały czas kiepsko się czuje i znów był dyżur w nocy. Byłam wczoraj z nią u lekarza i oczywiście co usłyszałam że infekcja wirusowa. Dostała jakiś syropek i tantum verde do psikania i już. Chyba trzeba po prostu przeczekać.Margolcia88, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyWczoraj kurier przywiózł mi pudło z wanienka ze stojakiem. Białą
wielkie pudło, idzie na razie na strych.
I plan na dziś : porządki na strychu, wyrzucamy stare kartony i stare zabawki. Oj, jest tego full.moremi, beates, Bozia3, Dziobak, efcia, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Tak. Polecam! Właśnie na tydzień, a teraz tam pogoda super będzie. Naprawdę było super. Jakby co to mogę ci przesłać plan co warto i jak zobaczyć. My mieszkalismy we Florianie, znajomi w Valetta, wg mnie super opcja bo w stolicy jest mnóstwo fajnych knajpek na wieczór, Sliema jest typowo hotelowym miejscem. Tam jest wszędzie blisko, jeździ sie autobusem. Polecam
Dzięki za informacje.
Po plan zgłoszę się, jak juz się konkretnie zdecydujemy.dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Margolcia, a Ty miałaś monitoring? A jakąś stymulację?
Ja też swojego lekarza uwazałam za dobrego, a się nie udawało utrzymać ciąży. Dopiero jak przeniosłam się do kliniki stwierdziłam, że on jest raczej kiepski.
Może jednak rozejrzyj się za innym lekarzem, albo kliniką?
Ja jestem w klinice, z tego co się orientuję, bardzo skutecznej, lekarz uznał,ze nie trzeba stymulacji. Miałam monitoring. Na razie zwiększył mi luteinę i bromergon i za miesiąc mam do niego isć znowu.efcia, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Dorbie, na zdjęciu wyglądałas jak super laska ze zgrabnym brzuszkiem, wiec ja bym się ta waga tak nie przejmowala..
efcia lubi tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:Ja jestem w klinice, z tego co się orientuję, bardzo skutecznej, lekarz uznał,ze nie trzeba stymulacji. Miałam monitoring. Na razie zwiększył mi luteinę i bromergon i za miesiąc mam do niego isć znowu.
W każdym razie - na początku stycznie miałam taki felerny test, ale pod koniec lutego był już dobryi u Ciebie niedługo zaskoczy
i tego się trzymajmy
Margolcia88, Bozia3, efcia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ania.g wrote:Dziewczyny, zastanawiam się nad kupnem chusty do noszenia małej. Mimo że mam trójkę dzieci to jakoś nigdy chusty nie miałam. Czy możecie jakąś polecić i czy wiązanie jest bardzo skomplikowane? No i czy warto?
ania.g lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja osobiscie mialam :wiazana (nigdy nie uzylam ),gotowa (uzylam raz),nosidelko moze ze 4 razy ,ale duze nosidlo na plecy dosc czesto uzywamy
.
ania.g wrote:Dziewczyny, zastanawiam się nad kupnem chusty do noszenia małej. Mimo że mam trójkę dzieci to jakoś nigdy chusty nie miałam. Czy możecie jakąś polecić i czy wiązanie jest bardzo skomplikowane? No i czy warto?ania.g lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:I nie proponował nawet IUI? Przecież Wy się nie od wczoraj staracie, wiec takie trochę olewcze podejście.
W każdym razie - na początku stycznie miałam taki felerny test, ale pod koniec lutego był już dobryi u Ciebie niedługo zaskoczy
i tego się trzymajmy
Mój m ma bardzo dobre nasienie, ja zawsze owulację, jajowody drożne, endometrium idealne, więc nikt nam nie proponował IUI. Tylko progesteronu mam nie za dużo (choć w normie ) i prolaktyny za dużo, ale to też nie zawsze.